Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-27, 21:02   #1036
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość

No to super zatem parka będzie
bardzo się z tego cieszę

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16 Pokaż wiadomość
heja żyję ale ledwo
egzamin zdany ale nie było ani miło ani przyjemnie a po to juz w ogóle, szczegóły w klubie.

no a ze spraw ciążowych - umówiłam sie na genetyczne mówie do męża umówilam nas na 15 października a mąż na 15? a ja a co jest złego w 15? mąż nic kochanie mamy 1 rocznicę ślubu ale możemy iśc na usg

dobra jestem pani powiedziała 15 godzina 18 to dobrze hehe no ale tak to jest jak mi z mózgu wczoraj galaretę zrobili :P
ważne kochana że zdany i tyle!

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
....dzisiaj moje drugie dziecko zatkało mnie tekstem... wykąpałyśmy się ,tzn.najpierw ja pod prysznic a potem ona idzie.a już razem się kremujemy, ma 3,5 roku to jestem jeszcze przy niej prawie nago, i tak ona nagle przytula się do mnie a potem mówi: " niechcąco dotknęłam twoich piersi,...ale było fajnie..".
..zawsze miałam dosyć mały biust -ok średnie b, teraz mam duży (jak na mnie) . Nie zdawałam sobie sprawy,że dzieci zwracają uwagę na coś takiego...-a może było jej miękko....
haha cudowny tekst, moja Julka też mnie dziś przyłapała jak się ubierałam rano i mówi "oooo cycki" i się zaczęła chichrać :d

Cytat:
Napisane przez bmma Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Oczywiście, więrzę w Twojego chłopca
ale niektóre dziewczyny nie widziały siusiaków a gin mówił że prawdopodobnie syn i te mogą się zmienić, szczególnie nie potwierdzone drugi raz
Tak jak mój, chociaż mój znowu widać i to dobrze
aaaaaa to jestem takiego samego zdania, ja wierzyłam w synka od początku, bo miałam przeczucie, jak byłam w 4 tyg to już myślałam o błękitnych ścianach jak w 13tyg powiedziała, że najprawdopodobniej synek, tylko trzeba potwierdzić, to ja już byłam pewna. Mąż i rodzina męża w ogóle w to nie wierzyła, a ja tak. Kupiłam body synkowe i czapeczki dla chłopczyka
ale i tak w poniedziałek bałam się tego usg i zanim usiadłam na fotel to już do gin, "to dziś potwierdzimy płeć" i w ogóle siadam na fotel w majtkach hahaha
ale bez wątpienia było widać synka

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Piszecie jak szalone, albo ja rzadko tu zaglądam.
Zatem oficjalnie witam się w II części.
Byłam dziś na wizycie u ginka i muszę się pożalić, bo jeszcze nic nie widać, czy dziewczynka czy chłopczyk. Aczkolwiek jakieś przeczucia mam (obstawiam synka, mąż córkę), ale teraz muszę czekać do 8 listopada na następną wizytę. Buuu
Poza tym z bąblem ok, duży i ze zdjęć strasznie brzydki. Mały potworek, ale jakby co to za tatą, ja tam ładna jestem.

to może jednak córcia, jak taka wstydnisia