Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 11:00   #2452
telik
Wtajemniczenie

GG do telik
Dot.: Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Podaję Nasivin właśnie i sól morską. No i czasem pod noskiem smaruję maścią majerankową, a dwie ostatnie noce miał przy łóżeczku pieluszkę skropioną Olbasem.
Ale coś mi się zdaje, ze katar, jak to katar, musi potrwać swoje, niezależnie od tego czym dziecko będziemy męczyć Tyle tylko, że mam poczucie, ze próbuję mu pomóc.

A Ty z wózkiem nie miałaś ochoty spróbować?
Właśnie przypomńialas mi ze sól morska nam sie skończyła
Tez tak myśle
Choć mam wrażenie ze maści majerankowa faktycznie ułatwia oddychanie
A JasieK wogole nie daje sobie odciągac katarku

Nie wiedziałam ze można biec z wózkiem, bo fajny pomysł i nam sie zdarza biegasz z wózkiem
Ale na ta konkretna trasę musiałabym mieć specjalny wózek-baby joger chyba

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Brumku używalam zwykłego programu z windowsa. Windows movie maker. Zgapilam pomysl od AgiG, nie mogłam sie oprzeć. Bardzo mi sie Antka filmik spodobał i chciałam by Wiki tez miała.

Dziekuje za miłe słowa
widzialam filmik
Wzruszający

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc.

U nas noc masakra. Agata przebudziła się przed 2 z ogromnym płaczem. Nie chciała się uspokoić i usnąć dalej, leżała z nami. W końcu zrobiliśmy jej mleko (juz nie pamietam kiedy ostatni raz jadla w nocy) ale i tak to nie wiele dało. Sama nie wiem, czy to katar, czy ząb czy jeszcze co innego

Sarenka świetna.
biedny Agaton
U nas tez noce z pobudkami

Kobitki strasznie wam dziękuje za miłe słowa
Czuje sie zawstydzona a zarazem strasznie miło słyszeć tak miłe słowa
Ale tak naprawdę każda z was dałaby radę przebiec i gorąco zachęcam do biegania lub/i innych aktywności izycznych. Człowiek ma inna energię.
A dziś w ramach nagrody zrobiłam pyszne gofry bez proszku do pieczenia
I sie zajadalismy w trójkę