Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-17, 11:43   #4398
Natka_
Zakorzenienie

Dot.: Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.

Hej

Dzięki dziewczyny, ja tez mam nadzieje, że to nic poważnego. Ale okropnie to nieprzyjemne bo jak leżę to czuję jak TO napina mi brzuch

Dzisiaj byłam na budowie, mamy już jedną stronę dachu w dachówce Popołudniu cyknę zdjęcia to Wam pokażę aktualny stan.

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość

Telik, jakie śliczne dzieciaki.
Potwierdzam, Jasiek włosy miał chyba najdłuższe z całej trójki- Hania nawet pożyczyła mu spinkę.
Jaka słodka Jasieńka

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

Chyba idę spać, bo umieram na katar
Jak się dzisiaj czujesz?

Cytat:
Napisane przez aania_20;37107517[COLOR=DarkGreen

Oglądała któraś "mecz"?

[/COLOR]
Tak

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
Natka kącik Domka bardzo udany
Ja też nie mam ochoty nic robić w domu/pokoju. Tyle się usłuchałam tego "babci łazienka", "babci kuchnia", "babci pokój", że bez potrzeby nawet tam nie wchodzę, bo czuję się jak intruz. Ale jak będziemy na swoim, to sobie to odbiję
Moja ciocia pierwszego syna miała w listopadzie, potem za niecałe 14 miesięcy drugiego w styczniu i trzeciego znowu za niecały rok w styczniu. Podziwiam ją z całej siły! Łobuzy były niezłe. Nas było troje co 16 miesięcy i dziadek nas lubił pilnować, bo się przy nas wyspał (my się grzecznie bawiliśmy) Z tamtymi kuzynami nie chciał siedzieć
Dziękuję
Na pewno sobie to odbijesz!

Wiecie co, też tak mam... czasami nie mam ochoty wiele robić w domu, to co muszę, bo niby u siebie, ale jednak dziwnie. Nie mogę się doczekać swojego własnego domu, mamad1 - tak jak Ty -- wtedy sobie odbiję Teraz nawet nie chcemy większych inwestycji robić, bo nie ma sensu, skoro mieszkamy tu na jakiś czas..
[/QUOTE]

I na czym Aniu stanęło? Budujecie?

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość

Tż miał z nami noc marzeń dziś ja z zatkanym nosem ledwo zipiałam, do tego męczył mnie kaszel....przy każdym zakaszlnięciu budziła się Lili z jej jojczeniem w stylu "kto mnie znowu obudził", na zmiane latał po tabletki, chusteczki i do Lilki....
Moje dziecko jeszcze śpi uwierzycie?!
Bidulki

Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
U nas nocka taka sobie. O 1 musiałam isc po bule bo inaczej nie chciała usnac. ja nei wiem czy to przypadkiem nie kolejne zeby...Potem było wiercenie sie, az wreszcie usneła mi w nogach...Mimo wszytsko nawet funkcjonuje boo...
u nas słoneczko...wreszcie po paru dniach jest szansa na spacer. nie mam juz pomysłów na zabawianie Martyny. Widac, ze jej sie ewidentnie nudzi w domu...

dziewczyny czy u was @ po porodzie sa regularne? Ja miaąłm dopiero jedna i w zasadzie 1,5 tygodnia powinnam (?) dostac. Z tego co czytałam to różnie z tym bywa. a jak jest u Was?
Pewnie ząbki Martynkę męczą

Ja mam regularne, ale ja na tabletkach.

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny . Dziekuje za porady i wszystkie mile slowa Dzis na 15.10 znowu idziemy sie pokazac pani doktor to zapytam o te elekrolity, ale moze beda niepotrzebne. W nocy Dominik wypil az 150 ml wody, rano 100 ml mleka i nawet troche serka honogenizowanego zjadl. Teraz gorzej z piciem ale staram sie jak moge. Jak mu buzie smaruje to placzemy razem Rano byla tesciowa zebym mogla sie zdrzemnac ale nie moglam usnac i posiedzielismy razem. Teraz czekam na moich rodzicow, maja mi zakupy przywiesc. Tz w pracy. Musimy jakos dac rade
Dobrze, że cokolwiek wypił. Mam nadzieję, że szybko się uporacie z chorobą

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
ALICJA ZNOWU CHORA ja się normalnie zabije Polećcie mi jakiś tańszy ten inhalator bo ja na leki nie wyrobie
Ostatnio był w lidlu za 99 zł całkiem fajny.
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora