Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbować do skutku!!!!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-16, 08:35   #4014
kindzia1984
Wtajemniczenie

Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

Witajcie z ranka

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
Dzis TZ tez o dziwo o 16 skonczyl prace i na dodatek kupil az 10 paczkow co on taki dobry a dzis mija nam 300 dni od slubu Jestem padnieta ... ta pogoda dobija.Zarejestrowalam sie w Urzedzie Pracy coz jeszcze napisac robilam test owu jedna krecha.No i mierze rano temperature ale chyba nic ona mi nie da.To mozliwe abym miala tem 36.1 Buziaki
Jukolku zalezy gdzie mierzysz tempkę. Z moich obserwacji wynika, że w ustach jest nizsza tempka jak w P lub O
Cytat:
Napisane przez Madziorka Pokaż wiadomość

może jest jakiś oddział ale z tego co sie orientuje to baaaardzo dużo par przyjeżdża z całej Polski do tej kliniki więc może jest to reklama Novum w Warszawie.
Nie to napewno nie było w Warszawie bo adres był Chełmiec a to zaraz k. Nowego Sącza. Coś słyszałam, że tam jakąś przychodnie gin otworzyli ale nigdy wcześniej się tym nie interesowałam. Może to tylko zbieg okoliczności, że taka sama nazwa albo faktycznie jakiś oddział tutaj mają. Napewno nie jet tak rozbudowana kliniką jak w W-wie ale z tego co wyczytałam z ulotki to najważniejsze badanka tam robią. Jak się dopytam co i jak to dam znać
Cytat:
Napisane przez marta8117 Pokaż wiadomość
witam Was serdecznie!Przepraszam,że tak długo się nie odzywałam,pewnie już mnie zapomniałyście?Otóż nie miłam zbyt dużo czasu,ponieważ to były te dni!konkretnie się tym razem staraliśmy,więc mam nadzieję(jak co miesiąc),że tym razem się uda!trzymajcie kciuki
Witaj! Trzymamy kciuki

Nowosądeczanki
Nasze pragnienia zawsze się modlą,
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
kindzia1984 jest offline Zgłoś do moderatora