Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2010r. - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-11, 17:48   #2671
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

MjM widziałam i już wiem o co wam chodziło. A mi jej szkoda w sumie.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 17:50   #2672
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek
Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Bao - aż serce mi stanęło. Boziu, Boziu... a czop z krwią?
a co ja mam powiedzieć, jak Tobie serce stanęło tego czopa to tyle co pół małego paznokcia w kolorze bordo przy kubim czopa nie widziałam bo albo odszedł z pessarem albo z wodami poleciał, więc trylko przypuszczam, ze ta grudka to właśnie czop

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 18:05   #2673
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
a co ja mam powiedzieć, jak Tobie serce stanęło tego czopa to tyle co pół małego paznokcia w kolorze bordo przy kubim czopa nie widziałam bo albo odszedł z pessarem albo z wodami poleciał, więc trylko przypuszczam, ze ta grudka to właśnie czop
Mi czop zaczął odchodzić w srode o 8 od 12 miałam skurcze a w czw o 9,20 Misiek sie urodził.

P0P niby żal dziewczyny bo została z niczym ale wcześniej ona skrupułów nie miała...

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 18:33   #2674
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Dziewczyny miejsce jest jedno
Evi trudno to nazwać nauką, raczej przeczytałam ale są tematy które trzeba kilka razy przeczytać żeby zrozumieć o co chodzi.

Trudno powiedzieć, to zależy jaki kaszel i jaki katar. Jak to takie kaszlnięcie raz na długi czas, nie leci z nosa przy każdym kichnięciu, nie ma gorączki to można chyba puścić. Ale bym miała dylemat
i co zdecydowałaś?

wiesz co ja nie miałam dylematu, bo nic jej takiego nie było, no trudno z każdym małym katarkiem na L4 latać....Co innego jak się ma kogoś pod ręką (jak ja będę miała babcię)

Ale pomogło moje faszerowanie, dziś już nic nie pokasłuje, smarknęła ze dwa razy, także jest oki.

Ale rano okazało się że tel.zapomniałam i się z pracy wracałam (akurat miałam iść pokserować coś, to miałam mały zapas czasu). Bałam się że gdyby jednak coś się wykluło, to ja nieosiągalna...
Cytat:
aaaa miałam pytać, jak umowa???dostałaś na stałe wreszcie???

ja bym nie szła
u nas wpuszczają...dzieci z gilami po pas i gorączkami i innymi takimi....ehhhh
będzie na stałe , dziś dopiero miałam podpisywać, ale się kadrowa machnęła i źle godziny wpisała.

Ja kiedys też sobie myślałam no jak to z gilami te dzieci chodzą, ale teraz inaczej na to patrzę-no trudno co katarek na zwolnienia chodzić....

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
bąbel, ja też mam w domu taką przytulankę kochaną któa ciągle mówi "Mamusiu ale ja Cie kocham" albo "Mamusiu jestes taka piękna" miłe to ze ona to widzi

ale nawet mnie się to podobało, nie trawiłam tej Joanny od początku, fatalnie grała, te jej miny mnie rozwalały, wrrr dawno nie miałam tyle emocji na widok kogoś;P
hewhe, moja mówi np tak:
"ale ty jesteś ładna. Podobam ci się"

co do mjm też oglądam i ja tą postać lubiłam na początku, a teraz cieszę się że tak ją wyrolował, i faktycznie te jej miny we wczorajszym odcinku mnie rozwaliły .

A co do "lekarzy" to mi tam greysami zalatuje, znaczy jakby się nieco inspirowali...nawet czołówka nieco podobna....
lind, sara, zdrówkeczka wam życzę

nataszka, ale twoja amelka to taka mała dama
Cytat:
To Wam powiem, że dzisiaj poczułam mojego malucha - aż nieprawdopodobne w 13 tygodniu. U Igora czułam w 17stym. No ale ciężko pomylić, chociaż z pół godziny analizowałam, czy nie sfiksowałam. Wyszło mi, że sfiksowałam, ale ruchy czuję.
ale super , ja już dzieci nie planuję, ale tak bym chciała być w ciąży i czuć te ruchy dziecka....
Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Trochę mojego rozbójnika
ale ona urosła znów , i włoski jakby pojaśniały
Cytat:
A jak gazy to bardzo przyjemne

