2012-10-16, 11:24
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymianka Październik 2o12;)
Cytat:
Napisane przez kejtlyn
coś u mnie za 15?
odpisz w moim wątku 
|
odpisane
---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------
Cytat:
Napisane przez Annabel89
widzisz może coś za:
2. Lush Lip Balm- Nawilżający balsam do ust z masłem shea, masłem kakaowym, oliwą z oliwek i olejem z pestek moreli. Nowy nie używany.
11. Syoss- Pianka do włosów z serii Heat Protect. Nowa
16- Paletka na cienie z Inglot. mieści 5 cieni. Paletka jest Pusta!
?
Najbardziej zależy mi na paletce 
|
odpisane
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------
Cytat:
Napisane przez Mirianka
|
odpisane
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------
Cytat:
Napisane przez magdalenka2
coś u mnie za cień Inglot 612 i pusta paletkę? ona jest na kółka czy na kwadraty?
|
Odpisane
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------
Cytat:
Napisane przez zywieczdroj
Podoba mi się 2. Lush Lip Balm- Nawilżający balsam do ust z masłem shea, masłem kakaowym, oliwą z oliwek i olejem z pestek moreli. Nowy nie używany. 
|
odpisane
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------
Cytat:
Napisane przez mon9
cos za
blyszczyk i balsam lush?
|
odpisane
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------
Cytat:
Napisane przez delfix10
coś u mnie za
4. Inglot- fioletowy cień do powiek z drobinkami, z serii Vertigo odcień o nr. 82 użyty max.3 razy
5. Inglot- wkład do magnetycznej palety z serii Matrix odcień nr. 434 nowy.
6. Inglot-wkład do magnetycznej palety o odcieniu nr.612 maźnięty w celach testowych
2. Lush Lip Balm- Nawilżający balsam do ust z masłem shea, masłem kakaowym, oliwą z oliwek i olejem z pestek moreli. Nowy nie używany.
|
odpisane;]
|
|
|