2012-09-19, 19:31
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tutaj jest nasze zadupie, czyli rozmowy o seksie i kupie :D OSK, cześć 103 :D
Cytat:
Napisane przez keeendy
ważne ze się poprawiło  jeszcze troche i totalnie się wyklaruje i nic cie nie bedzie bolało 
a nadal robisz te irygacje ?
ej pouczyłam się i stwierdzam że beton 
|
w ogóle nie robiłam irygacji pochwy i nie zamierzam. irygacje pochwy wypłukują wszelkie pozytywne bakterie w pochwie więc nie będę tego robić. poza tym on mi kazał cieć robić irygacje jogurtem naturalnym, a bakterie w cipie są całkiem inne niż te w jogurcie. jakiś niedouczony ciećwierz, pfff.
co beton? 
Cytat:
Napisane przez caroline2324
W porównaniu do tego dnia sprzed miesiąca (jak to przeleciało!), kiedy Wam pisałam co się stało, to hmm.. dobrze
tzn. mogę powiedzieć, że moje życie jest teraz dziwne, bo raz jest super, extra, jestem szczęsliwa, radzę sobie, pogodziłam się z tym, a raz mi smutno, nie mogę się przyzwyczaić itd.
Ale i tak już jest lepiej o wiele. No i zaczęłam chodzić na randki 
|
bardzo mnie cieszy ostatnie zdanie, tak trzymaj ! o to chodzi, że działasz, robisz cokolwiek, a nie siedzisz i się mażesz. wiadomo, że są chwile ciężkie ale najważniejsze to dać radę i nie pozwolić by smutek do końca Cię złamał. uśmiech, cycki do przodu i jazda
|
|
|