Cytat:
odłazi mi czop plecy napieprzają nieziemsko, ale tylko jak łażę lub siedzę, jak leżę to mniej. o matko czyżby faktycznie to już??
o o o , może być
---
moje dziecko nadal bezboleśnie zostaje w przedszkolu, i do domu wracać nie chce-dziś ja po nią przyszłam akurat wychodzili od frontu na plac zabaw na tyłach, dzieci szły tworząc "pociąg" (trzymały się za ramionka)-ja mnie młoda zobaczyła, to z przerażeniem w oczach jeszcze mocniej złapała się dziecka przed nią i zaczęła przyspieszać , no i poszłam z nią na ten plac zabaw i się jeszcze pobawiła troszkę. Także jest fajnie

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 18:55   #2675
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Bao mi przy pierwszym czopwyszedl 5dni przed porodem,a przy drugim z 3 dni. Taki zelek lub kawalki galaretki. To znak ze rozwarcie sie tobie robi. Oj jak wspolczuje tego bolu.

Megi jak nie masz duzo tluszczyku na brzuchu to moga byc juz ruchy. Szczyple osoby szybciej odczowala. Ja przy drugim w 14tc a przy pierwszym w 16tc

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 19:52   #2676
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Bao jak tam u Was?

Evi jak ja Ci zazdroszczę tego Lenkowego przedszkola... Marcus nadal płacze

Zdrowka dla chorowitkow małych i dużych!

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2012-09-11 o 19:53
Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 19:52   #2677
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Bao mi przy pierwszym czopwyszedl 5dni przed porodem,a przy drugim z 3 dni. Taki zelek lub kawalki galaretki. To znak ze rozwarcie sie tobie robi. Oj jak wspolczuje tego bolu.

Megi jak nie masz duzo tluszczyku na brzuchu to moga byc juz ruchy. Szczyple osoby szybciej odczowala. Ja przy drugim w 14tc a przy pierwszym w 16tc
Ty to umiesz pocieszyć Aż mnie zabolało.
Co najgorsze też będę musiała przez to przejść... Aaaaaa nie chcę!!!!
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-11, 20:14   #2678
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Evi niestety nadal nie podjęłam żadnej decyzji. Zła już jestem na siebie, mam mętlik w głowie. Zwykle chodziłam na wszystkie rozmowy w ramach rekrutacji ale teraz ... Nie wiem gdybym nie wiedziała że ktoś już jest "prawie zatrudniony" to poleciałabym na 100% a tak ... sobie gdybam że nie pójdę a tam właściwa osoba się nie zgłosi bo chora np i stracę okazję

Bao mam wrażenie że zaraz urodzę Wspomnienia wracają po Twoich relacjach
Pewnie teraz jesteś bardziej wyczulona bo wiesz co i jak. To nie to samo co z Kubim.

Megi ja też nie planuję ciąży ale ruchy były cudne, nawet jak bardzo mi się Zośka wierciła i cały brzuch "tańczył" a ludzie w autobusie się przyglądali z wielkim zaciekawieniem.
Podobno przy drugiej ciąży ruchy są szybciej wyczuwalne. Zosia w okolicach 15-go ale doktor stwierdził że to niemożliwe (za wczesnie)

Nataszka masz prawdziwą dziewczynkę w domu

Asiulek kolor piękny i fuksja będzie jak najbardziej na miejscu. W końcu zasłonki to tylko akcent.
Wercia rośnie jak na drożdżach
Stary 2012-09-11, 20:47   #2679
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
P0P mój tata też wspominał o GPSie żeby mu gdzieś wszyć jak psualbo w formie bransoletki.
Dziwi mnie ża jak mały jest np już ze 100m przedemną to nikt z ludzi nie widząc że za nim biegnę się nawet nie zainteresuje że dwulatek po parku zasówa.
z
Kup mu identyfikator w razie czego ktoś do Ciebie zadzwoni
http://allegro.pl/infoband-opaska-na...583783406.html
ja to dzieciakom na wakacje kupiłam , żeby mi np gdzieś na lotnisku nie wsiąkły

Cytat:

ide w sobote na Panienski
co kupic młodej>>?? pomóżcie, pojecia nie mam!
Jakieś śmieszne gadżety z sex shopa

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
nie wtracaja sie w nic,uwazaja ze decyzje naleza do nas.

