Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bara bara, bere bere- z nami wyprawisz cudne wesele - PM 2012 cz.30
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-22, 20:12   #4123
magdalennne
Wtajemniczenie

Dot.: Bara bara, bere bere- z nami wyprawisz cudne wesele - PM 2012 cz.30

Ale weszłyście na poważne tematy U nas sex od początku nie był najważniejszy - zdarzało się, że nie kochaliśmy się przez miesiąc. Jakoś jest tylko dopełnieniem naszego związku, a nie motorem napędowym

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
pierwsza kupka w domu zaliczona... rano ładnie zrobił na dworze a popołudniu narobił w łóżku brrrr no nic... siku robi do kartonika zaraz jak wstanie nie wiem jak my go nauczymy robić na dworze bo on jak wstaje to od razu leje a z 5 pietra nie ma fizycznej możliwości dowieźć go na dół nim się choć trochę zsika i tak na prawdę on nie wie po co na ten dwór wychodzi
Psy to się chyba same tego uczą. Zawsze jakoś wiedzą po co wychodzą Nie mam psa, tak mi się wydaje

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
witam się rankiem z pracy

informuję, iż pokoik mamy pomalowany w kolorze herbaciana róża:P:P

ahh na tapecie widziałam pierwsze razy my z TŻ nie czekaliśmy do ślubu, ale byliśmy pierwsi dla siebie więc już to uważam za duży +

a wczoraj byliśmy na chrzcinach mojego bratanka... a moja mama.. szkoda słów. Też miała iść na te chrzciny, miała kupione ubranie i w ogóle. W sobotę ok 14 wyszła i powiedziała, że wróci za godzinę, po czym wróciła... w niedzielę o 10!! a chrzciny 13:15
ja pojechałam jeszcze do sklepu po rajstopy dla siebie, jej też miałam kupić ale nie widziałam możliwości, żeby ona po całej nocy picia poszła na chrzciny wnuka, więc jej nie kupiłam. Między czasie jak nie nie było to TŻ słyszał, jak otwiera puszkę z piwem... więc to już całkiem. Wróciłam, weszłam do wanny, wykąpałam się, a ta nie pospiesza. No i zaczełam ją cisnąć, że chyba sobie żartuje, gdzie ona się wybiera no i w końcu przemyślała sprawę, że w takim razie nie idzie na chrzciny, ale jak my wychodziliśmy to ona się szykowała, a jak wróciliśmy to jej nie było widocznie poszła na swoją imprezkę ehh jak mozna upaść tak nisko, żeby dla kilku piw olać chrzciny własnego wnuka... To są własnie powody, dla których ja bym najchętniej zaczekała z dzieckiem, aż mojej mamy już nie będzie....

a tak w ogóle to dzisiaj mija mi miesiąc od ślubu a ja w pracy na 24 jak wrócę jutro po 6:30 do domu to znowu TŻ będzie w pracy więc zobaczymy się dopiero jutro ok 15...
Podziwiam za siłę jaka jest w tobie.
A miesięcznicę na pewno poświętujecie w odpowiedni sposób

Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość
Dzień dobry w poniedziałek

Mam coś dla Was

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!

Wybaczcie moją długą nieobecność i wpadanie do Was tylko na chwilę...
Po prostu czasu brak...
W ostatnim tygodniu organizowaliśmy forum i trzeba było ogarnąć zarówno sprawy organizacyjne tego przedsięwzięcia (ogólnie zajmowała się tym firma z nami współpracująca, ale niestety mają siedzibę i dane kontaktowe takie same jak my i cały czas do nas dzwonili i przychodzili ludzie), jak i nie zawalić innych projektów.
Na dokładkę w czwartek usunęłam ostatnią ósemkę i weekend miałam z głowy... a tak żałuję bo była piękna pogoda
A na sam koniec muszę się pożalić, że mam ciche dni z mężem. Nie pokłóciliśmy się o nic istotnego, ale jak głupie osły nie odzywamy się do siebie. Tak naprawdę w ogóle kłótni nie było, ale mnie zirytowało kilka rzeczy i zamiast o tym pogadać to milczałam. No i mój mąż też objął taką taktykę i nikt z nas nie chce tego przerwać...
Wystarczy jedno spojrzenie albo gest i będzie po sprawie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Ja swojej nie założyłam. Fotograf się pyta gdzie ona jest, a ja "yyy została w domu"
Ja swoją zdjęłam w samochodzie w drodze do kościoła, bo mi się zsuwała i bałam się, że mi spadnie pod ołtarzem.

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to wszystkie nie mogłyście się doczekać swoich zdjęć ze ślubu, a mi do tego nie spieszno. Stwierdzam, że wyglądałam beznadziejnie i nie chcę tego oglądać Fryzura nie taka jak na próbnej, makijaż to już całkiem klapa... Może niektórym może się wydawać, że było ładnie jednak ja wiem, że mogło być o wiele lepiej.
Jak zobaczysz zdjęcia to zmienisz zdanie Jestem pewna, że byłaś piękną Panną Młodą

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Z teściami się jakoś dogaduję (chodź czasem jest ciężko... i nie jestem w stanie powiedzieć im mamo/tato)

Właśnie mi Jarek napisał, że zdjęcia są idę po nie w środę więc wrzucę Wam coś

Ja za Tobą też tęsknię
Już macie zdjęcia? To niesprawiedliwe, że nasz katafiej ciągle milczy
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora