Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię WRZESIEN z adele! jesienne perelki w rozmiarach xxs-m!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-15, 21:27   #5
adele_
BAN stały

Przekupka: 23 pkt / 88% pozyt.
Dot.: WRZESIEN z adele! jesienne perelki w rozmiarach xxs-m!

BUTY

1. prześliczne vansy, model hadley wmn. posiadam je z wymiany (zdjęcia od poprzedniej wlascicielki), jednak nie mam ich do czego nosić żałuję, bo sa świetne.
bardzo ciekawy kolor, wysokie, przez co dobrze trzymają kostkę. wykonane z zamszu, pięty i nosek ze skóry. stan oceniam na bdb-: przy sznurówkach są trochę odbarwione, myślę, że może to zejść, plus znasczek z tyłu jest trochę starty. więcej zdjęć dla chętnych.

2. botki marki rebel heart, rozmiar 37, ale pasuja lepiej na 36. dosc wysoki, ale gruby obcas, raczej dla osob, ktore ogarniaja chodzenie w wysokich obcasach, ja do takich nie naleze. ubralam je raz, ale z racji, ze nie umiem chodzic w obcasach, troche mi sie darly fleki. zdjecia dodam na dniach. sa zamszowe, raczej na jesien/wiosne, bo nie chronia za bardzo przed zimnem. zdjecie kiepskiej jakosci, postaram sie zrobic lepsze. kupilam je za ponad 200 zl.

3. niepowtazalne trampki marki marimekko, sa totalnie unikatowe, byly bardzo drogie.

rozmiar 37, ale pasuja na 36, na 37 beda za male.

stan oceniam na bdb-: minusem jest to, ze sa lekko zabrudzone, sa wiec do wyprania (chetnie to zrobie), oraz maja mala wade ukazana na zdjeciu.

wymienie tylko na vansy, conversy. pierwse zdjecie jest internetu, kolejne sa mojego wykonania. rzeczywisty kolor predstawiaja zdjecia bez lampy.

4. dokladam nowe sandalki na platformie marki CENTRO. rozmiar 35, obcas ma wysokosc 13 cm, a platforma w najszerszym miejscu 4cm. sa zamszowe, w pieknym polaczeniu czerni i bezu. dla mnie troszke przyciasne i za wysokie. zdjecia wykonane przeze mnie sa robione z lampa, dlatego wygladaja na 'obrane', jak to zamsz.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  vans-hadley-wml-36-5-malinowe-hit.jpg
Wyświetleń: 24
Rozmiar:  26,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  sportowe-vans-hadley-wml-36-5-malinowe-hit.jpg
Wyświetleń: 29
Rozmiar:  24,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  305234_523220947705106_182675756_n.jpg
Wyświetleń: 90
Rozmiar:  27,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  marimekko omena 432.jpg