No z tym ze kredyt to jakies 30 lat a nam to zbedne ,obliczajac to np na odsetki kredytu to jakies 20 lat wynajmu:P mozna liczyc w ta czy w ta
no w kazdym badz razie w kredyt na taka rate na tyle lat ja sie nie bawie na pewno...

no jak wlazlam tam wczora to juz wyjsc mi sie nie chcialo:P

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

nie wiem ale pewnie bysmy nawet nie dostali kredytu.nie bede sprawdzac bo jeszcze do lba mi cos strzeli ..a zupelnie mi kredyt z taka rata nie jest potrzebny.
Darusia z tego co pamiętam , to jeszcze pół roku temu chciałaś dom stawiać . Za gotówkę chciałaś to robić ?

Bao - o kurde zaraz malutką będziemy witać . Super
Stary 2012-09-11, 20:51   #2680
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
i co zdecydowałaś?
hewhe, moja mówi np tak:

co do mjm też oglądam i ja tą postać lubiłam na początku, a teraz cieszę się że tak ją wyrolował, i faktycznie te jej miny we wczorajszym odcinku mnie rozwaliły .

A co do "lekarzy" to mi tam greysami zalatuje, znaczy jakby się nieco inspirowali...nawet czołówka nieco podobna....

ale super , ja już dzieci nie planuję, ale tak bym chciała być w ciąży i czuć te ruchy dziecka....

o o o , może być
---
moje dziecko nadal bezboleśnie zostaje w przedszkolu, i do domu wracać nie chce-dziś ja po nią przyszłam akurat wychodzili od frontu na plac zabaw na tyłach, dzieci szły tworząc "pociąg" (trzymały się za ramionka)-ja mnie młoda zobaczyła, to z przerażeniem w oczach jeszcze mocniej złapała się dziecka przed nią i zaczęła przyspieszać , no i poszłam z nią na ten plac zabaw i się jeszcze pobawiła troszkę. Także jest fajnie
hehe no podobam jest super.
Mała naprawde jest malą damą, nie wiem skąd jej sie to bierze, macie pojęcie ze ona nawet nie usiądzie w rozkroku tylko zawsze ma nozki złączone...
kocha sukienki, KOCHA! i wszystko chce pod kolor, opaski itd jakas masakra. Dzis ją namówiłam na spodnie bo szła z dziadkiem na rower, szok ze ubrala, naprawde!

Cytat:
Nataszka masz prawdziwą dziewczynkę w domu

Asiulek kolor piękny i fuksja będzie jak najbardziej na miejscu. W końcu zasłonki to tylko akcent.
Wercia rośnie jak na drożdżach
no mam, mam. to fakt!

Asiulek mała słodziutka!

Bao jak tam??

Dziewczyny ponawiam pytanie z panienskim, co na prezent??

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Kup mu identyfikator w razie czego ktoś do Ciebie zadzwoni
http://allegro.pl/infoband-opaska-na...583783406.html
ja to dzieciakom na wakacje kupiłam , żeby mi np gdzieś na lotnisku nie wsiąkły

Jakieś śmieszne gadżety z sex shopa

Darusia z tego co pamiętam , to jeszcze pół roku temu chciałaś dom stawiać . Za gotówkę chciałaś to robić ?

Bao - o kurde zaraz malutką będziemy witać . Super
u mnie nie ma nawet sexshopa w miescie, a szkoda:P
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 20:53   #2681
monka23
Zakorzenienie

Nataszka , Asiulek . Obie sliczne , nic tylko dzieci robic

Nataszka jeszcze nie wiem czy sie w kiecke zmieszcze i czy ja ubiore , jutro ma przyjsc, ale mam stresa , ludzie ludzie ludzie ,czy na zywo mi sie spodba i czy nie bedzie jakas sciemniana
Ja to mam problemy

Bao ale jaja, to juz tuz tuz , pamietaj przyj

Evi fajnie ze na stale , wiesz pierwsza wyplate sie cala przepija , jak bys nie dala rady to jaaa ci pomoge przepic

Mial ktos z was robony rezonans magnetyczny ? jakies uwagi?

Moje gnidy w koncu spia .
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-11, 20:54   #2682
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj mój starszy przyszedł z kolegom i grali na xboxie. Oczywiście Eryka szybko to nudzi za to Erwinek uwielbia,wziął pilota i jakoś tak się z nim na krzesło gramolił że spadł. To krzesło takie zwykłe dla dorosłych, i on nie spadł bokiem, tylko centralnie odwrócił sie do góry dupa i całym impetem na głowę. Myślałam że kark sobie skręcił. Panikowałam strasznie, nie wiedziałam czy na karetkę nie dzwonić i go nie ruszać, a ten gnom się mi wyrwał pogłaskał sam po głowie powiedział aua, i dalej wchodzić na krzesło.

