Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-13, 12:36   #2678
Ifwka
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość

ja wyniki mogłam odebrać po południu, a robiłam o 8:30 badanie; chyba nie dadzą ci od razu raz przyszłam za późno i panie mnie odesłały, bo się nie wyrobię przed końcem ich pracy; a poza tym nie miałam kupionej glukozy, bo nie dość, że za badanie płaciłam ,to jeszcze musiałam swoją mieć
Swoją trzeba mieć no chyba lekka przesada.
No i też się boję jak ja z glodu wytrzymam jak ja już rano umieram, dzisiaj jak byłam na badaniach (krew, mocz) to tylk owyszłam z gabinetu to bułka w zęby.

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jeszcze raz dzekuje za gratulacje i rowniez gratuluje Wam poznanych plci

Wklejam zdjecie mojej drugiej damy

Poza tym chcialabym Was prosic o opinie na temat dwoch imion i wybranie ladniejszego Victoria i Liliana (to jak narazie jedyne 2 imiona, ktore i mnie i Tztowi sie w miare podobaja)

Ps. zaczynamy dzisiaj 22 tydzien a wczoraj pierwszy raz czulam u Malej czkawke

Poza tym mam do Was jeszcze jedno pytanie: jak dlugo trwalo u Was polowkowe? Bo u mnie doslownie kilka minut i tak caly czas o tym mysle i czuje niedosyt
Mi się podoba bardziej Viktoria, a co do badania to połówkowe jeszcze przede mną ale kazde inne badanie trwa dość długo wg mnie, zawsze dokładnie mi wszystko gin pokazuje i gada przy tym dużo.

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Czytam o Waszych młodzieńczych szaleństwach i tak wracam pamięcią do mojej młodości. Oj działo się, działo. Glany, heavy metal, szlugi i piwo (10,5 wtedy było). Do tej pory mówię, że jak umrę to glany mi do trumny wsadzić. I kolczyk w pępku też był, a w prawym uchu 3 dziurki. Oj, mama krzyczała. A ile wagarów było i zwolnień podrobionych!!! Swoją córę to chyba śledzić będę. Chętnie wróciłabym do tamtych czasów choć na chwilę.
No ale wydaje mi się że mimo wszystko było bezpieczniej, teraz jak oglądam w Tv co się na dyskotekach dzieje to cóki bym chyba samej nie puściła w życiu.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora