Próbować do skutku!!!!!!! - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-15, 07:09   #3961
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

Witam was dziewczyny. A ja juz sie opycham pączkami i faworkami w pracy. Potem będe mówić że waga się popsuła hihi, ale raz można nie codziennie jem pączki.
Ja mam dziś 28dc i o dziwo tempka mi bardzo skoczyła miałam przez ostatnie dni 36,3 a dzis szok 36,6 dziwne bo powinna byc niska jak @ sie zbliza.
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-15, 07:39   #3962
adatka
Zakorzenienie

czesc kochane ja wlasnie wstalam wkoncu wczesniej niz zwykle hiihihhi humor mam lepszy choc na wstepie tesciowa mnie musiala zdenerwowac ale to dluzsza historia.

to wczorajsze smuty i wogole moj ból nogi chyba wrózyły dziesiejsze zle samopoczucie chyba bierze mnie przeziebienie tfu tfu tfu obuzdzilam sie dzis o 5 rano i myslalam ze glowe mi rozsadzi boli do teraz i gardlo bardzo jest opuchniete nawed nie mam jak śliny połknąć-zaraz wezme jakies tabletki albi ferwex moze przejdzie ,dlaczego teraz musze byc przeziebiona ,cale dwa miesiace przesiedzialam zdrowiutka a jak przychodzi czas na staranka to ja odpadam

to ja sie bede zbierac bo jade do mamy robic pączki i faworki
odrazu u niej zjem śniadanko.
dzis zaczynam brac CLO -ciekawe jak tam dzisiejsza noc -przespie czy bede znowu czuwac

Smacznego pączusia i faworusia
Stary 2007-02-15, 08:22   #3963
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol

Ja tez dzis mam lepszy humor.Wczoraj bylam w szoku bo sostalam od TZ rozyczke i z pracy byl juz o 15.30 a zazwyczaj jest 17-18 powiedzial ze to dla mnie na walentynki a ja sie tak na niego zloscilam zaraz tez pedze do mamy na paczka i kawke a potem do Urzedu Pracy sie zzarejestrowac chyba pojde na 3 miescieczny kurs czeskiego

To kochane smacznego paczka i faworkow zycze

Olinek

Paulinka
jukol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-15, 08:35   #3964
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez Madziorka Pokaż wiadomość
A teraz napisze wam skrót z naszego wspaniałego Walentynkowego wieczoru Pojechalismy na wspaniałą kolacje do naszej ulubionej restauracji na Sushi żyliśmy tym wyjsciem od samego rana , TŻ specjalnie dzisiaj mało jadł przez cały dzień zresztą ja też , żeby później dać upust wspaniałym potrawom niestety okazało się że w naszej ukochanej restauracji ani w innych nie było wolnych stolików , wszędzie rezerwacje aż do samego zamknięcia, stwierdziliśmy że w takim razie pójdziemy do kina na komedie romantyczną, doszliśmy do kasy biletowej i okazało sie że są bilety tylko w pierwszym rzędzie podziękowalismy panu bo bez sensu iść na film i siedzieć nosem na ekranie, nie zniecheciło nas to poszliśmy do MC Donnald's w którym tez były wszystkie stoliki zajete ale zauważyliśmy że na końcu jest jeden jedyny ale niestety był cały brudny i opluty i nie było czym go wytrzeć, wkurzylismy się i pojechalismy do takiej staro dawnej knajpy na nalesniki na ogniu, gdy dojechalismy na miejsce okazało się ze knajpa jest już zlikwidowana, więc wróciliśmy do domu, ja siedze przed kompem a tz robi nam obiad właśnie przyniósł mi herbatkę i czekoladki do kompa także nasz wieczór był fantastyczny dobrze że chociaz kupilismy l-carnitynę, a teraz spadam do starego bo bedzie mu przykro że siedze przed kompem.
przykro miże nie wyszło nic z tej kolacji, ale niestety tak juz jest w Walentynki, lepiej sobie wczesniej zarezerwować miejsca w restauracji. W tej gdzie pracuję już od kilku dni były telefony z rezerwacjami a wczoraj to już szału można było dostać, non stop ktos dzwonił ale nie było już miejsc

