2012-10-13, 14:09
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
PAŹDZIERKIK u JJAAMM. Wszystkowątek
WATEK ZAMKNIETY!
WĄTEK ZAMKNIĘTY!
WĄTEK ZAMKNIĘTY!
Przez to iż moja prośba o nie pisanie została zignorowana, otwieram wątek 
Kilka krótkich zasad:
- preferuję wysyłanie w tym samym dniu, niezależnie od tego czy masz 50 przekupek czy 0. Nie wysyłam codziennie więc wysłanie w jednym dniu spowoduje to, że obie otrzymamy daną rzecz w tym samym czasie.
- wysyłam listem poleconym ekonomicznym
- większość rzeczy posiadam w rodzinnym domu, więc wysyłki robię 2 razy w miesiącu - jeśli Ci to nie odpowiada to nie znajdę innego rozwiązania.
- aktualnie nie przebywam w swoim rodzinnym domu więc przesyłka może się trochę przedłużyć
- nie odmieniam się, nie mam na to czasu
- rzeczy przed wysłaniem piorę, lecz nie prasuję ( i tak się pogniecie )
- tworzę swoją własną czarną listę, mam dobrą pamięć. Więc proszę odpisujcie choćby: nic nie wpadło mi w oko. To ułatwia życie ;P
Zarezerwowane rzeczy będę oznaczać kolorem szarym.
Nie posiadam swojej wish listy więc kusić mnie możecie wszystkim. Gdyby jednak tak nie było to poinformuję to w krótki opisie przy danej rzeczy 
SZUKAM:
- bordowych rurek
- luźnego swetra, wkładanego przez głowę w kolorze brązu, beżu
- koralików w dużych ilościach gdyż tworzę bransoletki i kolczyki. Zainteresowane osoby odsyłam do mojego bloga KLIK
- eleganckich tunik, ciemnych
- czerwonej dopasowanej sukienki
No to zaczynam.
SPODNIE I LEGGINSY
1. Szare rurki. Będą dobre na osobę która ma ok 170 cm wzrostu. O wymiary proszę pytać.
3. Luźne spodnie, brązowe w takie a'la kółka.
4. Czerwone rurki. To są na prawdę rurki. Oddam tylko za inne spodnie więc nie proponujcie mi nic innego 
5. Czarne legginsy, marszczone przy nogawce z takimi metalowymi kółkami. Niestety przy jednej nogawce nie ma jednego kółka. Mogę zrobić dodatkowe zdjęcie.
O wymiary etc proszę pytać, rozmiaru nie podaję gdyż rozmiar jest wielkością względną i czasem M może być jak L
Czas edycji: 2013-01-17 o 19:11
|
|
|