![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wymianka Październik 2o12;)
Witam, to mój pierwszy wątek
![]() ![]() Powodem mojej wymiany jest w głównej mierze to że nie sprawdziły się u mnie te kosmetyki, lub okazały się nie trafionym prezentem, albo najzwyczajniej w świecie mam ich zapasy a już powoli mi się nudzą ![]() Niedostępne- zaznaczone na czerwono ![]() wstępnie zarezerwowane- na niebiesko ![]() A więc do wymiany mam ![]() 1.Lush Lip Tint- błyszczyk do ust, dający efet rozświetlenia, maźnięty dwa razy w celach testowych 2. Lush Lip Balm- Nawilżający balsam do ust z masłem shea, masłem kakaowym, oliwą z oliwek i olejem z pestek moreli. Nowy nie używany. 3. Nivea- błyszczyk do ust Fruity shine, zużycie ok. 50% 4. Inglot- fioletowy cień do powiek z drobinkami, z serii Vertigo odcień o nr. 82 użyty max.3 razy 5. Inglot- wkład do magnetycznej palety z serii Matrix odcień nr. 434 nowy. 6. Inglot-wkład do magnetycznej palety o odcieniu nr.612 maźnięty w celach testowych 7. Darphin Paris- Brązowy cień do powiek o odcieniu nr 24- Amyris. Nowy 8.Darphin Paris- Konturówka do ust z pędzelkiem do rozcierania szminki lub błyszczyka. Kolor nr 2 Rouge. Użyta raz w celach testowych. 9. Rimmel- paletka trio- cienie do powiek kolor to 730-spices zużycie to ok 20%. 10. Maybelline- podkład 24h Super Stay kolor 020 cameo pozostało ok 60% 11. Syoss- Pianka do włosów z serii Heat Protect. Nowa 12. Nivea- szampon z serii Diamond Gloss. Nowy 13. Garnier- lekkie mleczko przywracające balans nawilżenia skóry do skóry normalnej i odwodnionej. Nowy 14. Tanita- błyskawiczny krem do depilacji ciała. Użyty raz. 15. Chantal Sessio Professional- mgiełka podnosząca włosy u nasady. Nowa 16- Paletka na cienie z Inglot. mieści 5 cieni. Paletka jest Pusta! 17. Avon- seria Planet spa, maseczka do twarzy zużycie ok 30% 18.Avon naturals- mgiełka do ciała o zapachu Kwiatu Wiśni. zużycie ok 30% 19.Avon Naturals- szampon do włosów normalnych i zniszczonych, Rumianek i Aloes. Użyty raz 20-Avon- foot works- chłodzący balsam do stóp z Limonką i Miętą, użyty dwa razy. 21. Avon care- glicerynowy krem do rąk i paznokci. użyty raz. 22.Avon care- intensywnie pielęgnujący krem do rąk z olejkiem z otrębów ryżowych i kompleksem nawilżającym. użyty max 4razy. MINI DOKŁADKA: Zdjęcie nr 7. 1.E.L.F- korektor w kompakcie kolor medium, raz użyty, dla mnie okazał się za ciemny 2.Lush- Peeling do ust smak Popcorn- nowy 3.Markwins International- Szminka, koloru niestety nie znam bo się zmył numerek. użyta kilka razy. 4. Markwins International- róż do policzków kolor Blush, maźnięty w celach testowych. 5 Privi- pędzel do pudru. Używany, umyty i zdezynfekowany. Z góry przepraszam za zdjęcia, za ich jakość itp, ale to mój pierwszy wątek. więc mam nadzieję, że zrozumiecie. Mała wishlista: 1.Inglot Duraline!!!! ![]() ![]() ![]() 2. Pędzel do podkładu Najlepiej everyday Minerals, ecotools, hakuro, lub lancrone ![]() 3.Podkład L`oreal True Match ![]() Edytowane przez Pysiek_12 Czas edycji: 2012-10-17 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Wymianka Październik 2o12;)
Cos za;
2. Lush Lip Balm- Nawilżający balsam do ust z masłem shea, masłem kakaowym, oliwą z oliwek i olejem z pestek moreli. Nowy nie używany. 6. Inglot-wkład do magnetycznej palety o odcieniu nr.612 maźnięty w celach testowych ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
[1=6d74a1f1832b8fb205aac81 24833f6679e038eac_604c009 36076f;37088985]Coś u mnie za szampon nivea i mleczko Garniera?[/QUOTE]
Odpisane ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
1.Lush Lip Tint- błyszczyk do ust, dający efet rozświetlenia, maźnięty dwa razy w celach testowych 2. Lush Lip Balm- Nawilżający balsam do ust z masłem shea, masłem kakaowym, oliwą z oliwek i olejem z pestek moreli. Nowy nie używany. Tanita- błyskawiczny krem do depilacji ciała. Użyty raz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
2. Lush Lip Balm- Nawilżający balsam do ust z masłem shea, masłem kakaowym, oliwą z oliwek i olejem z pestek moreli. Nowy nie używany.