Cytat:
Napisane przez adatka Pokaż wiadomość
Ale tu noca straszne pustki, to ja tez bede zmykac pomalu do lóżeczka
Dobranoc wszystkim
i do jutra mam nadzieje ze obudze sie w duzo lepszym humorze bo dzis to jest nie za ciekawie.
to ide pa pa
ja ostatnio nie mam czasu siedzieć ani w dzien a w nocy to juz dawno sobie śpie, bo rano musze wstawać do pracki

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Witam was dziewczyny. A ja juz sie opycham pączkami i faworkami w pracy. Potem będe mówić że waga się popsuła hihi, ale raz można nie codziennie jem pączki.
Ja mam dziś 28dc i o dziwo tempka mi bardzo skoczyła miałam przez ostatnie dni 36,3 a dzis szok 36,6 dziwne bo powinna byc niska jak @ sie zbliza.
a mi znowu niedobrze, choć bromka na noc nie brałam, bo wypiłam wczoraj 2 lampeczki winka, a dzis na pączki nie mogę patrzeć

dziś 30dc, @ nie ma, robiłam rano tescik i wyszła jedna krecha

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
To kochane smacznego paczka i faworkow zycze
dzięki, wzajemnie, może pozniej coś przełknę, jak mi mdlości miną

A my wczoraj byliśmy w kinie na "Dlaczego nie". Bardzo fajny film, polecam, nawet mojemu mężowi się spodobał
Wiedziałam, że cos kreci, myslałam, że bedzie to albo wyjscie do restauracji albo własnie do kina, ale obstawiałam raczej "Świadka koronnego", na drugim miejscu dopiero "Dlaczego nie".
Przy wejsciu każdy dostał czekoladki After Eight, było też losowanie na podstawie numerków z biletu, mozna było wygrać kolację w restauracji, poza tym pod kilkoma siedzeniami miały być jakies drobne upominki, ale niestety pod naszymi nic nie było
Potem zamówiliśmy wypasioną pizze z męża firmy i piliśmy winko
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-15, 09:46   #3965
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
przykro miże nie wyszło nic z tej kolacji, ale niestety tak juz jest w Walentynki, lepiej sobie wczesniej zarezerwować miejsca w restauracji. W tej gdzie pracuję już od kilku dni były telefony z rezerwacjami a wczoraj to już szału można było dostać, non stop ktos dzwonił ale nie było już miejsc
to co działo się wczoraj , normalnie szok a przecież co roku chodzimy w walentynki do kina i restauracji i nigdy nie spotkaliśmy się z taką ilością ludzi i problemem z miejscami a ostatnio słyszałam w radiu że walentynki w Polsce się nie przyjeły

Schmetterling, a jaki masz przepis na pączki?
Madziorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-15, 09:53   #3966
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
to co działo się wczoraj , normalnie szok a przecież co roku chodzimy w walentynki do kina i restauracji i nigdy nie spotkaliśmy się z taką ilością ludzi i problemem z miejscami a ostatnio słyszałam w radiu że walentynki w Polsce się nie przyjeły
w kinie też tłum ludzi, i strasznie gorąco, myslałam że sie ugotuje, i ledwo wysiedziałam, nie mogłam sie wygodnie rozłożyć, bo naokoło wszystkie miejsca zajęte, wyszłam z bólem tyłka , poza tym podczas filmu dostałam jakichs boleści w podbrzuszu, miałam wrażenie że @ się zjawiła i mnie zalało ale na szczescie narazie jeszcze nie przyszła

