Zakorzenienie
|
Dot.: Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.
Hej 
Co się do diaska dzieje z Patik?
Ja chora. Tymek zdrowy (tfu tfu) 
Noc rekordowa Tzn. obudził się (i to po raz trzeci, ale dwa pierwsze były na krótko, tak na 10 minut) o 4.30 i nie spał do 7! Siedzieliśmy na fotelu i nie mogłam się ruszyć. Z nosa mi kapało, równowagi nie mogłam utrzymać, ale nie dało się inaczej... Tak więc moje cudownie śpiące przez blisko rok dziecko, od 3 tygodni nie przespało ani jednej nocy bez co najmniej godzinnej pobudki. A z reguły są to 2-3 pobudki.
Cytat:
Napisane przez aania_20
Brumeczku, jak zdrowie? 
|
Dziękuję, kiepsko 
Cytat:
Napisane przez mamad1
Ja też nie mam ochoty nic robić w domu/pokoju. Tyle się usłuchałam tego "babci łazienka", "babci kuchnia", "babci pokój", że bez potrzeby nawet tam nie wchodzę, bo czuję się jak intruz. Ale jak będziemy na swoim, to sobie to odbiję 
|
Ja kocham dbać o swoje mieszkanko (przed Tymkiem poświęcałam na to dużo więcej czasu, ale teraz też lubię). Tak strasznie się cieszę, że je mamy Bo domyślam się, jaki to frustrujące być dorosłym, mieć swoją rodzinę, a nie do końca czuć się jak u siebie w domu, tam gdzie się mieszka, i musieć pytać o pozwolenie innych.
Cytat:
Napisane przez agulaaabar
Moja znajoma też żyła myslą, że jak karmi to nie zajdzie.... w przeciągu roku urodziła dwójkę  Jeszcze jak wszystko dobrze się skończy, kobieta donosi, dziecko urodzi się zdrowe to pal licho.... ale tak jak
|
Uwielbiam taką świadomość 
Cytat:
Napisane przez patik87
?
Telik uwielbiam zdjecia wasz ogladać. Ty masz chyba ten sam lakier filetowy do paznokci co Brumek?  A rzęsy? kępki masz? czy Twoje takie "teatralne"? Jasiek w spince od Hani jak dziewczynka, nikt by się nie poznał 
|
Ale masz oko! To ja mam taki jak Telik, a nie ona taki jak ja. Bo to spapugowałam po niej 
Cytat:
Napisane przez JustPi
1. no nie wiem czy wszystkie  Brumkowy Tymcio to chyba na takiego łobuza nie wygląda
2. Brumek znasz może Engystol? to takie homeopatyczne coś co mi pomaga, może Tobie też by pomogło. Zdrówka 
|
1. Obyś miałą rację 
2. Nie znam. Dziś zobaczę w aptece, dziękuję za info 
Z homeopatycznych łykam Oscillococcinum. Nie wierzę za bardzo, że pomoże, ale chociaż mam poczucie, że coś robię 
Tymek też buty przynosi I krzyczy "tutptue" 
Cytat:
Wczoraj sprzątam sypialnie, wchodzi Lili, stanęła, popatrzyła i z takim słodkim "mamooo". Nie wiem czy powiedziała to świadomie czy tak jej się wymsknęło ale o mało się nie pobeczałam 
|
Ach 
Cytat:
Napisane przez myha82
dziewczyny czy u was @ po porodzie sa regularne? Ja miaąłm dopiero jedna i w zasadzie 1,5 tygodnia powinnam (?) dostac. Z tego co czytałam to różnie z tym bywa. a jak jest u Was?
|
U mnie nadal W OGÓLE nie ma 
Cytat:
Do tego naczytałam się, że niekapki powodują poważne zwady zgryzu.
Póki co stanęło na bidonie z rurką...
Czy ten Avent faktycznie nie chlapie nic a nic?
Pamiętam, ze Blondynka polecała coś z Nuby ale nie umiem go naleźć;/
HELP!
|
Ja niezmiennie polecam Avent ze słomką i potwierdzam, że WCALE nie kapie. Jedynie tą metodą, która opisała Carmela - czyli jak się puka rurką, do góry nogami, w stół - to coś poleci. Ale Tymek tak nigdy nie zrobił, przy innych okazjach też się nie zdarzyło, więc mogę powiedzieć, że u nas ani razu nic jeszcze nie kapnęło 
Cytat:
Napisane przez brunetka2000
|
Współczuję 
Cytat:
Napisane przez brunetka2000
Patik ma bana za te aukcje  dostałam od niej smsa
|
A skąd oni wiedzą takie rzeczy? Chyba nie śledzą każdego wątku... A może mają jakiś automat wyłapujący linki Bo trudno mi uwierzyć, żeby ktoś zgłosił jej posty! Nie sądzę, żeby ktoś łaził po wątkach i szukał zadymy.