Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 11:33   #3500
kmb1
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 23

Cytat:
Napisane przez Milennka03 Pokaż wiadomość
no cóż, jak to mawiają na bezrybiu i rak ryba, więc może być marchewka , ważne że dobre toto było a że warzywo... cóż , czasem i w życiu facet jak warzywo podczas ten teges

Kochana, u mnie wręcz przeciwnie było ze 2 razy miałam miedzy okresem plamienia , a nie powinnam bo biorę tabsy anty więc do tej pory co do dnia w zasadzie miałam. Teraz też dopiero za tydzień małpa ma przyjść a wczoraj miałam małe plamienie... u gina byłam niedawno i wszystko ok.Może u Ciebie to efekt tego schudnięcia, po prostu taka reakcja organizmu, w końcu to duża zmiana i może w ten sposób organizm jakoś się "buntuje" czy coś... nie mam pojęcia. A hormony badałaś?

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ----------

dzięki- naprawdę dobre wyszło
no ja też sobie przypominam że ostatnio coś była mowa o @ że się spóźnia ale za cholerę nie wiem ile stron temu i komu...

Olcia- ja też planuję do 10 -tej co najmniej lulać , pewnie wizaż mnie obudzi

tamtej nocy spałam bardzo źle bo nie mogłam usnąć a jak już to zrobiłam to o 3 rano ktoś sobie podzwonił domofonem ze 2 minuty... pewnie kluczy nie wziął i dzwonił do nas..

I rozważam co dziś na obiad zrobić, chyba resztę lecza dojem i może łośka sobie zrobię oraz sałatkę z czosnkiem , pietruszką i" ananasem "- (czyli cukinią na słodko robioną jak ananas)

Mi, 2 miesiące. I też nie jestem w ciąży. Ale odstawiłam tabsy mniej więcej wtedy kiedy zaczęłam dukać, więc to też może być przyczyna.

WYMIANA

WISHLISTA

jest : 75kg ---razem z Ewą Chodakowską--- będzie : 55kg
kmb1 jest offline Zgłoś do moderatora