Jak TŻ w sobotę kupował bilety to podobno jeszcze było sporo miejsc do wyboru, najwieksze oblęzenie pewnie było na dzień-dwa przed.
Szok
Stary 2007-02-15, 09:57   #3967
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

a ja dzisiaj dostałam @, dziwne te moje cykle, ten trwał 33 dni, jutro rano jadę zrobić badania hormonów, LH, LSH i testosteron.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-15, 11:14   #3968
celka2000
Zakorzenienie

A my wczoraj opdpuscilismy sobie swietowanie. Bylismy we wtorek w kinie (Dlaczego nie ) i moze dzis gdzies pojdziemy Wczoraj pewnie bylo mnostwo ludzie wszedzie
TZ dostal brelok ten z Allegro - spodobal mu sie

A tak wracajac do tematu temperatury - wszedzie jest napisane ze temepratura po zaplodnieniu skacze do ponad 37 st i przez 2-3 tyg sie utrzymuje na takim poziomie. Mam pytanko: czy to faktycznie jest 37 st? Czy u kazdego indywidualnie i zalezy ile stopni ktos ma regularnie po owulacji? Moje temp. po owulacji maja ok 36,6-36,8. Przed: 36,1-36,4.
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-15, 11:54   #3969
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
A my wczoraj opdpuscilismy sobie swietowanie. Bylismy we wtorek w kinie (Dlaczego nie ) i moze dzis gdzies pojdziemy Wczoraj pewnie bylo mnostwo ludzie wszedzie
TZ dostal brelok ten z Allegro - spodobal mu sie

A tak wracajac do tematu temperatury - wszedzie jest napisane ze temepratura po zaplodnieniu skacze do ponad 37 st i przez 2-3 tyg sie utrzymuje na takim poziomie. Mam pytanko: czy to faktycznie jest 37 st? Czy u kazdego indywidualnie i zalezy ile stopni ktos ma regularnie po owulacji? Moje temp. po owulacji maja ok 36,6-36,8. Przed: 36,1-36,4.
u każdego temperatura jest inna także nie sugeruj sie tym że jest napisane że ma być powyżej 37, u ciebie moze być np:. 36,8 .
Stary 2007-02-15, 11:57   #3970
*misia*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
Z własnego doświadczenia niestety Ci nie powiem, bo nie wiem jak wygląda temp w ciąży. Ale z tego co praktycznie wszędzie czytałam to temperatura rośnie i utrzymuje się na wysokości 37 nawet przez dłużej niż 2-3 tygodnie. Ja mam caly czas temp 36,5 lub 36,6 i to sprowadza mnie na ziemie, ze nie udało się w tym cyklu. Ale może są jakieś wyjątki od reguły jutro zrobię test i będzie wielka chwila prawdy.
Stary 2007-02-15, 13:08   #3971
kindzia1984
Wtajemniczenie

Próbować do skutku!!!!!!!

Witam Was po Walentynkach U nas ten dzień był jak co dzień. Ustalilismy, że prezentów sobie nie kupujemy więc tak pozostało ale ja wracając z pracy wstapiłam do sklepu po sos grzybowy i patrzę atu cały stól z prezentami na walentynki Więc kupiłam mężowi lizaka serduszko z napisem Kocham Cię a w aptece witaminki, które doradziła mi pani w aptece (nazwy niestety nie pamiętam). Mój mężuś za to zrobił pyszny obiadek Przytulanka niestety nie było bo końcówka @ jeszcze a w dodatku tak mnie wczoraj złamało w krzyżach, że masakra. Dzisiaj się ledwo ruszam. TŻ mnie nasmarował maścią wygrzewającą, troszkę złagodziło ale i tak chodzę jakbym druta w pplecach miała. A na domiar tego gardło mnie boli i znowu syropek i tabletki do ssania. Ja to się od tych tabletek i lekarstwa szybko nie odgonię
Od dzisiaj zaczęłam mierzyć tempkę. Ciekawe jak mi z tym pójdzie

Cytat:
Napisane przez sylwia-zuza Pokaż wiadomość
Widzę, ze świętowanie róznie u Was będzie wyglądać (albo nie będzie go wcale ). U nas też nic specjalnego się nie szykuje. Kupiłam tylko wino i czekam właśnie na TŻ. Przytulania nie będzie, bo wczoraj wieczorem przyszła @ czyli trzeba poczekać.

