2007-02-10, 23:43
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
>> Estee Lauder, Lancome, Clinique, Dior, Kerastase, Pupa itp... <<
Witam i zapraszam do wymiany
*cien do powiek Estee Lauder Compact Disc EyeShadow
wet/ Dry Formula Sec/ a l'eau kolor nr 64 MOONLIGHT zostalo ok 80% (srebnawy popiel)
*dwie kredki do malowania pasemek na włosach Estee Lauder Color Play maja drobne okruszki brokatu co bardzo ładnie wyglada na włosach w słoncu... jedna w kolorze blond odcień 01 golden streak druga w kolorze jesnego brązu 03 copper streak obie nie temperowane jeszcze blond użyta dwa razy jasny braz nie używany
*tusz do rzes srebno brokatowy Bourjois Effet paillete Chrome raz użyty
*pianka do włosów Joanna użyta z 3 razy
*krem do stóp Len Eva natura użyty z 3-4 razy
*odrzywka do włosków Kerastase z serii vita-cement zostało 15%
*pomadka/ błyszczyk Avon shine supreme nie otwierana jeszcze w kartoniku kolor Lustrous Berty
*cien do powiek Inglot vertigo kolor śliczny turkus ze trzy razy użyty
*Seboradin lotion do włosków z wyciągiem czarnej rzodkwi
*krem brązujący do twarzy Sopot Ziaja raz użyty
*błyszczyk Pupa tube Lip colour kolor bardzo bardzo jasny róż
zostało ok. 20%
*biała kredka do paznokci Sally Hansen bardzo dobra dł 8,5 cm już mi nie potrzebna bo zrobiłam sobie tipsy
*tusz do rzęs Manhattan Long & Swing świetny turkusowy kolorek zmieniłam kolor włosów i już mi nie pasuje 
*tusz do rzęs Manhattan Long & Swing FLUO CLUB świecący w promieniach UV
* podwójne cienie do powiek Avon śliczne popielate róże kolor Pink Blush nowe w kartoniku
* paletka Dior Show w czarnym aksamitnym etui nowiutka z Douglasa dostałam do dużych zakupów raz wypróbowana - cztery pomadki DIOR ADDICT rouge a levres – lipstick kolory 384, 464, 579, 489 i dwa błyszczyki ULTRA GLOSS kolory 151, 483
* balsam perfumowany Obsession Night nowiutki nie otwierany jeszcze kupiony z sephorze na świeta razem z woda toaletowa 75ml 
* dwie próbeczki zapachu trussardi skin żółte i Escada signat.
jutro postaram sie zrobić fotki
Edytowane przez EVAgwiazdka
Czas edycji: 2007-02-13 o 16:10
|
|
|