Libra ja do kapuśniaku też zasmażkę robięAle najpierw sobie dietetyczną porcje nalewam
a ja tam mam gdzieś diety ,ostatecznie kapusniaku nie jem codziennie więc jem taki jak robię dla wszystkich ,koniec swiata zapowiadają później sobie będę w brodę pluła że czegoś nie jadłam
I o dziwo jak sobie olałam diety i jem normalnie ale bez obrzerania to nie tyję ,ale tez nie chudnę jednak specjalnie mi nie zależy

Ty to masz przeżycia z chłopakami nie do pozazdroszczenia
Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Libra nooo leze i sie silnie , taki kapusniak to bym zjadla .
ja też
Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Libra szkoda że dopiero teraz przeczytałam o tym smalcu. Akurat mam jakiś stary w słoiku od mamy... czosnek też mam Namawiam tz na wspólne smalcowanie ale nie chce się skusić...
tylko nie zapomnij o tym smalcu bo ja kiedyś nie posmarowałam i wyżarło mi skórę na stopach

Nataszka Asiulek dziewczyny śliczne

Ja tam na razie nie mam dylematu z pokojem bo Mikołaj jeszcze swojego nie ma i na razie nie będziemy robić ,jego pokój będzie na górze a większą część dnia spędzamy na dole więc i tak ze swoimi gratami się ciągnie za mną

Byliśmy dzisiaj na wizycie u okulisty i niestety moje obawy się potwierdziły ma lekkiego zeza ,lewe oczko mu do środka ucieka i będzie nosił okulary.Lekarz mówi że prawdopodobnie się wszystko cofnie będzie miał +1.
No ciekawa jestem jak to będzie ,czy ja tych okularów nie będę szukała gdzieś w krzaczorach w ogrodzie.
Dzisiaj w mieście to dosłownie cyrki odstawiał ,ciągle mi uciekał a ja w butach na obcasie za nim latałam.
Zaszliśmy do Bricomarche i miałam wózek z workami ziemi a ten zbir mały zwiał ja z tym wózkiem w korkach za nim ,po drodze rozwalił namioty były poukładane i na szczęście stało trzech pracowników w alejce w tych żółtych koszulkach i się wystraszył i zatrzymał.
Taka umordowana wróciłam jakbym co najmniej na piechotę do tego miasta szła niosąc go na plecach.
Dawno z nim nie byłam bo zostawiam u siostry i jadę zazwyczaj sama.
Pokłony biję dla mam co mają dwójkę i idą do miasta na zakupy.

Dzisiaj powyciągałam łóżeczko turystyczne i krzesełko do karmienia w celu umycia,wyprania bo chcę to wystawić na sprzedaż i wyczyściłam wszystko elegancko ,suszyło się na trawniku ,patrze przez drzwi a on rowerem jeździ po częściach od łóżeczka
Później jeszcze się okazało że zamek zepsuł od tego wejścia
ścisnęłam lekko kombinerkami i jedna strona działa ale w drugą się nie odpina ani nie zapina bo od razu się rozłazi.
No święci pańscy,będę musiała dać teraz niższą cenę i napisać że zamek w połowie zepsuty
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 20:55   #2683
monka23
Zakorzenienie

Nataszka a ile chce wydac?
Stary 2012-09-11, 21:03   #2684
libra777
Zakorzenienie

Co tam w tym MjM było bo nie oglądałam
Stary 2012-09-11, 21:05   #2685
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość

Ja tam na razie nie mam dylematu z pokojem bo Mikołaj jeszcze swojego nie ma i na razie nie będziemy robić ,jego pokój będzie na górze a większą część dnia spędzamy na dole więc i tak ze swoimi gratami się ciągnie za mną

Byliśmy dzisiaj na wizycie u okulisty i niestety moje obawy się potwierdziły ma lekkiego zeza ,lewe oczko mu do środka ucieka i będzie nosił okulary.Lekarz mówi że prawdopodobnie się wszystko cofnie będzie miał +1.
No ciekawa jestem jak to będzie ,czy ja tych okularów nie będę szukała gdzieś w krzaczorach w ogrodzie.
Dzisiaj w mieście to dosłownie cyrki odstawiał ,ciągle mi uciekał a ja w butach na obcasie za nim latałam.
Zaszliśmy do Bricomarche i miałam wózek z workami ziemi a ten zbir mały zwiał ja z tym wózkiem w korkach za nim ,po drodze rozwalił namioty były poukładane i na szczęście stało trzech pracowników w alejce w tych żółtych koszulkach i się wystraszył i zatrzymał.
Taka umordowana wróciłam jakbym co najmniej na piechotę do tego miasta szła niosąc go na plecach.

