a ja tam mam gdzieś diety ,ostatecznie kapusniaku nie jem codziennie więc jem taki jak robię dla wszystkich ,koniec swiata zapowiadają później sobie będę w brodę pluła że czegoś nie jadłam

I o dziwo jak sobie olałam diety i jem normalnie ale bez obrzerania to nie tyję ,ale tez nie chudnę jednak specjalnie mi nie zależy
Ty to masz przeżycia z chłopakami nie do pozazdroszczenia
ja też
tylko nie zapomnij o tym smalcu bo ja kiedyś nie posmarowałam i wyżarło mi skórę na stopach
Nataszka Asiulek dziewczyny śliczne
Ja tam na razie nie mam dylematu z pokojem bo Mikołaj jeszcze swojego nie ma i na razie nie będziemy robić ,jego pokój będzie na górze a większą część dnia spędzamy na dole więc i tak ze swoimi gratami się ciągnie za mną
Byliśmy dzisiaj na wizycie u okulisty i niestety moje obawy się potwierdziły ma lekkiego zeza ,lewe oczko mu do środka ucieka i będzie nosił okulary.Lekarz mówi że prawdopodobnie się wszystko cofnie będzie miał +1.
No ciekawa jestem jak to będzie ,czy ja tych okularów nie będę szukała gdzieś w krzaczorach w ogrodzie

.
Dzisiaj w mieście to dosłownie cyrki odstawiał ,ciągle mi uciekał a ja w butach na obcasie za nim latałam.
Zaszliśmy do Bricomarche i miałam wózek z workami ziemi a ten zbir mały zwiał ja z tym wózkiem w korkach za nim ,po drodze rozwalił namioty były poukładane i na szczęście stało trzech pracowników w alejce w tych żółtych koszulkach i się wystraszył i zatrzymał.
Taka umordowana wróciłam jakbym co najmniej na piechotę do tego miasta szła niosąc go na plecach.
Dawno z nim nie byłam bo zostawiam u siostry i jadę zazwyczaj sama.
Pokłony biję dla mam co mają dwójkę i idą do miasta na zakupy.
Dzisiaj powyciągałam łóżeczko turystyczne i krzesełko do karmienia w celu umycia,wyprania bo chcę to wystawić na sprzedaż i wyczyściłam wszystko elegancko ,suszyło się na trawniku ,patrze przez drzwi a on rowerem jeździ po częściach od łóżeczka

Później jeszcze się okazało że zamek zepsuł od tego wejścia

ścisnęłam lekko kombinerkami i jedna strona działa ale w drugą się nie odpina ani nie zapina bo od razu się rozłazi.
No święci pańscy,będę musiała dać teraz niższą cenę i napisać że zamek w połowie zepsuty