Dobra wiadomość jest taka że po raz pierwszy od operacji dostałam @ po 28 dniach. Dzwoniłam do lekarza spytać, jak tam wyniki moich hormonów i wyniki mam książkowe Nie powiem, napełniło mnie to optymizmem.
Cieszę się, że wszystko jest ok. To teraz tylko do boju kowboju
Cytat:
właśnie skończyliśmy a raczej ja skończyłam bo TŻ w połowie filmu usnął , ogladać titanica, ale się zryczałam.
Ja oglądałam ten film kilka razy. Bardzo go lubię i też za każdym razem ryczę jak bóbr. Bardzo też lubie Pearl Harbor (nie wiem czy tak to się pisze)
Cytat:
Napisane przez *misia* Pokaż wiadomość
Dziś u mnie 37d.c. czekam do jutra ze zrobieniem testu o ile oczywiście wcześniej mnie nie zaleje Czuję się dziwnie, ale już sama nie wiem czy nie są to moje urojenia, jak zrobię test i będzie jedna kreska to przynajmniej wiedzieć na czym stoję i że czekam już tylko na @. A od nowego cyklu idę do apteki kupuję wiesiołek sobie i l-karnityne mężowi i będziemy działać na całego W końcu my też zmajstrujemy sobie taką małą walentynkę
Misia trzymam mocno, bardzo mocno kciuki, żeby Wam się wreszcie udało Proszę przynieś nam dobre wieści. Może zmiana nazwy coś przyniesie. A może te ptaszyska się obudziły bo kapusta if fuche zabiera

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Może poszła sobie i szybko nie wróci
Cytat:
Napisane przez adatka Pokaż wiadomość
czesc kochane ja wlasnie wstalam wkoncu wczesniej niz zwykle hiihihhi humor mam lepszy choc na wstepie tesciowa mnie musiala zdenerwowac ale to dluzsza historia.

to wczorajsze smuty i wogole moj ból nogi chyba wrózyły dziesiejsze zle samopoczucie chyba bierze mnie przeziebienie tfu tfu tfu obuzdzilam sie dzis o 5 rano i myslalam ze glowe mi rozsadzi boli do teraz i gardlo bardzo jest opuchniete nawed nie mam jak śliny połknąć-zaraz wezme jakies tabletki albi ferwex moze przejdzie ,dlaczego teraz musze byc przeziebiona ,cale dwa miesiace przesiedzialam zdrowiutka a jak przychodzi czas na staranka to ja odpadam

to ja sie bede zbierac bo jade do mamy robic pączki i faworki
odrazu u niej zjem śniadanko.
dzis zaczynam brac CLO -ciekawe jak tam dzisiejsza noc -przespie czy bede znowu czuwac

Smacznego pączusia i faworusia
Och te teściowe Ja też przeziębiona, "połamana" a lada dzień trzeba się zacząć starać Już któryś raz mnie tak natura w konia robi

Nowosądeczanki
Nasze pragnienia zawsze się modlą,
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]

Edytowane przez Madziorka
Czas edycji: 2007-02-15 o 17:32
kindzia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-15, 14:08   #3972
jolineczka
Wtajemniczenie

Przepraszam, że tak się wbijam, ale bardzo Was proszę o pomoc. Jeżeli któraś ma dobrego ginekologa, najlepiej kobietę w warszawie to niech minapisze na PW dane i nr tel. Muszę jechać do dobrego lekarza a ginelożka z którą byłam umówiona na przyszły tydzień wyjechała. Mam chyba jakieś problemy... Piszcie prosze na PW. Ja nie wiem gdzie co jest w tej Warszawie!!
jolineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-15, 14:12   #3973
kindzia1984
Wtajemniczenie

Ale tu cichutko. Nie pochłaniajcie tylu pączusiów bo się nie uniesiecie Żartuje.

