2012-10-16, 12:20
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część III
Cześć dziewczynki
U mnie nocka piękna!! Kuba zasnął zaraz po 20 i obudził się dopiero o 5 rano jak mąż się zbierał do pracy Pojadł trochę (mojego mleczka odciągniętego) i zasnął do 7.30. Znowu pojadł trochę i obudził się ok. 10, a ja razem z nim Jestem więc wyspana jak norka. Zjadłam śniadanie, a Kubuś po jedzonku o 10 znowu śpi Pewnie się obudzi ok. 14 na jedzonko 
Wczorajszy dzień był cudny - mały jadł równo co 4h, ja w zegarku Aż byłam w szoku bo jadł o 4, 8, 12, 16 i tuż przed 20 kolacyjkę i poszedł spać Oby już mu tak zostało 
Maciejko, dziękuję za pomysł z glukozą. Dodaję jej trochę do herbatek (dosłownie ociupinkę) i skończył się problem z piciem Jest tak już od 2 dni ale nie chciałam pisać wcześniej bo jakby mu się odwidziało... 
Cytat:
Napisane przez prince_polo
padłam!!!!!!!!!!!!!
tz wzial torbe z kanapkami i torbe z pampersem ktory zmieniałam z kupą  I co??  dzownbi przed chwila ze cos mu w reklamowce smierdzi  a on kanapki wyrzucił a pampersa se wzial na sniadanie 
|
padłam i leżę 
Cytat:
Napisane przez karmeelek
Dzień dobry kochane!
U nas nocka średnia dzisiaj - tatuś bujał w nocy malutką długo bo spać nie chciała. Mnie @ wkurza niemiłosiernie! Leje się ze mnie i leje! Powiedzcie mi po ciąży od kiedy można stosować tampony? Kojarzy któraś może?
|
Z tego co mnie mówił lekarz bo nie powinno się tamponów stosować w połogu, a później można.
Cytat:
Napisane przez Mandragorrka
Cześć Dziewczyny  Pędzicie z pisaniem niesamowicie - jeszcze nic nie poczytałam.
Bardzo dziękuję za wszystkie życzenia. Jesteście Kochane
Amelka spała od 22,30 do 7 rano  Kocham to moje dziecię
Wczoraj miałam bardzo miły dzień . Dostałam prezent od Amelki - kubek super mamy i kartkę z życzeniami, a od małża kolczyki plus kino i knajpka. Ah fajnie było, tylko pod koniec wieczoru mieliśmy dylemat - jechać do mieszkania na przytulanki czy do mojej mamy do Amelki. Wygrała Amelka  A przytulanki były późnym wieczorem
A no i kupiłam sobie buty
Pewnie już pisałyście o tych babsztylach ze żłobka we Wrocławiu  Odkąd mam moje maleństwo jeszcze bardziej bulwersują mnie takie sprawy, jak można krzywdzić takie niewinne dzieciaczki...
Mam nadzieję, że poczytam trochę bo już bardzo się za Wami stęskniłam.
|
Poka buty 
za prezenty
Cytat:
Napisane przez prince_polo
moja kolezanka ma ponad 4 miesiecznego synka i juz podaje mleko 2  no i od prawie miesiaca te serki homo i kaszke 
masakra. Ona tez ma negatywa zato ze swteerki przyszly za duze! no i ta lampka zolw bardzo fajna jest ale przyszła porysowana w kilku miejscach. Pisałam do pana ale powiedzial z emu sie to pierwszy raz zdazyło zebym odesłała i on da nową. Ale stwioerdziłam ze nie bede odsylac bo nie widac az tego no i to nie jest rzecz ktorą sie Rozi bawi tylko bedzie stała na komodzie i swieciła wiec nie przeszkadza to az tak. W kazdym razie Pan byl mi;ly. Wiec negatywa od emnie n ie dostał . A ta cipa zasluzyla 
|
Ale genialna koleżanka. Czytać nie umie czy co??
Nie przejmuj się już babą. Jak nie odeśle kasy to zgloś allegro i po sprawie. Mój mąż kiedyś kupił klimatyzację do auta za 1zł. Cenę maksymalną wpisał 700zł ale facet zamiast wycofać aukcję to ją zakończył no i tz stał się właścicielem klimatyzacji do auta Zadzwonił do faceta żeby mu zaproponować, że da mu te 700zł i żeby mu przysłał ta klimatyzację (mąż się kapnął że koleś się pomylił). No i dzwoni do niego i mówi - chyba wygrałem klimatyzację za 1zł. Na co facet do niego - odwal się pan. aukcja zakończona, ja auto z klimą sprzedałem. nic panu nie wyślę. Wymiana zdań trwała chwilę i facet cały czas się darł na męża. W końcu powiedział do tz - wal się pan, jak się coś nie podoba to niech pan idzie do sądu.
No i mąż poszedł do sądu. Wycenił stratę na 1500zł (bo tyle kosztuje klima do tego auta) i wygrał sprawę Facet mu musiał oddać 1500zł + jakieś 300zł za założenie sprawy. Generalnie to tz by nie poszedł do sądu gdyby mu koleś powiedział - wie pan, pomyliłem się. przepraszam za zamieszanie... No ale jak wyleciał do niego na dzień dobry z mordą to się mąż wkurzył i zrobił jak mu facet radził
|
|
|