Dzisiaj powyciągałam łóżeczko turystyczne i krzesełko do karmienia w celu umycia,wyprania bo chcę to wystawić na sprzedaż i wyczyściłam wszystko elegancko ,suszyło się na trawniku ,patrze przez drzwi a on rowerem jeździ po częściach od łóżeczka
ścisnęłam lekko kombinerkami i jedna strona działa ale w drugą się nie odpina ani nie zapina bo od razu się rozłazi.
No święci pańscy,będę musiała dać teraz niższą cenę i napisać że zamek w połowie zepsuty

Dobrze ze bylas, wiesz co i jak, ja sie na tych plusach minusach nie znam , nie w temacie . Ciekawe jak z tymi okularami bedzie , hehe juz to widze , jak twoj zadek wystaje z krzakow, a ty w nich grzebierz za okularami ojjj a krzakow to ty masz , oj maszzzz

ja cie pierdu , no kochany urwis
Ja na miasto SAMA Z DZIECKIEM w szpilach NIGDY nie chodze , az takich wrazen to nie szukam hehe . Na zakupy jak ide sama to zawsze biore wozek , odrazu z auta wkladam i przypinam .
Stary 2012-09-11, 21:11   #2686
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Nataszka , Asiulek . Obie sliczne , nic tylko dzieci robic

Nataszka jeszcze nie wiem czy sie w kiecke zmieszcze i czy ja ubiore , jutro ma przyjsc, ale mam stresa , ludzie ludzie ludzie ,czy na zywo mi sie spodba i czy nie bedzie jakas sciemniana
Monkaaaaaaaaaaaaa , bez komentarza, hehe

kurcze i tak jestes odważna, zamówiłaś z neta nie tanią kieckę:P daj znać jak na żywo...

Cytat:
Nataszka a ile chce wydac?
nie mam pojęcia, a masz jakiś pomysł?
idę w sobote do klubu z 10 dziewczynami, ale się odstresuję, masakra.

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
a ja tam mam gdzieś diety ,ostatecznie kapusniaku nie jem codziennie więc jem taki jak robię dla wszystkich ,koniec swiata zapowiadają później sobie będę w brodę pluła że czegoś nie jadłam
I o dziwo jak sobie olałam diety i jem normalnie ale bez obrzerania to nie tyję ,ale tez nie chudnę jednak specjalnie mi nie zależy

ja też

tylko nie zapomnij o tym smalcu bo ja kiedyś nie posmarowałam i wyżarło mi skórę na stopach

Libra, wysokie te szpilki miałaś??
hehe, ale agent mały, zrobił mamie test sprawności fizycznej
Stary 2012-09-11, 21:18   #2687
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
odłazi mi czop plecy napieprzają nieziemsko, ale tylko jak łażę lub siedzę, jak leżę to mniej. o matko czyżby faktycznie to już??
mi odszedł kilka godzin przed porodem

Asiulek, Nataszka dziewczyny prześliczne

Nataszka ja byłam niedawno na panieńskim, dziewczyny kupowały rózne rzeczy z sexshopu kajdanki, dyplomy wibrator, może być jakas taka smieszna gra, koszulka nocna sexi czy jakas bielizna,

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Nataszka na all masz dużo rzeczy

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 21:22   #2688
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Nataszka niestety nie mogę pomóc bo nie chodzę na takie imprezy

Libra też masz "ubaw" nieziemski. Dzisiaj w lumpku widziałam mamy z dziećmi, one sobie szperały na wieszaczkach a dzieciaczki się spokojnie bawiły .

Ciekawa jestem czy wogóle Miko będzie chciał mieć coś na nosku choć może to będzie taka ulepszona wersja Kapitana Haka. Koniecznie plastikowe oprawki i plastikowe szkła żeby sobie krzywdy nie zrobił w razie czego.
Stary 2012-09-11, 21:24   #2689
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze ze bylas, wiesz co i jak, ja sie na tych plusach minusach nie znam , nie w temacie . Ciekawe jak z tymi okularami bedzie , hehe juz to widze , jak twoj zadek wystaje z krzakow, a ty w nich grzebierz za okularami ojjj a krzakow to ty masz , oj maszzzz