Wczoraj będąc w aptece zobaczyłap plakat z kliniką NOVUM (byłam w szoku ). Nie wiem czy to jest jakiś oddział powiązany z tą klinką w W-wie, nie mam zielonego pojęcia. Muszę zebrać namiary i popytać dokładnie co tam oferują. Może uda się nam zrobić badanka dla mężusia Jejku, żeby tam faktycznie było to o czym myślę

Jolka mam nadzieję, że to nic poważnego Napisz do Madziorki na PW bo ona jest z W-wy to Ci odpisze

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]

Czas edycji: 2007-02-15 o 17:35
Stary 2007-02-15, 14:16   #3974
jolineczka
Wtajemniczenie

ja też mam nadzieje ze nix powaznego. Zaraz przyjedzie przemek i jedziemy do przychodni, ale chciałabym w jakies sprawdzone miejsce, bo sie strasznie boje
Trzymajcie kciuki, mam nadzoeje ze bedzie ok
Stary 2007-02-15, 14:18   #3975
JoanC
Raczkowanie

witam wszystkie staraczki
jak na razie tylko was czytam (jestem dopiero na 98 stronie),ale niestety tylko w pracy mam dostęp do netu,dzięki wam bardzo dużo się dowiedziałam
też wyglądam bociana,ale nie chce przelecieć koło moich okien, staram się, staram i końca nie widać ,a rezultaty marne
życzę wszystkim staraczkom,aby w końcu fasolki zamieszkały w waszych brzuszkach
JoanC jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-15, 14:19   #3976
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez jolineczka Pokaż wiadomość
ja też mam nadzieje ze nix powaznego. Zaraz przyjedzie przemek i jedziemy do przychodni, ale chciałabym w jakies sprawdzone miejsce, bo sie strasznie boje
Jolineczko trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku
Stary 2007-02-15, 14:44   #3977
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzymam mocno kciuki. Tylko nas nie strasz. Jak się dowiesz czegoś więcej to daj nam szybciutko znać
Cytat:
Napisane przez JoanC Pokaż wiadomość
jak na razie tylko was czytam (jestem dopiero na 98 stronie),ale niestety tylko w pracy mam dostęp do netu,dzięki wam bardzo dużo się dowiedziałam
też wyglądam bociana,ale nie chce przelecieć koło moich okien, staram się, staram i końca nie widać ,a rezultaty marne
Witaj Słoneczko! Nieźle Ci idzie z czytaniem. Ja tez pisze tylko z pracy bo w domu neta nie mam ale staram się byc na bierząco. Napisz nam coś więcej o sobie: jak długo sie staracie, na jkim etapie jesteście i wogóle JAk możesz to zagłosuj na nowy temat naszego drogowskazu

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-02-15, 14:54   #3978
adatka
Zakorzenienie

hej dziewczyny ,zajzalam na chwile bo nawed na monitor nie moge patrzec, przekichany dzien dzisiaj tak ponuro,a mnie jeszcze cos łapie (oby nie) głowa ćmi nadal gardlo moze troszke mniej boli ale jednak, na szczescie temperatury nie mam bo to by byl dla mnie koniec nie mogla bym zaczac staranek a tak to moze zaraz minie- moze to od pogody tak kijowo sie czuje
jolineczko napewno wszystko bedzie dobrze

kindziu ciebie tez widze cos bierze ( te choroby teraz przerąbane) najgorsze miesiace -ale moze nie bedzie z nami tak źle i zaczniemy staranka w zaplanowanym czasie

JoanC witam cie serdecznie napisz cos wiecej o sobie
dziekujemy za mile slowa i tobie tez życze szybkiego zafasolkowania

a tak ogolnie to dzis tlusty czwartek a ja nie zjadlam zadnego pączka tylko jednego malutkiego faworeczka własnej roboty -nawed smaku do jedzenia nie mam ehhh
Stary 2007-02-15, 15:00   #3979
JoanC
Raczkowanie

