Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX-X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-15, 12:54   #5
Dearlie
Zakorzenienie

Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX

Jestem i ja!

Nooo w tym wątku to myślę, że już rozpakujemy się wszystkie do końca.

Kochane dziękuję za słowa wsparcia! Mam świadomość, że być może niepotrzebnie się nakręcam, ale tak końcówka ciąży i burza hormonów robi mi sieczkę z głowy w ostatnich dniach. Sama ze sobą nie mogę wytrzymać, a co dopiero mają powiedzieć ludzie z mojego otoczenia.

Asiuulka właśnie moja położna mi powiedziała, że gdyby spadało do 100, to jest to wówczas powód do paniki. Co nie zmienia faktu, że te 115 i tak mnie zmartwiło, tym bardziej, że zawsze Mały miał w granicach 130-140. No cóż, muszę wytrwać do wieczora.

O matko, właśnie doczytałam o tej stłuczce. Brzmi groźnie, więc tym bardziej cieszę się, że nic Wam się nie stało. A policja oczywiście lubi się czepiać głupot, zamiast skupić się na faktycznym problemie, którym była ta kolizja.

Cytat:
Napisane przez Hatti Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny,
melduje,ze wreszcie rodze!
wlasnie wrocilam ze szpitala(pierwszy etap indukcji za nami) i czekam na mocne skurcze-sa juz regularne bo co 5min ale rozwarcie na 2palce i glowka wysoko.dlatego wyslali nas do domu.
jak mnie wezmie konkretnie to wracamy do szpitala-najpozniej mamy dotrzec na 8 wieczorem.
troche zaczynam miec stracha!
Powodzenia!!!!!!! Czekamy na Ciebie i Millę z niecierpliwością i mocno trzymamy z Antkiem za Was kciuki!

Cytat:
Napisane przez marzenka1984 Pokaż wiadomość
Chwalę się cwaniakowatym uśmieszkiem mojego synka nieświadomy ale słodki i bezcenny.
Hahaha rzeczywiście wygląda jak mały cwaniaczek.