ja cie pierdu , no kochany urwis
Ja na miasto SAMA Z DZIECKIEM w szpilach NIGDY nie chodze , az takich wrazen to nie szukam hehe . Na zakupy jak ide sama to zawsze biore wozek , odrazu z auta wkladam i przypinam .
Żebys wiedziała że tak właśnie moja dupa będzie wystawała z krzaków i tak już zawsze tak szukam skarpet i butów ,czapki nawet nie zakładam.
To nie były typowe szpilki tylko koturny ale mimo wszystko to nie buty do biegania
Spacerówkę mamy dużą i nie biorę jej ,no i on aż tak nie spierniczał nigdy ,aż mu koszulkę na plecach wyciągnełam od łapania
Cytat:
Libra, wysokie te szpilki miałaś??
hehe, ale agent mały, zrobił mamie test sprawności fizycznej
tak ok. 6-7cm koturny,mamie sprawności nie brakuje ale nie w takim stroju i jeszcze z torbami w ręce.
a w marketach budowlanych to wiecie jakie wózki nie za bardzo jest gdzie dziecko wsadzić tam.

Jakaś burza u nas idzie coś grzmi ,chyba się będę musiała na dół ewakuować

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-11, 21:24   #2690
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
mi odszedł kilka godzin przed porodem

Asiulek, Nataszka dziewczyny prześliczne

Nataszka ja byłam niedawno na panieńskim, dziewczyny kupowały rózne rzeczy z sexshopu kajdanki, dyplomy wibrator, może być jakas taka smieszna gra, koszulka nocna sexi czy jakas bielizna,

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Nataszka na all masz dużo rzeczy
no tylko mi zostaly 4 dni do panienskiego, wiec all odpada... musze chyba sie przejechac do miasta jakiegos wiekszego,
chyba ze koszulke nocna kupie w sklepie w bielizną, to sie zawsze przyda, ale takie smieszne gadzety tez by się przydały, muszę zadzwonić do kogoś zeby rozeznac sie co kto kupuje...
Stary 2012-09-11, 21:28   #2691
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Nataszka niestety nie mogę pomóc bo nie chodzę na takie imprezy

Libra też masz "ubaw" nieziemski. Dzisiaj w lumpku widziałam mamy z dziećmi, one sobie szperały na wieszaczkach a dzieciaczki się spokojnie bawiły .

Ciekawa jestem czy wogóle Miko będzie chciał mieć coś na nosku choć może to będzie taka ulepszona wersja Kapitana Haka. Koniecznie plastikowe oprawki i plastikowe szkła żeby sobie krzywdy nie zrobił w razie czego.
tak wlaśnie myślałam zeby plastikowe,no nie wiem jak to będzie z tym noszeniem,lekarz mówi że najpierw powoli przyzwyczajac np. do oglądania bajek żeby nie zrazić ,pewnie z 250 zabule jak nie lepiej.

Dzisiaj też akyrat byłam w lumpku za materiałami i on na szczęście zajął się grzebaniem w koszu z misiami
Stary 2012-09-11, 21:29   #2692
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Żebys wiedziała że tak właśnie moja dupa będzie wystawała z krzaków i tak już zawsze tak szukam skarpet i butów ,czapki nawet nie zakładam.
To nie były typowe szpilki tylko koturny ale mimo wszystko to nie buty do biegania
Spacerówkę mamy dużą i nie biorę jej ,no i on aż tak nie spierniczał nigdy ,aż mu koszulkę na plecach wyciągnełam od łapania

tak ok. 6-7cm koturny,mamie sprawności nie brakuje ale nie w takim stroju i jeszcze z torbami w ręce.
a w marketach budowlanych to wiecie jakie wózki nie za bardzo jest gdzie dziecko wsadzić tam.

Jakaś burza u nas idzie coś grzmi ,chyba się będę musiała na dół ewakuować
u nas sie blyskalo, narazie spokoj.
U mnie sie sprawdzaja przy malej te wózki z samochodzikiem z przodu, tam mala uwielbia jezdzić, w budowlanych są a w galeriach mozna wypozyczyc...
lubią wasze dzieci?
Stary 2012-09-11, 21:33   #2693
ania p
Zakorzenienie

Libra to niezłą jazdę masz z młodym
Oprawki fajne dla dzieci robi fisher price .
http://allegro.pl/fisher-price-opraw...610924589.html
z tyłu jest gumka co by dzieć miał to do głowy przytwierdzone
Stary 2012-09-11, 21:33   #2694
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
i co zdecydowałaś?

wiesz co ja nie miałam dylematu, bo nic jej takiego nie było, no trudno z każdym małym katarkiem na L4 latać....Co innego jak się ma kogoś pod ręką (jak ja będę miała babcię)

Ale pomogło moje faszerowanie, dziś już nic nie pokasłuje, smarknęła ze dwa razy, także jest oki.