Na nowy temat drogowskazu zagłosowałam z samego rana, próbuję wykorzystac każdą chwilę na czytanie, ale często mam straszny sajgon w pracy.Co do starań,to minęły już 2 lata,a właściwie dwa i pół zaraz stuknie, kiedy mijał rok w ogóle nie przejmowałam się tym, bo różnie to może być, dość długo brałam pigułki,ale teraz strach zagląda mi do oczu.
Na dziś kończę, bo koniec pracy,a jeszcze trzeba schować dokumenty.
Pa pa
JoanC jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-15, 16:26   #3980
kindzia1984
Wtajemniczenie

Agatko ja mimo wszystko od jutra biore sie do działanie. Nie bedę tracić czasu. Trzeba wreszcie coś zmajstrować bo to już najwyższy czas

Cytat:
Na nowy temat drogowskazu zagłosowałam z samego rana, próbuję wykorzystac każdą chwilę na czytanie, ale często mam straszny sajgon w pracy.Co do starań,to minęły już 2 lata,a właściwie dwa i pół zaraz stuknie, kiedy mijał rok w ogóle nie przejmowałam się tym, bo różnie to może być, dość długo brałam pigułki,ale teraz strach zagląda mi do oczu.
Pa pa
Kurcze to kawął czsu A robiliscie jakieś badania, wiesz może dlaczego i z czym masz problemy?

Obrzartuski moje kochane życze Wam miłego wieczorku i spokojnej nocy, zeby Was nie męczyło po tym tłustym czwartku

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]

Czas edycji: 2007-02-15 o 17:27
Stary 2007-02-15, 16:42   #3981
jukol
Zakorzenienie

Joan to kupe czasu sie staracie a tak poza tym witamy wsrod nas
Dzis TZ tez o dziwo o 16 skonczyl prace i na dodatek kupil az 10 paczkow co on taki dobry a dzis mija nam 300 dni od slubu Jestem padnieta ... ta pogoda dobija.Zarejestrowalam sie w Urzedzie Pracy coz jeszcze napisac robilam test owu jedna krecha.No i mierze rano temperature ale chyba nic ona mi nie da.To mozliwe abym miala tem 36.1 Buziaki
EDIT:Jolineczka mam nadzieje ze wszytko ok !!Trzymam kciuki

Olinek

Paulinka
Stary 2007-02-15, 16:53   #3982
m@gd@len@
Zadomowienie

GG do m@gd@len@ Send a message via Skype™ to m@gd@len@

Cytat:
jolineczko zmartwiłam się ogromnie. pisz szybciutko co się dzieje. jestem z Tobą

Cytat:
witam w naszym gronie

a mnie za moment coś trafi, będzie to najprawdopodobniej szlag. księgowa w pracy policzyła mi podwójnie ulgę podatkową i bede muiała dopłacić do pita 163 zł nie daruję jej tego, bo w zeszłym roku zrobiła to samo
Stary 2007-02-15, 16:55   #3983
jolineczka
Wtajemniczenie

Znowu wam przrywam wątek...
Wróciłam z przychodni, nie ma nikogo(tzn ginekologa) Jadę na Madalińskiego so szpitala na izbę przyjęc. Juz dzownili z przychodni ze przyjadę. Plamienia mam coraz większe. Jestem przerazona!
Stary 2007-02-15, 17:02   #3984
jukol
Zakorzenienie

jak mozesz mowic ze przerywasz nam watek !!Ty to czesc Nas Jolinczko jestesmy z Toba pedz do lekarza !!trzymamy kciuki
M@dzia a moze ta ksiegowa to zlosliwie robi

Olinek

Paulinka
Stary 2007-02-15, 17:21   #3985
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
przeczytałam Przemek i pierwsza myśl : Co Ty u licha robisz z moim mężem?

