Dot.: Bibułki matujące, Tipsy...różności u Maniooreczki ;)
7. Garnier Skin Naturals, Czysta Skóra A, Krem nawilżający usuwający niedoskonałości skóry, Jego formuła z kwasem salicylowym i cynkiem, cenionymi przez dermatologów za ich właściwości oczyszczające i regulujące, dzień po dniu usuwa niedoskonałości skóry i zapobiega ich ponownemu powstawaniu, nie podrażniając jej. Nawilża skórę, aby zapewnić jej delikatność i uczucie komfortu przez cały dzień. Lekka i nietłusta konsystencja wnika natychmiastowo w skórę. Antybakteryjny. Testowany dermatologicznie
opakowanie 40 ml, została 1/3,
8. Dr Irena Eris, Under Twenty, Intensywny krem - kuracja dla cery trądzikowej,
Intensywny krem kuracja wyraźnie redukuje zmiany trądzikowe i zapobiega ich powstawaniu, łagodzi podrażnienia i poprawia wygląd cery.
Składniki aktywne:
-cynk
-glukanian cynku
-retinol
-silnie działająca kompozycja składników łagodzących
opakowanie 50 ml, zostały 2/3
9. L'Oreal, Studio Line, Hot Liss - Krem wygładzający na gorąco
Mleczko aktywowane temperaturą, do stosowania wraz z prostownicą lub suszarką. Ułatwia i intensyfikuje prostowanie włosów, daje długotrwałe wykończenie fryzury, jedwabisty połysk i chroni włosy.
Stosuje się na osuszone ręcznikiem włosy, następnie suszy się włosy suszarką i na samym końcu prostuje prostownicą lub suszarką i szczotką.
mogę zrobic 50 ml odlewki.
10. próbka kremu Iwostin Purritin na noc, 3ml
11. Próbka La Roche-Posay hydraphase rehydratation intensive effet prolonge, 2ml
12. Próbka La Roche-Posey Hydraphase Eyes, 1ml
13. Hugo Boss Intense, zostało mi ok 1/6 z 50 ml. Mam limitowaną wersję ze srebrnym brokatem w środku, który pięknie otacza ciało po wypryśnięciu.
Edytowane przez maniooreczka_87
Czas edycji: 2007-02-11 o 12:37
|