Ale rano okazało się że tel.zapomniałam i się z pracy wracałam (akurat miałam iść pokserować coś, to miałam mały zapas czasu). Bałam się że gdyby jednak coś się wykluło, to ja nieosiągalna...

będzie na stałe , dziś dopiero miałam podpisywać, ale się kadrowa machnęła i źle godziny wpisała.

Ja kiedys też sobie myślałam no jak to z gilami te dzieci chodzą, ale teraz inaczej na to patrzę-no trudno co katarek na zwolnienia chodzić....

hewhe, moja mówi np tak:

o o o , może być
---
to super, że się nic nie rozwija co do umowy - to gratuluję i bardzo się cieszę a miłości do przedszkola to zazdroszczę (tak na zapas).

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
Bao jak tam u Was?

Evi jak ja Ci zazdroszczę tego Lenkowego przedszkola... Marcus nadal płacze

Zdrowka dla chorowitkow małych i dużych!
Cytat:
hehe no podobam jest super.
Mała naprawde jest malą damą, nie wiem skąd jej sie to bierze, macie pojęcie ze ona nawet nie usiądzie w rozkroku tylko zawsze ma nozki złączone...
kocha sukienki, KOCHA! i wszystko chce pod kolor, opaski itd jakas masakra. Dzis ją namówiłam na spodnie bo szła z dziadkiem na rower, szok ze ubrala, naprawde!

no mam, mam. to fakt!

Asiulek mała słodziutka!

Bao jak tam??

Dziewczyny ponawiam pytanie z panienskim, co na prezent??

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

u mnie nie ma nawet sexshopa w miescie, a szkoda:P
jeszcze się trzymam...nie pojechaliśmy do szpitala bo te skurcze/bóle cichną jak się kładę teraz sie wykąpałam, polewałam brzuchol ciepłym prysznicem - ulga nie z tej ziemi, więc chyba jeszcze trochę poczekamy serio wolałabym mieć powtórkę z Kubusia - wody siup i wszystko jasne a tu takie pieprzenie się z tymi skurczami, czy to to czy to nie to - zwariowac idzie...a jak siadam na kibel to brzuch sobie do góry musze podnieść bo nie idzie się wysikać

Cytat:

ja też

nie martw się zezem - w tym wieku z odpowiednim leczeniem to wszystko się da wyprostować ponosi przez trochę okulary i będzie git gorzej jakbyś nic z tym nie robiła (jak moja siostra).

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 21:33   #2695
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Myślisz?? Boję się, ze bedzie za cimno...
nie bedzie.. zawsze fuksja nie równa fuksji wybierz taka jasniejsza cieplejsza. bedzie bomba.. daj focie moze u siebie tez tak zrobię...

Megi dawaj Go na miesiąc .. ja mam duuuuuzo cierpliwosci do nieswoich dzieci... może uda sie dziecko poukładac .. i moje i twoje.. wiec sobie poradza w walce o zabawkę.. hmmmmmmmm chiałabym to zobaczyć

Daria... prywatne przedszkole.. i niania.. to musisz ładnie zarobić bo ja bym nie zostawiła dzieci dla kilku stówek na czysto!! Powodzenia w szukaniu odpowiedniej kandydatki
ahaaaa u nas płaca 5-6 zł.. 7 to juz jakas doswiadczona z referencjami.. a nawet do 10 zł/h
wejdx na niania. pl tam mozesz szukac i dac ogłoszeinie i nawet kwote podać..

bao kiedy moge liczyc na smska od Was!!!!

dobrej nocki

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 21:34   #2696
libra777
Zakorzenienie

Jak jesteśmy w castoramie to też zawsze bierzemy ten wózek chociaz cieżko jeździć tym ustrojstwem ale chwila spokoju
Stary 2012-09-11, 21:38   #2697
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Libra.. ja dzis byłam tez z Michalina na zakupach... a ostatnio z nia na wiekszych po mioesice byłam przed praca czyli w czrwcu...

