Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-11, 13:14   #3790
Shira_83
Zadomowienie

Dot.: Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.

Bry Kuny

to ja pisałam o frytkach:brzydal :

Aniu eee nie raczej mózg dopominał się o coś niezdrowego(szczerze to ja nadal nie chcę być w ciąży póki co )

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Hej babolki u nas dramatu ciąg dalszy

Zuza nie je, tak ją gardło boli. CAŁY wieczór przepłakała z bólu, dojrzałam, że na podniebieniu z tyłu i w gardle ma pełno małych ranek. Strasznie ją to boli. Z bólu wsadza ręce do buzi, oprócz syropku i tantum verde nie mam jak jej pomóc . Gorączka trochę mniejsza. Jak się wszyscy wychorujemy to będę pisać mniej egoistycznie .

Kurde kto wymyślił ząbkowanie i choroby u tak małych i bezbronnych dzieci?!

Do bani jest ostatnio
ojj Zuzka cierpi bidulka zdrówka zdrówka!!!

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
. Ja do Emilie mówię jak do dziecka które już rozumie i ostatnio mnie zazdziwiła, bo mówię żeby przyniosła bluzkę która jest na krześle w kuchni bo trzeba ją ubrać i pójdziemy na space i ona mi ją przyniosła w szoku byłam, że tak pięknie zrozumiała
u nas to samo gadam jak do dorosłego w sumie jak mu się ostatnio skończyła herbatka to mówię idź do kuchni tam jest babcia da ci więcej picia i tan spojrzał na mnie wziął sobie kubek i poszedł do kuchni walnął kubkiem babcie i dostał herbatki
Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
ZDRÓWKA dla wszystkich

KATARY,KASZLE,BÓLE GARDŁA A SIOOOO !
zgadzam się!!

coś ostatnio mam mało czasu całkiem jakbym miała roczniaka w domu