2012-09-16, 19:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2
Cytat:
Napisane przez pl_madzia
Dziewczyny co mają nakładki na kibelek takie ala nocnik, sprawdza się to u Was? Bo ta co miałam po Eryku poszła na śnietnik bo na tym mieszkaniu mam jakiś szerszy kibelek i wpadała do środka. Chcę jutro kupić tą nakładkę bo już mam dosyć opróżniania nocnika, albo wysadzania młodego jak muszę go np z 5 min trzymać jak on się wywnętrznia 
|
moja ma nocniczek ten z fisher i on jest jednoczesnie ponoznikiem, ona sobie to podsuwa, i siada normalnie na kibelku, nozki opiera na nocniku poprostu ale nakladka nie jest potrzebna, moze tak sprobuj?
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------
Cytat:
Napisane przez megi-megi
A Igor chory - nos ma zapchany gęstym katarem i kaszle, jak ten mu spłynie do gardła. Maruda straszna.
Tylko temperatura spadła i dzieciaki chorują.
|
bidulek, moja tez jak sie uprze.... dzis np. chciala zalozyc suknie ktora nie jest wyprana, darła sie w niebo głosy, ale powiedzialam ze nie zaloze jej takiej, sama nie wiem co mam w takiej sytuacji zrobic... zajelam ja czym innym, probowalam jej uwage odwracac, troche to trwalo bo co chwile jej sie przypominalo, ale w koncu ustąpiła
|
|
|