Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-22, 15:00   #2408
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Dot.: Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Oliweczko, córcia rośnie jak na drożdżach i robi się coraz bardziej do Ciebie podobna. No i powtórzę się, wyglądasz kwitnąco- sexy mama po prostu.
Mam ten sam termometr i tez mnie wkurza. Z przypadku kupiłam taki http://allegro.pl/termometr-diagnost...625739628.html i jest rewelacyjny. Cały jest taki jakby gumowy i tą końcówkę można wyginać. No i przede wszystkim wynik wydaje się bardziej miarodajny.

Ja ten termometr chyba na all wystawię, chociaż i tak nie mam szczęścia w sprzedaży, ale może jednak

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Powiedziałabym że jestem dziś zombi ale to mało powiedziane... do tego dopadla mnie migrena i :rzygać: mi się chce od tego bólu........
Trochę lepiej?
Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
WItam - egositycznie
Marysia ma mega katar (skutki wczorajszej zabawy na podworku - przyszla zimna, bo sie darla nie chciala wracac).w nocy zwymiotowala kawalek mieska - chyba jej ciazyl na zoladku bo od 20-2 w nocy budzila sie co godzine, az poszlo. Pozniej usnela. z nosa gilow nie da odciagac, wiec tylko psikam do noska i juz.
ponadto TZ wujek wyjechal wczoraj po towar do hurtowni oddalonej o 4 km od sklepu o godzinie 11 i nie wrocil - ba nawet nie dojechal do hurtowni. wszyscy go szukaja
O nie- następna chorowitka....
Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
nie zyje.....
O mój Boże co się stało?
Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Hej mamolinki

Przepraszam ze tak egoistycznie
Ale muszę się pochwalić
Dałam radę i nawet nie byłam ostatnia czego bardzo się obawiałam
Więc dziękuje za kciukasy
ciężko było?

Brumciu u nas wczoraj też były wymioty-jednorazowe , też łóżko załatwione...

Rano dama miała 36,9 aż do południa-cieszyłam się że przeszło, a teraz jak zjadła i usnęła, zmierzyłam Jej temp. i 37,8....
Nawet byłyśmy chwilę na dworze, ale bardzo osowiała siedziała w wózku...też co prawda była już śpiąca.

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora