|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
buzi buzi wszyyyyystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zadomowienie
|
eeeh, przyszła moja spódniczka w r. 38 i jest za duża. nie wiem czy się cieszyć, czy nie.
![]()
#2883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zmieniłam avatar chyba po raz pierwszy i sama siebie jeszcze nie poznaję :P Mmmuuuuaaa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() muaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() generalnie magia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zadomowienie
|
kolacja: pół-omlet, pół-pancake kakaowy z bananami
#2886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Są fajni faceci? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2888 | ||
Wtajemniczenie
|
no czekam i czekam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ojj rozpijesz się tam ![]() wszyyyyyystko jasne ![]()
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
Śmietanka, słodziakuuuuu !
Super, że dobrze się bawisz, wiedziałam, że tak będzie ![]() ![]() Psyhe, dzięki za troskę, kochana jesteś ![]() ![]() ![]() ![]() także, nie jest aż tak tragicznie, tylko czemu mam dolegliwości 40latki? ![]() ![]() znowu jestem zanemizowana, wyglądam jakbym miała niedokrwistość, i mam zrobić sobie badania, które wyniosą mnie (dokładnie, liczyłam ![]() ![]() no i znowu straszą mnie zwyrodnieniem stawów ![]() a tak poza tym jest ok, już w miarę swobodnie chodzę, liczę na to, że na weekend wystąpię w szpilkach i będę mogła się schlać. o :P zjadłam dziś ptasie mleczko milki które dostałam na pocieszenie od TZa, leze i puchne ![]() Co do francuskiego, to ucz się pilnie, te pierwsze lekcje pamięta się najdłużej, później ambicje odchodząąąąą daleko :P ja pamiętam że ma pel ania, wu wuzapelą , że słi, wu wu itp :P i dosłownie, taka pisownia, prawidłowej totalnie nie ogarniam ![]() Szaruuuch lubisz chyba gotować, co? widziałam na blogu, jak coś tam siekasz ![]() ![]() ale nie jaraj, bo jeżozwierz przeraża ;d nie chciałabyś rzucić? ![]()
#2891 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#2892 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
![]() hmm jak mam wenę to coś tam upichcę - zresztą czasem muszę, jak mother robi mięcho na obiad. też kocham moje piegi ![]() ten jeżozwierz to nie była tylko moja robota! rzucić nie, przynajmniej na razie, bo lubię palić. ale staram się ograniczać. przynajmniej w tygodniu, bo do alko to wiadomo ![]()
![]() |
#2893 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2894 | |
Zakorzenienie
|
u mnie się tak ciągnie ta anemia od roku z hakiem i jest powiązana z różnymi mega dziwnymi chorobami
![]() a Ty juz nie masz? ale Ty mięsa nie jesz, tak? hmmm bo ja jem, ale w bardzo ograniczonych ilościach, nienawidze miesa wręcz. Gdyby nie to, ze dostarcza mi niezbednych skladnikow, moglabym z niego zrezygnowac, ale zbyt bardzo go potrzebuje. no i w niektorych (niewielu) formach je toleruje i jem z checia ![]() echhh ze zdrowiem, do du.py ;/ to jest strasznie przykro, jak zdrowie ogranicza funkcjonowanie, z dnia na dzien choroba potrafi zdominowac zycie, wyciac Cie z rzeczywistosci, zamknac w czterech scianach ![]() alkohol napedza palenie :P palenie poteguje banie alkoholowa :P i kaca, przede wszystkim :P tez lubilam sama czynnosc palenia, wciaganie dymu, nawet ten smrod. teraz to jest dla mnie obrzydliwe, nie pale od kilku lat. ale rozumiem ze TZ pali ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
zawsze mam problem z ogarnieciem Psyhola, bo ona jest mistrzem kamuflażu ![]() ![]() ![]() ![]() ale rozumiem, ze chwilowo av jest nieaktualny, i za miesiac zachwyci nas nowym, jeszcze lepszym wygladem ![]() Laura tez momemntami jest nie do ogarniecia jesli chodzi o wizazowy wizerunek, ale aktualnie najwyrazniej nie ma czasu na zmiany ![]() Lubicie Adele ![]()
![]() |
#2895 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kocham Adele! ![]()
![]() |
#2896 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
TZ z kolei pali za dużo wg mnie ![]()
![]() |
#2897 | |
Zakorzenienie
|
Aga, wiedziałam, że to przytycie to podpucha :P (w sensie, ze wcale nie jest tak źle
![]() ![]() u mnie w sumie ludzie niby nie widzą 2/3 kg, ale podejrzewam, że nie widzą, bo są koło mnie codzienne, to jak mają widzieć zmiany:P mi nawet ręce przytyły, nienawidzę tego :P ale zawsze tak mam na przełomie jesieni i zimy. i przed @ :P Ja na początku jej nie lubiłam, bo myślałam, że wieje komerchą i tyle ![]() ![]() A cały ten tekst o tym, że jej celem jest, żeby nigdy nie być chudą, to rarytas wśród wypocin innych gwiazd i celebrytów. (choć zdaję sobie sprawę z tego, ze pr jest wszędzie ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() Tobie pasuje bladość ![]() a to jak TZ pali, to ciężko rzucić :P ja rzuciłam przez Tza, inaczej nie wiem co musialoby sie stac, zebym zrezygnowala z palenia :P
![]() |
#2898 |
Zadomowienie
|
Cześć Laski!!!