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-15, 17:44   #3986
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Przepraszam, że tak się wbijam, ale bardzo Was proszę o pomoc. Jeżeli któraś ma dobrego ginekologa, najlepiej kobietę w warszawie to niech minapisze na PW dane i nr tel. Muszę jechać do dobrego lekarza a ginelożka z którą byłam umówiona na przyszły tydzień wyjechała. Mam chyba jakieś problemy... Piszcie prosze na PW. Ja nie wiem gdzie co jest w tej Warszawie!!
słoneczko wysłałam ci PW.

Cytat:
Napisane przez kindzia1984 Pokaż wiadomość
Ale tu cichutko. Nie pochłaniajcie tylu pączusiów bo się nie uniesiecie Żartuje.

Wczoraj będąc w aptece zobaczyłap plakat z kliniką NOVUM (byłam w szoku ). Nie wiem czy to jest jakiś oddział powiązany z tą klinką w W-wie, nie mam zielonego pojęcia. Muszę zebrać namiary i popytać dokładnie co tam oferują. Może uda się nam zrobić badanka dla mężusia Jejku, żeby tam faktycznie było to o czym myślę

Jolka mam nadzieję, że to nic poważnego Napisz do Madziorki na PW bo ona jest z W-wy to Ci odpisze
może jest jakiś oddział ale z tego co sie orientuje to baaaardzo dużo par przyjeżdża z całej Polski do tej kliniki więc może jest to reklama Novum w Warszawie.

Cytat:
Jolineczko jedź szybko do szpitala na izbę przyjęć

Cytat:
Witaj super że nas znalazłaś

Cytat:
Pa pa
ojej to strasznie długo, robiłas jakieś badania???? czy twój TZ badał nasienie??? jeżeli nie to czas najwyzszy do lekarza

Cytat:
Wróciłam z przychodni, nie ma nikogo(tzn ginekologa) Jadę na Madalińskiego so szpitala na izbę przyjęc. Juz dzownili z przychodni ze przyjadę. Plamienia mam coraz większe. Jestem przerazona!
kochana jedź szybko i koniecznie potem się odezwij, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze z dzidzią.

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
przeczytałam Przemek i pierwsza myśl : Co Ty u licha robisz z moim mężem?
hihihihihihi
Stary 2007-02-15, 18:20   #3987
m@gd@len@
Zadomowienie

GG do m@gd@len@ Send a message via Skype™ to m@gd@len@

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
M@dzia a moze ta ksiegowa to zlosliwie robi
nawet jeśli tak to pociągnę ją jutro do odpowiedzialci za to, bo złożyłam u niej podanie o nieobciążanie mnie przez zakład pracy ulgą podatkwą.

Cytat:
kochana jak mozesz tak pisać. pędź jak najszybciej. trzymaj się mocno nie pddawajcie się

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-15, 18:20   #3988
marta8117
Raczkowanie

witam Was serdecznie!Przepraszam,że tak długo się nie odzywałam,pewnie już mnie zapomniałyście?Otóż nie miłam zbyt dużo czasu,ponieważ to były te dni!konkretnie się tym razem staraliśmy,więc mam nadzieję(jak co miesiąc),że tym razem się uda!trzymajcie kciuki
marta8117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-15, 18:23   #3989
mala_majeczka
Raczkowanie

GG do mala_majeczka

Witam wszystkie staraczki
Dwa dni temu wpadlam na Wasz wateczek i zostalam cieplutko przez Was powitana, za co bardzo dziekuje
Teraz musze sie troszeczke napracowac, zeby nadrobic dwudniowe zaleglosci wateczkowe
mala_majeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-15, 18:25   #3990
marta8117
Raczkowanie

pytałyście czym się zajmuję,itp.więc już odpowiadam.mam 25 lat,mężatką jestem od dwóch.Z zawodu jestem farmaceutką,mieszkamy w okolicach Wrocławia.
marta8117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości