|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
Ja potrzebuję elegancką małą czarną, ale nie czarną (tzn. może być czarno-beżowa, czarno- fioletowa, czarno-zielona, byle nie całkiem czarna
![]() ![]() Jantar to taka odżywka z Farmony, poczytaj sobie na KWC. Wspomaga porost włosów ![]() Ja dziś jadę na konferencję jakąś projektową. Nie chce mi się trochę, ale jak dają kasę, to warto wiedzieć, czy mogę się o nią starać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
Paula - ja poluje za to od jakiegoś czasu właśnie na najzwyklejsza małą czarną, ale czarną
![]() ![]()
#753 |
Zakorzenienie
|
Paula - ja jakiś czas temu kupiłam taką biało czarną- co miałam mieć na poprawiny i drugą taka czarno beżową, obydwie proste klasyczne i na każdą okazję
![]() ![]() a dziś kupiłam sobie Timetei bez silikonów (ale ma SLES), parabenów i barwników... oraz kremy z filtrem ![]() Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-10-15 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
No ja właśnie taką potrzebuję, żeby było na wieczorowo na bal studencki a jednocześnie w razie czego na przyszły rok na jakieś wesele (dlatego nie chce całkiem czarnej).
Gratuluję zakupów. Ja się przywiązałam do Babydreama bardzo i pewnie nie będę prędko zmieniać ![]() A co do solarki - fajnie, że pomyślałaś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
Małgoś tylko na 1 raz nie idz na dużo minut, bo się spalisz tak jak ja i na tyłku nie usiądziesz
![]() w Tajlandii jest teraz upalnie, gorąco??? kiedy dokładnie podróż? ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Paula, ja z babyderma też lubie bardzo kremiki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
Paula - jakbys była troszkę większa
![]() ![]() Asiulka - wyjeżdżamy za 3 tyg i 3 dni ![]() w listopadzie zaczyna się sezon w nocy jest koło 23-25 stopni a w dzień około 33-35 (więc pewnie koło 4o-kilku do słońca) woda chyba około około 30 stopni (w ciągu całego roku właściwie się nie zmienia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Zakorzenienie
|
"w listopadzie się zaczyna sezon "!!! >>> jak to super brzmi
![]() nam się też marzy wyjazd jak u nas zima będzie, gdzies w gorące miejsce... jedziecie przez biuro? -------- p.s kiedyś pisałyście jeszcze o rocznikach swoich, ja jaestem 84' :/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
Asiulka - ja sama wszystko organizuję, bez biura, dlatego będziemy po kilka dni w różnych miejscach
![]() Paula - ja właśnie co do babydream - to muszę powiedzieć, że okropnie się zawiodłam, nawet już nie chodzi o plątanie włosów, ale są okropnie szorstkie, przetłuszczają się szybciej, są obciążone i jakieś takie okropne... nawet jako balsam do kąpieli się dla mnie nie nadaje, nie nawilża i nie przepadam za jego zapachem - zupełnie jak dla mnie nie trafiony. Potrzymam aż będę w ciąży i będę się nim myła bo mam zapas... niestety ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#759 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Też tak chcę! Sezon w listopadzie ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Zakorzenienie
|
Bo to jest tak, że jeden kosmetyk na jednych włosach się sprawdzi, a na innych będzie dramat
![]() ![]() Paula - byłam dzisiaj w Biedro na zakupach i stwierdziłam, że zajdę z ciekawości do tego Artusa. I powiem Ci, że się zawiodłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#761 |
Zakorzenienie
|
e to może nie warto do tego Artusa iść... ja tam ostatnio byłam ze dwa lata temu i było całkiem tanio... Ale zostaje jeszcze Textile House
![]() Powiem Ci, że ja generalnie nie umiem jakoś szperać po innych SH niż mój krośnieński... jakoś się nie mogę odnaleźć. Ale spróbować zawsze warto. Chociaż ja to planuję na płaszczyk max 50 zł wydać. Taki za 130 to ja nowy kupię w sklepie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pochorowałam się i siedze w domu, nawet kompa mi się nie chce włączać, nos mam tak zapchany że nie moge oddychać a Pani Doktor jedynie wode morską na to dała, która wogóle nie działa, ale jakoś się pomęczę, może od siedzenia w domu przejdzie ![]()
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
Paula - ja bym ci tą sukienkę dała a nie pożyczyła... ja ogólnie nie lubię brać czyiś ciuszków, ale nie ma problemu jak ktoś chce pożyczyć ode mnie..
akurat jako szampon stosowałam ten balsam do kąpieli, a co do olejowania to u mnie po olejowaniu włosy zdecydowanie dłużej są świeże, tylko musisz znaleźć swój sposób i olej... ja nawet nie używam zbyt ciepłej wody do zmywania, ale ważne żeby zbyt dużo nie nakładać ... raz mi tylko coś nie wyszło i miałam włosy przeciążone (chyba nadmiar odżywki akurat) ale ogólnie jestem strasznie zadowolona. ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Iwfka - kuruj się kochana i dbaj o "nasz" wizażowy brzuszek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Zakorzenienie
|
Paula - po powrocie do domu zerknęłam też na opinie i dużo osób pisało, ze drogo
![]() ![]() ![]() Ifwka - zdrowiej! ![]()
#765 |
Zakorzenienie
|
iwka >> bo właśnie jest przeciw rozstępom
![]() p.s słoneczko dzisiaj u nas i ciepło >> i naszło nas jechać w Bieszczady, tak tylko zaglądnąć ![]() papa. miłego dnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
Cześc Wam!
