Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 22:03   #2253
Sola1
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XII

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
dlatego ja sciemniam-nic bym im nie gadala ale waga mowi sama za siebie i sie czepneli
a powiedz nam jak wyglada to u Ciebie-zdrowej osoby po posilkach??
Według mojego lekarza jestem zdrowa, ale będąc innej przychodni mogłabym mieć powiedziane, że muszę stosować dietę , bo 2 razy gdzieś z miesiąc temu miałam ok 150, może ze 3 razy w okolicach 140, a zazwyczaj mam coś ok. 108. Ostatnio to już w sumie dawno nie miałam 140. Mówiłam o tych wynikach lekarzowi i powiedział, że narazie nie mam się czym przejmować i mam sobie tym nie zawracać głowy. Podobno stres ma duży wpływ na poziom cukru i chyba coś w tym jest, bo te najwyższe wyniki to miałam zwykle na następny dzień po jakimś bardziej stresującym dniu.
Mówię oczywiście o mierzeniu po godzinie.
Na czczo to zwykle poniżej 90, a najwięcej to miałam chyba 93.

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
tez bym juz z checia zrobil ale nie moge

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

mam wiesci od MAdzi i Weroniki

Madzia napisala 2 smsy
I "fizycznie czuje sie dobrze-psychicznie-gorzej.zyje nadzieja ze w poniedzialek nas wypuszcza w koncu bo zwariuje tutaj."
II "mam nadzieje ze Bartus mnie poslucha i nie bedzie juz napieral na szyjke.najgorsza jest tesknota za domem, mezem no i za Wami tez tesknie"

Weronika
"wg usg szyjka ma 3cm dostalam 2 dawki fenoterolu za godz konczy leciec i chwala za to bo wszystko boli od lezenia. nie mam wogole skurczow, baba mowi ze mam duzo odpoczywac to urodze w terminie.Olus ma 2400 i dostalam na plucka. w pon do domu, pozdrow dziewczyny"

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Weronika napisala tez ze z mala sobie nie moga poradzic i w wozku usypiaja-tak to jest jak mamy zabraknie-jednak jestesmy nieocenione
ze jest wstretne jedzenie i czeka na dostawe od mamyniewygodne lozka i ze zmeczona bo nie spala cala noc:/
Trzymam kciuki za dziewczyny

-----

Odnośnie szarego mydła - takiego najzwyklejszego to często jest przy środkach do prania
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora