Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 14:54   #3507
EMNE
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 23

Cytat:
Napisane przez Milennka03 Pokaż wiadomość
ja pospałam do 11-stej..Olcia- mam nadzieję że i Tobie się udało długo poleżeć w wyrze
No niestety, domownicy zaczęli się kręcić już przed 9. Nikt mi w prawdzie nie przeszkadzał ale dla mnie to już koniec spania. Pobyczyłam się pół godzinki i tyle było z leniwego poranka.

Cytat:
Napisane przez Paolla93 Pokaż wiadomość
Mam takie głupie pytanie, może go nie powinnam zadawać na tym forum, ale co tam, najwyżej mnie okrzyczycie Otóż myślę o ćwiczeniu, czasem lubię się poruszać nawet na siłowni lub w domu na orbitreku bądź zrobić jakiś aerobik z filmiku. I z tym pytam czy jeśli je się dużo białka i ćwiczy to czy od tego będą rosły mięśnie? Wiem, że to głupie bo mięśnie nigdy nie są złe;D Ale mam tendencje do wzrostu mięśni a bardzo tego nie chcę, za to chcę mieć jędrne ciałko i lubię sie czasem poruszać.
Na siłkę chodzę regularnie, ale skupiam się bardziej na części aerobowej, nie podnoszę ciężarów bo nie widzę w tym większego sensu. Bieżnia i aerobik spalą więcej tłuszczu niż siłowanie się z ciężarami.
Nie zauważyłam u siebie wzrostu masy mięśni.
Myślę, że o ile nie będziesz nagminnie siłowała się z odważnikami, to i mięśnie się nie wyrobią.

UŚMIECH - jeden rozmiar, a pasuje każdemu.
EMNE jest offline Zgłoś do moderatora