Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-18, 09:56   #2904
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość

Ja na początku jej nie lubiłam, bo myślałam, że wieje komerchą i tyle teraz uważam, że jest mega charyzmatyczna, a jej muzyka świetnie nadaje się do tego, żeby wkręcać się w jej brzmienie oraz analizować ją kilka razy

A cały ten tekst o tym, że jej celem jest, żeby nigdy nie być chudą, to rarytas wśród wypocin innych gwiazd i celebrytów. (choć zdaję sobie sprawę z tego, ze pr jest wszędzie )

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ----------

jak nie chcesz o tym pisać, to mnie po prostu olej, zwyczajnie dam spokój a jak nie masz nic przeciwko, to napisz, jakie byly przyczyny anemii

Tobie pasuje bladość i masz fajny kolor włosów. farbujesz? wygladają na zdrowe, jak to robisz?

a to jak TZ pali, to ciężko rzucić :P ja rzuciłam przez Tza, inaczej nie wiem co musialoby sie stac, zebym zrezygnowala z palenia :P
zapomniałam dodać, też lubię Adele, słucham jej zawsze na jesień
przyczyny były takie że z jakiegoś powodu miałam zbyt obfite @ i mi żelazo uciekało ale dostałam w żelazo w tabsach, brałam je z pół roku, zmieniłam tabsy anty na inne i od czterech lat mam spokój.

farbuję henną od niedawna i aż tak zdrowe to one nie są ale dążę do ideału

w sensie TZ Cię ładnie poprosił żebyś rzuciła?

Cytat:
Napisane przez monissskaa Pokaż wiadomość
Gdzie byłam?
w sumie to nigdzie obijałam się...
był taki moment że schudłam z 5 kg w ciagu dwóch tyg ... ale to wina TŻ zrobił sobie przerwe... ale wrociliśmy do siebie wiec waga tez wrociła....
ostatnio zauwazyłam że jestem ciągle przemęczona i nic mi sie nie chce, i pomyslałam że znajde u Was jakiś impuls żeby zmienić swoją diete, bo sądze że to ma bardzo duży wpływ na mnie.
to przemęczenie to pewnie przez jesień, dużo osób tak ma. też cały czas próbuję zmienić dietę i przede wszystkim zabrać się za ćwiczenia, bo to u mnie leży i kwiczy i wyglądam jak galaretka

zrobiłam sobie dziś wagary a na blogu notka o dobieraniu staników (reklama )
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Szaruch jest offline Zgłoś do moderatora