Wpadłam się przywitać - pewnie mało kto mnie pamięta, ale co tam ![]()
![]() |
#2899 | ||
Zakorzenienie
|
jaka całuśna
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja lubie Adele, ale chyba za duzo jej puszczali bo mi sie znudzila. Ale z takich niepowtarzalnych głosów i osobowości, to uwielbiam Florence & Machine ![]() ![]() ale i tak nic nie zastąpi mojej mani do greckich piosenek. Obawiam się, że nikt tego nie zrozumie ale co tam zapuszcze Wam ![]() afto pu toso fovame o tritos de thelo na 'me fovame! ![]() kuwa, mialam sie uczyc ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2900 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() To wpadaj do Łodzi to wtedy i sałatki i flaszka się znajdzie ![]() Cytat:
![]() ![]() To rzeczywiście qpe kasy pójdzie na badania, ale miejmy nadzieję, że tym razem powiedzą konkretnie co Ci jest ![]() Pewnie, że będę się pilnie uczyć 'francuza' ![]() ![]() Ewelka czego się będziesz uczyć, chyba nie greckiego? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zadomowienie
|
Gdzie byłam?
![]() w sumie to nigdzie obijałam się... był taki moment że schudłam z 5 kg w ciagu dwóch tyg ... ale to wina TŻ zrobił sobie przerwe... ![]() ostatnio zauwazyłam że jestem ciągle przemęczona i nic mi sie nie chce, i pomyslałam że znajde u Was jakiś impuls żeby zmienić swoją diete, bo sądze że to ma bardzo duży wpływ na mnie.
![]() |
#2902 | |
Zakorzenienie
|
![]() nie no co Ty ![]() ![]() mam o 17 test do nowej pracy, tylko szkoda ze dowiedzialam sie wczoraj późnym popoludniem ![]() Trzymajcie kciuki! ![]() Cytat:
![]() ![]() ja tez szukam impulsu juz któryś rok ![]()
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2012-10-18 o 09:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przyczyny były takie że z jakiegoś powodu miałam zbyt obfite @ i mi żelazo uciekało ![]() farbuję henną od niedawna i aż tak zdrowe to one nie są ale dążę do ideału ![]() w sensie TZ Cię ładnie poprosił żebyś rzuciła? ![]() Cytat:
![]() zrobiłam sobie dziś wagary ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2905 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a oprócz tego, Gossip i M.I.A (nie mam pojęcia jak to odmienić żeby było poprawnie ![]() ![]() spoko, ja tam nie wnikam w gusta muzyczne, bo sama mam zryty i nikt go nie ogarnia ;D najbardziej lubię takie klimaty: ( ![]() Cytat:
Cytat:
ostatnio miałam problem z dobraniem, potrzebowałam na gwałt takiego do sukienki bez ramiączek, babka w intimissimi mnie załamała. dała mi do mierzenia 75 b i c ![]() ![]() na to ja podnioslam ręce do góry, cyce na wierzchu, czad ![]() dzisiaj rano przeżyłam coś strasznego, myślałam że umieram ![]() ![]() ![]() położyłam się na podłogę, bo pomyslalam, no ch,j albo umieram albo mdleje ![]() ![]() ![]() A! no i ekg wyszlo swietne, w sumie to pan doktor dal mi do zrozumienia, ze symuluje i za nauke sie powinnam wziac, a nie po lekarzach juz latac ![]() ![]() ![]() no i czekam na wyniki morfologii, rzucil na koniec, e, pewnie masz niedokrwistosc, anemie i niedocisnienie ![]() ![]() ja je bie, nie mam do nich sily ![]()
![]() |
#2906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiscie sytuacja nie jest śmieszna, wręcz tragiczna... Najgorsze że badasz się na wszystkie mozliwe sposoby i niewiadomo co Ci jest ![]() ![]() wszystkie trzymamy kciuki żeby wykryli przyczyne i żeby to była jakas pierdoła ![]() ![]()
![]() |
#2907 |
Zadomowienie
|
chyba lepiej.... inaczej tak jak by od nowa... nie mieszkamy razem , ale chcemy obydwoje raz juz mieliśmy isc oglądac mieszkanie ale mi sie zapaliła lampka w głowie, że chyba nie damy rady finansowo.. i siebie odpuścilismy ( nie wiem czy dobrze). Ostatnio bardzo często mówi o zareczynach.. i o tym mieszkaniu - może niedługo sie oświadczy, kto wie...
a wracając do tematu wątku przez ten czas nie schudłam ani nie przytyłam stoje w miejscu ale ile na wadze jest to nie wiem.... ostatnio wracam do domu jem obiad i ide spac... wiem że to źle, ale brak mi energii ostatnio na wszytsko. a lekarze to h ujki i nic wiecej... mi kiedys lekarka poiedziała bo tez poszłam bo miałam czeste bóle pod sercem.. ze to nerwowe i mi przejdzie, albo jak urodze dziecko... nie wiem co sie ma do tego...
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
komu motywacji kooooomu http://hotrealgirl.pinger.pl/
![]()
#2909 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, ja tez tak miałam i lekarz mi powiedzial, ze mam depresje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2910 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.