![]() obudziłam się połamana i niewyspana. czas machnąć jakieś cappuccino ![]() a potem szukanie pracy dzień. xxx .... |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Zakorzenienie
|
uhhh Choji - wiem coś o tym
![]()
#768 |
Zakorzenienie
|
a ja dziś dzień sprzątania w domu. Siedzę i przekopuję sterty letnich ciuchów w szafie. Pora zrobić miejsce na zimowe swetry. Niestety nie jest to najłatwiejsze jak się ma do dyspozycji dwudrzwiową szafę i 5 półek na 2 osoby :sciana: ale powolutku do czegoś dochodzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
aaaaa u nas tak samo! Mamy szafę - tam miejsce na rzeczy wiszące, pólki na górze (zagospodarowane w połowie na ręczniki w połowie na rzeczy chwilowo nie chodzone - letnie albo zimowe) i cztery półki na rzeczy w których chodzimy na bieżąco
![]() ![]() ![]() A u mnie dzisiaj z serii "Stare, ale jare" , klasyczne placki ziemniaczane, które nie pamiętam kiedy jadłam! Wszamaliśmy chyba po 6 albo 7 ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- PS. Też macie taki kiepski dzień? Przez ten deszcz mnie głowa boli od rana i ratuje się kawą cały dzień ... ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- PS 2. Mam nadzieję, ze trochę ruszy nam ten fatalny zastój w sprzedaży, który trwa od końcówki sierpnia ![]() ![]() ![]() ![]()
#770 |
Zakorzenienie
|
Wiesz Talk - widziałaś nasz pokój. My poza tą szafą nie mamy gdzie trzymać ręczników czy rzeczy posezonowych. No, chyba, że pod łóżkiem obok przetworów i kocy. Przydałaby mi się komoda na bieliznę, ale chyba musiałabym ją na suficie wieszać
![]() PS. u mnie też dziś kiepsko. A teraz jeszcze głód doszedł... Bo czekam na mężula z obiadem. |
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Zakorzenienie
|
szukam od 1 stycznia. Szukam pracy w sklepach, biurze rachunkowym, sekretariat itp.
---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- BYłam dziś na grzybach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
Choji - a przypomnij mi - Ty szukasz czegoś dorywczo i studiujesz czy już po studiach jesteś (albo byłaś na tyle przy zdrowych zmysłach, żeby w ogóle nie tracić czasu na bzdurę, jaką są studia
![]()
#773 |
Zakorzenienie
|
Talk ja planuję placki na czwartek
![]() A tak wogóle to laryngolog stwierdził że jednak zatoki mam i dostałam antybiotyk a od gina przykaz leżenia i wygrzewania się... aja dzisiaj do południa wszystkie okna umyłam, firanki wyprałam, wyprasowałam i do spółki z Tz powiesiłam...jakby sie dowiedział lekarz to by mnie chyba udusił; a z dzieciaczkiem wszystko ok więc spoko ![]()
![]() |
#774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na studia poszłam, i teraz tego trochę żałuję... Moja miejscowość nie jest mega duża i ciężko z pracą. Szukam też na Rzeszów, ale to co mi proponowali dorywczego to za bilety może by się zwróciło... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
Choji - na pocieszenie - w dużych miastach też nie ma pracy...
![]() ![]() ![]() Ja bardzo żałuję tych 5 lat studiów. I kasy, którą wydałam na podlodówkę też .. Ifwka - szalejesz z tymi porządkami ![]() ![]()
#776 |
Zakorzenienie
|
Talk, mi w jednym szmateksie w Rzeszowie za 1,5 etatu (bez możliwości wolnego, praca na czarno) zaproponowali max 930 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Zakorzenienie
|
o masakra. Niezła płaca...
Choji - nie pocieszę Cię, ale mój mąż szukał pracy prawie rok... po roku skapitulował i poszedł "byle gdzie i za ile bądź, byle coś było" - do call center. Ale że to była wyjątkowo wyczerpująca psychicznie praca zaczął się szybko rozglądać za czymś innym. Niestety teraz jest problem straszny na rynku pracy, sama nie wiem, gdzie takiej roboty szukać... Eh... I bądź tu młody, zakładaj rodzinę, wij sobie gniazdko... Chyba tylko w marzeniach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Zakorzenienie
|
Paula - taaa też byłam w Call Center jakiś czas.. DRAMAT!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#779 |
Zakorzenienie
|
ja również pracowałam w call center : ale nie iałam przymusu sprzedawać/ oferować produktów: tylko dzwonili klienci do nas.... miałam przerwe 1 rok, potem powrót.... ale już mnie to dobijało i zrezygnowałam/ przed ślubem, dokładnie w maju, bałam sie że będe miała duże obłozenie godzinowe i nie wyrobie ze wszytskim.... ale również bym tam nie wróciła/ praca siedząca, ale psychicznie niszczy strasznie......,
====================== z pozdrowieniami dla Was, wizażowa fotka ![]() jak wyszliśmy na Caryńska tak sie rozpadało, że już myślałam że nie zejdziemy: przemoczeni do suchej nitki :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
aaaaaa super fotka!!!!!!
![]() ![]() Paula - słyszałaś coś może o tym fotografia na przeciwko Rolniczego? Bo musze zrobić nowe zdjęcia do dyplomu , do wymiany :/
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.