Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - oddam/poszukuję- mój debiut :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-10, 06:54   #15
daigee
Zadomowienie

Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
Dot.: oddam/poszukuję- mój debiut :)

Byłabym chętna na:

* próbka L'instant
* Vichy Norma Teint podkład do skóry z niedoskonałościami SPF 20, odcień 15 Opal- najjaśniejszy (użyty parę razy, daty nie ma, ale dopiero niedawno się pojawił na rynku)
*próbki Effaclaru
*płyn do demakijażu oczu

czy coś z tych pozycji zainteresowałoby Cię na wymianę ?

- 1/3 z 30 ml. Podkład Double Perfection Chanel, kolor oznaczony cyferką z dwójką na początku - nie pamiętam dokładnie, nie mam go przy sobie ... Jest jasny, ciepły.
- 1/3 podkład optycznie wygładzający Unifiance LRP, kolor 23
- perfumowany nawilżający balsam do ciała Sephora Jaśmin&Lotos

- paleta do makijażu Pupa Optical Kit. Prawdziwe cudeńko. Obudowa jest błękitna, poszczególne kwadraciki mienią się jak szlachetne kamienie. Posiada dwa wbudowane spore lusterka, w których spokojnie widać całą buzię W palecie znajdują się 2 błyszczyki (po 60% początkowej pojemności) - jednego brak. Cieni jest aż 12! Wszystkie są w kolorystyce pastelowej różowo - błękitnej. Cienie są zarówno w formie kompaktowej jak i kremowej. Znajdują się tam (piszę z pamięci - dokładny opis kolorów + real foto zamieszczę jutro):

- kompaktowy biały matowy
- kompaktowy pudrowy róż
- kompaktowy niezapominajka
- kompaktowy opalizujący granat
- kompaktowy jaśniutki fiolet
- kremowy srebrny opalizujący na błękitno
- kremowy błekitny opalizujący na srebrno
- kremowy jasny fiolet
- kremowy pudrowy róż
- błyszczyk klasyczny róż
- błyszczyk ciemny róż

Uśredniając, stopień zużycia oceniam na 30%. Niektóre cienie są jedynie muśnięte, w przypadku 6 czy 7 widać denko. Paletka jest w jednym miejuscu podklejana ale całość jest zadbana. Mam oryginalne opakowanie.
Nie mam już serca do używania jej ale mam nadzieję, że komuś jeszcze posłuży
W załączniku jest zdjęcie paletki Violet - wygląda bardzo podobnie jedynie z zewnątrz do mojej błękitnej. Tak jak już napisałam - mogę postarać się o zrobienie dokładnych zdjęć.

- kieszonkowy zestaw do makijażu Oriflame Visions Colour Harmonies, zestaw kolorystyczny Urban Chic. W jego sklad wchodzą: korektor, 2 perłowróżowe pomadki (jaśniejsza oraz ciemniejsza) plus mieniący cień w kolorze iskrzącej szarości. To forma takich 4 sztyftów wkładanych jeden w drugi

- odżywka do włosów Nivea Ochrona Koloru z filtrem UV, kuszący blask koloru i ułatwione rozczesywanie. Z ekstraktem z passiflory i owocem granatu, nóweczka

- cień mieniący się na szaro, grafitowo i srebrno L'oreal Color Appeal Platinum , ubytek 5%

PERFUMY:
- Pur Desir Rose Yves Rocher, 30ml EDT (b.trwałe), kartonik, minimalny ubytek
Zapach róży ze słodką, "przyprawową" (wyczuwam coś podobnego do gałki muszkatołowej i wanilii) domieszką. Bardzo kobiece i urocze
- Life Circle Fruit Oriflame, 50ml, minimalny ubytek. Delikatny zapach, w którym wyraźnie wyczuwalna jest soczysta gruszka
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  115[1].jpg
Wyświetleń: 11
Rozmiar:  10,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC01078[1].JPG
Wyświetleń: 11
Rozmiar:  90,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  life_circle_fruit[1].jpg
Wyświetleń: 4
Rozmiar:  35,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  packPic_144[1].jpg