|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
PAŹDZIERNIK szukam
-płyny micelarne do demakijażu
-maszynki do golenia -końcówki do szczoteczki elektrycznej (takiej do prądu) oral-b -pasty do zębów -pióro nowe (wieczne) i wkłady Parkera czarne do pióra (długie) -ładne, nowe lub w świetnym stanie ubrania rozmiar M i torebki duże (przytyłam 15 kg z XS do M i nie mam w czym chodzić więc raczej właśnie na ciuchy się wymienię) ale żadnych szmatek starszych niż rok lub zużytych ! Raczej tylko z sieciówek. Edytowane przez kmb1 Czas edycji: 2013-11-08 o 01:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK szukam
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tak, szukam, ale do zaoferowania mam to, co w wątku "wymienię" w podpisie. Zerknij, czy coś Ci się podoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
No nic, trudno, jakby co to mam micel nieduża pojemność Collistar
z szamponów mogę zrobić odlewkę max do 200-250 ml (pojemność detaliczna) szamponu nadającego objętość z serii fryzjerskiej L'oreal Abondance de cacao. Nie wiem co to są rzeczy do kuchni, mam np. puszki na herbatę z Ikei oraz chlebak Brabantia, ale z kolei on jest więcej warty niż linery z Catrice ![]() Edytowane przez inecita Czas edycji: 2013-10-26 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jakich duzych torebek szukasz? i jakies konkretne micele?
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Acha, jeszcze pianki do golenia mam. Jedną włoską Intesa rozmiar podróżny drugą pełnowymiarową nową, chyba Gilette, normalna, męska.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej,
to znów ja z pytaniem czy wymieniłabyś Bourjois 123? ![]() Mam ten wspomniany wcześniej micel Avene oraz mam również nowe odżywki do włosów Garnier. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za którąś z paletek? Mam kilka rzeczy z Twojej wish listy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.