5. Inglot- wkład do magnetycznej palety z serii Matrix odcień nr. 434 nowy. 6. Inglot-wkład do magnetycznej palety o odcieniu nr.612 maźnięty w celach testowych cos u mnie?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
1.Lush Lip Tint- błyszczyk do ust, dający efet rozświetlenia, maźnięty dwa razy w celach testowych 2. Lush Lip Balm- Nawilżający balsam do ust z masłem shea, masłem kakaowym, oliwą z oliwek i olejem z pestek moreli. Nowy nie używany. Tanita- błyskawiczny krem do depilacji ciała. Użyty raz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Mi pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
odpisane ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
odpisane. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
hej interesuje mnie szampon nivea, szampon avon, paletka inglot, mgiełka i maseczka avon. Znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za 15?
odpisz w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
widzisz może coś za:
2. Lush Lip Balm- Nawilżający balsam do ust z masłem shea, masłem kakaowym, oliwą z oliwek i olejem z pestek moreli. Nowy nie używany. 11. Syoss- Pianka do włosów z serii Heat Protect. Nowa 16- Paletka na cienie z Inglot. mieści 5 cieni. Paletka jest Pusta! ? Najbardziej zależy mi na paletce ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
dziękuję, ale niestety nic nie znalazłam dla siebie
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś za oba Lushe?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=649428&page=3
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za cień Inglot 612 i pusta paletkę? ona jest na kółka czy na kwadraty?
Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2012-10-16 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się 2. Lush Lip Balm- Nawilżający balsam do ust z masłem shea, masłem kakaowym, oliwą z oliwek i olejem z pestek moreli. Nowy nie używany.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
:)
|
podoba mi sie garnier ale widze ze nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie znajdę
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za
blyszczyk i balsam lush? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za
4. Inglot- fioletowy cień do powiek z drobinkami, z serii Vertigo odcień o nr. 82 użyty max.3 razy 5. Inglot- wkład do magnetycznej palety z serii Matrix odcień nr. 434 nowy. 6. Inglot-wkład do magnetycznej palety o odcieniu nr.612 maźnięty w celach testowych 2. Lush Lip Balm- Nawilżający balsam do ust z masłem shea, masłem kakaowym, oliwą z oliwek i olejem z pestek moreli. Nowy nie używany.
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |||||
Raczkowanie
|
odpisane
![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
Odpisane ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- odpisane ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
odpisane;]
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
odpisane
![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
podobają mi się:
Lush Lip Tint- błyszczyk do ust, dający efet rozświetlenia Lush Lip Balm- Nawilżający balsam do ust z masłem shea, masłem kakaowym, oliwą z oliwek i olejem z pestek moreli Chantal Sessio Professional- mgiełka podnosząca włosy u nasady Paletka na cienie z Inglot. mieści 5 cieni zapraszam do siebie! (mam podkład l'oreal true match w pudrze mineralnym ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ten 1 peeling lusha w o jakim jest smaku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Pędzel z Nyxa mam tylko 1 ten duży (po lewej - jest to określone w opisie)
![]() Za pędzel bym przygarneła od ciebie coś jeszcze żeby było równo... jak byś mogła to zarezerwuj dla mnie te masełka Lush i cien Inglota 434 ![]() Nie bede miałą dostępu do netu do piątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.