koszmar!!! Poszłyśmy do TextilMarketu po niedrapki niebieskie dla malenstwaitp... a ona mi zwiała i krzyczała "mama szyukaj mnie".. ja po nia ide a ta lezy na podłodze na czworaka i ucieka pod wiekszxakami i tak sie 3 razy ganiała az odpuściłam bo wsyd i ja zostawiłam pod tymi wieszakami.. czułam spojrzenia ale i widziałam usmiechy na twarach bo głosna nie była tylko psotliwa:d

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

nataszka... ja dostałam bielzine sukienke erotyczna która miałam na sobie na drugiej nocy po-slubnej kajdanki itp

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 21:43   #2698
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Libra to niezłą jazdę masz z młodym
Oprawki fajne dla dzieci robi fisher price .
http://allegro.pl/fisher-price-opraw...610924589.html
z tyłu jest gumka co by dzieć miał to do głowy przytwierdzone
no faktycznie fajne ,ja jednak zamówię na miejscu u optyka w czwartek jadę ,może tez będą mieli coś takiego ,kiedyś widziałam u jakiegoś dziecka taką sprężynkę z tyłu żeby przytrzymywała
już widzę jak się będzie wściekał jak się będzie chciał w oko podrapać
Cytat:
t
nie martw się zezem - w tym wieku z odpowiednim leczeniem to wszystko się da wyprostować ponosi przez trochę okulary i będzie git gorzej jakbyś nic z tym nie robiła (jak moja siostra).
wlaśnie lekarz też mi to powiedział ,mówi że jak się zauważy to najlepiej nie zwlekać wtedy wszystko się cofnie.

Życze szybkiego porodu,wiesz że natura tak to urządziła że kobiety najczęściej rodzą w nocy lub nad ranem bo jest największe prawdopodobieństwo ze będą w łóżkach dawniej jaskiniach legowiskach,więc może to już

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Libra.. ja dzis byłam tez z Michalina na zakupach... a ostatnio z nia na wiekszych po mioesice byłam przed praca czyli w czrwcu...

koszmar!!! Poszłyśmy do TextilMarketu po niedrapki niebieskie dla malenstwaitp... a ona mi zwiała i krzyczała "mama szyukaj mnie".. ja po nia ide a ta lezy na podłodze na czworaka i ucieka pod wiekszxakami i tak sie 3 razy ganiała az odpuściłam bo wsyd i ja zostawiłam pod tymi wieszakami.. czułam spojrzenia ale i widziałam usmiechy na twarach bo głosna nie była tylko psotliwa:d
widzę że to chyba większość naszych urwipołciów uciekinierstwo uprawia
Stary 2012-09-11, 21:53   #2699
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Aniu pokazalam tz te branzoletki,i od razu kazal kupic,ale jeszcze jutro ppczytam czy nie ma czegos z alarmem czy sama nie wiem. Boje sie ze on z rozpedu pod auto wpadnie czy choc rower.

Monka moj starszy synek mial rezonans. Musial isc na glodnego,dostal welflon w zyle i kontrast mu wstrzykneli. Po tym kontrascie jakis przymulony byl,taki jak po srodkach uspokajajacych. Tz sie smial ze moglam wziasc wiecej takich kontrastow na zapas takze dla mlodszego brata

Libra mi kapusniak bez zasmazki bardzo smakuje
Ale mam ograniczone ziemniaki i chleb. To waga w miejscu stoi,wiec i tak super.

Megi drugi porod przewaznie jest latwiejszy. Obsluga nowego dziecka tez bezproblemowa. Gorzej jak ja nerwus jestem czasami a te moje zaczna w domu malpi gaj robic to wtedy zaluje ze ktos mi takiego duetu nie pozyczyl zanim w pierwsza ciaze zaszlam...ale kocham ich bardzo najbardziej teraz jak spia :P
a ten moj mlody to mnie z tym bieganiem i uciekaniem zalamuje. Czasami jak wrocimy ze spaceru to biore gleboki oddech ze kolejny dzien przezyl tzn spacer.wnerwiaja mnie komentarze ze jmam sie cieszyc ze taki ruchliwy bo nikt prucz mnie nie wie jaki to stres ciagle go gonic pilnowac i ratowac. Pocieszam sie ze zdrowy i to najwazniejsze

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 22:03   #2700
ania p
Zakorzenienie

plmadzia a może ku takie szelki z plecaczkiem jak Aga ma dla Karinki . widziałam na fotach . Naprawdę lepsze to niż ganianie za dzieckiem . Trudno że będzie na smyczy . To dla jego bezpieczeństwa . A może zakuma że jak się nie słucha to jest smycz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości