Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-17, 12:30   #785
Malgos_12
Zakorzenienie

Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
iwka >> bo właśnie jest przeciw rozstępom , koleżanka stosowała przez cały okres ciązy chyba bambino i nie ma ani jednego.
p.s słoneczko dzisiaj u nas i ciepło >> i naszło nas jechać w Bieszczady, tak tylko zaglądnąć powrót wieczorkiem
papa.
miłego dnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
wydaje mi się, że to strasznie zależy od skóry i jak szybko rośnie brzuszek, bo czytałam wiele opinii i byc może pomaga w zapobieganiu rozstępów, ale jak komuś mają się zrobić to i tak pewnie się zrobią

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Talk, mi w jednym szmateksie w Rzeszowie za 1,5 etatu (bez możliwości wolnego, praca na czarno) zaproponowali max 930 zł.
o matko jaka świetna oferta....

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
ja również pracowałam w call center : ale nie iałam przymusu sprzedawać/ oferować produktów: tylko dzwonili klienci do nas.... miałam przerwe 1 rok, potem powrót.... ale już mnie to dobijało i zrezygnowałam/ przed ślubem, dokładnie w maju, bałam sie że będe miała duże obłozenie godzinowe i nie wyrobie ze wszytskim.... ale również bym tam nie wróciła/ praca siedząca, ale psychicznie niszczy strasznie......,
======================
z pozdrowieniami dla Was, wizażowa fotka
jak wyszliśmy na Caryńska tak sie rozpadało, że już myślałam że nie zejdziemy: przemoczeni do suchej nitki :/
ale świetna fotka! właśnie to mi się podoba, że każdy ma inny pomysł

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Super fotki Asiulka

A teraz: Jak piłkarze czują się na stadionie narodowym??
Jak ryby w wodzie
haha dobre - ale kibice miny mieli niezłe...

Ja mam dziś dzień wolny i będę leniuchować
Wczoraj zrobiliśmy wieczorek zapoznawczy naszemu kotu z domem zastępczym, gdzie będzie przebywał jak polecimy w podróż... biedny się stresował, a jak go wieźliśmy w aucie to tak żałośnie miauczał że myślałam, że mi serducho pęknie... ale egzamin zdał
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora