|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bara bara, bere bere- z nami wyprawisz cudne wesele - PM 2012 cz.30
gdzieś była, jak Cię nie było?
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4112 |
|
Konto usunięte
|
a dlaczego duza czesc ludzi sie rozwodzi ?czesto jest tak że żona nie da to mąż idzie do drugiej .znam takie przypadki i to nie jeden .niektóre kobiety sie zaniedbują szczególnie po ciąży nie czuja sie atrakcyjnie wiecznie sa zmęczone nie ma wiec sexu a taka jest prawda że facet też ma potrzeby i jakąś wytrzymałość i skoro ona mu nie dała to pojdzie do innej.
dla nas sex jest b ważny .i nie wyobrażam sobie aby go nie było . |
|
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu się z nie zgodzę. Seks JEST ważny ale nie najważniejszy. Twoja wypowiedź jest schematyczna dla mnie i b. powierzchowna. Rozpad związku zaczyna się wcześniej - od drobnych codziennych nieporozumień, braku relacji, oddalenia się od siebie. Bo nie wierzę że ludzie którzy się kochają, mają dobre relacje ze sobą, umieją ze sobą szczerze rozmawiać i w przypadku gdy brakuje seksu (z różnych przyczyn) to facet idzie do innej. Facet to nie prymityw kierujący się instynktem, i powinien panować nad swoim popędem ( w końcu od tego bozia dała rozum)
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4115 |
|
Konto usunięte
|
maruda zgodze sie z Twoja wypowiedzią ale często tak jest jak niestety pisze.
moja znajomą zdradził maż .mają 2 dzieci ona sie strasznie zaniedbała po ciążach mąż jezdzi na delegacje no i sie stało.sama przyznała że nie chciała z nim sexu uprawiać . no ale sa razem bo dzieci bo kredyt ... |
|
|
|
#4116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, że zawsze gdzieś w głowie będzie siedzieć mi myśl "ciekawe jak to jest z innym". Skłamałabym jakbym powiedziała, że w ogóle mnie to nie interesuje. |
|
|
|
|
#4119 |
|
Konto usunięte
|
jem czekolade zjadłam prawie cała
z łakomstwa
|
|
|
|
#4120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykre. Aż słów brakuje. Może im tak wygodnie po prostu teraz. Dzieci i kredyt to dla mnie słaba wymówka. Jest coś takiego jak separacja czy rozwód. (Najlepsza koleżanka została z 2 dzieci bo mąż znalazł sobie 50-letnią majętną kochankę - i nawet to przed żoną nie ukrywał, czasem kochankę sprowadzał do ich wspólnego domu jak dzieci były ![]() Moja koleżanka postawiła na swoim - rozwód z orzekaniem i winie i alimenty, spłata części domu. Teraz jest w nowym związku - jest szczęśliwa, dzieci też. Czyli - jak się chce to się da .
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2012-10-22 o 20:03 |
|
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż nie był moim jedynym, jest trzecim. Z pierwszym czułam się wspaniale, ale nie miałam orgazmów. Ogólnie mam sentyment do tego człowieka, fajny był i bardzo miło wspominam ten czas. Z drugim w łóżku czułam się fatalnie, dałam mu drugą szansę, ale było jeszcze gorzej, więc zaprzestałam tych czynności i zakończyłam związek. Do tego stopnia, że wykasowałam wszelkie jego kontakty, nie odbieram do dzisiaj tel zaczynających się na nr 500 i mimo, że staram się w życiu niczego nie żałować- wstydzę się tego, że mogłam być z kimś takim. I nie chodzi tu teraz o seks, ale o to jakim był człowiekiem.
A, że do trzech razy sztuka- trafiłam na TŻta. Pociągał mnie ten mój mężczyzna fizycznie i to bardzo. I jak zaczęliśmy być razem jakoś tak szybko wylądowaliśmy w łóżku... chociaż nie, za pierwszym razem łóżko to nie było Ale też potrzebowałam czasu, by się dotrzeć. By miec z tego seksu coś więcej. W końcu sie udało I ja pierwszą TŻta też nie jestem, w szczegóły wgłębiać się nie będę, bo to jego intymna sprawa. I uważam, że życie seksualnie jest ważne, nie najważniejsze, ale odgrywa bardzo dużą rolę w małżeństwie, szczególnie tym z większym stażem. W końcu to seks rozładowuje wszelkie złe emocje, napięcia, stres, można się przyjemnie zrelaksować i choć na chwilę zapomnieć o problemach.
|
#4122 |
|
Konto usunięte
|
gosza piknie napisane
![]()
|
|
|
|
#4123 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Ale weszłyście na poważne tematy
U nas sex od początku nie był najważniejszy - zdarzało się, że nie kochaliśmy się przez miesiąc. Jakoś jest tylko dopełnieniem naszego związku, a nie motorem napędowym![]() Cytat:
Nie mam psa, tak mi się wydajeCytat:
A miesięcznicę na pewno poświętujecie w odpowiedni sposób ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jestem pewna, że byłaś piękną Panną Młodą![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
#4124 |
|
Konto usunięte
|
a ja lubie sex:P o a nawet wiecej i maż tez
|
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaczyna chyba łapać że kupka to na dworze co do siusiania to raczej nie... czystości uczy matka tyle że jego matka miała jego i jego siostrę w dupie i je zostawiła
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są próbujemy ich ale jakoś nie jest skory do współpracy
|
|
#4128 |
|
Rozeznanie
|
ślub brałam
Nie no, było co robić przygotowywaliśmy się już od dawna zarówno do samego ślubu/wesela, jak i do wyjazdu do Polski, bo pierwszy raz wybraliśmy się w trasę Irlandia-Polska SAMOCHODEM!!!! TŻ całym sercem kocha markę Alfa Romeo, obecnie ma już trzecie auto tej marki, niesamowicie dba o każdy szczegół w każdym z tych samochodów, niemalże codziennie zagląda na forum alfaholików razem jeździmy na zloty alf które (nie boję się użyć określenia) KOCHA Z tego właśnie względu zgodziłam się na to szaleństwo, by jechać autem do Polski....choć przecież lot samolotem jest dużo wygodniejszy i nieporównywalnie mniej męczący oraz- co oczywiste- krócej trwa. Jednak dałam się namówić, bo bilety na promy Irlandia-Walia + Anglia-Francja w dwie strony wychodziły w tej samej cenie co bilety lotnicze (powrotne) dla dwojga Dublin-Kraków. W drugiej połowie sierpnia wyruszyliśmy i wróciliśmy prawie w połowie września. Męczarnia jak cholera....choć dużo lepiej się wracało z Polski, niż jechało z Irlandii. Mieliśmy po prostu "przystanek" w Rotterdamie, w Holandii, gdzie zabukowaliśmy hotel na jedną noc, co jednak dużo Nam dało. W tej chwili takiemu powtórnemu szaleństwu mówię zdecydowanie NIE, ale z czasem, być może mi przejdzie upór....i zdecyduję się zrobić to jeszcze raz..., ale wtedy na pewno wyciągnę naukę z doświadczenia jakie już mam za sobą i najpierw, przed wyjazdem, zaplanujemy noclegi po drodze Bo jednak ponad 30h w trasie, bez snu, to nie jest normalne...i nie jest przyjemne...na pewno nie jest zdrowe i nie jest też bezpieczne... i nie jest warte nawet braku ograniczeń bagażowych, co niestety obowiązuje przy lotach samolotami... A i tak przecież nie zabraliśmy ze sobą wszystkich prezentów ślubnych... Później powrót do rzeczywistości, ogarnięcie codziennych spraw, pracy...a teraz wróciliśmy właśnie z weekendu w Polsce, bo trzeba było pozałatwiać wymeldowanie, zameldowanie, wnioski o dokumenty...to działo się w dni powszednie...a w sobotę...... ![]() Mój Mąż postanowił moje urodziny z 16tego października świętować właśnie w Polsce w Krakowie Aż muszę się pochwalić ![]()
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem w☠☠☠☠iona... chciałam sobie posiedziec w pokoju sama, polozyc sie, posmarować sie balsamami i w spokoju obejrzec seriale to mi siostra tż wparowała do pokoju z piwkiem i chipsami i se ogląda serial... ja ☠☠☠ie ;/ ;/ ;/
i chrupie ☠☠☠☠a tymi chipsami ... jak po☠☠☠ana ![]() ☠☠☠☠a zeby chcoiaz mi nie chrupała za uszami mogłaby chociaż gebe zamykać... a ona nie dość, że nie zamyka geby przy ugryzieniu chipsa to jeszcze tak szybko je gryzie. No chuj mnie strzeli zaraz ja ☠☠☠☠☠☠☠e aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa DZIEKUJE DO WIDZENIA. ![]() ![]()
|
|
#4130 |
|
Rozeznanie
|
TŻ zabrał mnie najpierw na turnee po Galerii Krakowskiej
żebym sobie coś ładnego wybrała w aparcie... ale że nic nie mogłam wyszukać, przeszliśmy się też do YES i do KRUKa...gdzie znalazłam śliczną parę kolczyków to mi się podobały to stwierdził, że to za mało, więc żebym się może zastanowiła nad torebką na co odparłam, że jak najbardziej, potrzebuję torebki! (A kiedy kobieta nie potrzebuje torebki???) Śmiałam się, że TŻ wie jak zdobyć kobietę wystarczy wziąć ją do jubilera, a później na torebki i już jest Jego Rozejrzeliśmy się po sklepach...i bardzo mi przypadł do gustu pewien brązowy kuferek w VENEZIA TŻ mówił, żebyśmy go wzięli, jeśli jestem zdecydowana lub żebym się jeszcze zastanowiła i najwyżej teraz pójdziemy na rynek i wrócimy jeszcze do galerii później, wieczorem byłam bardzo za tym kuferkiem...ale szybko stwierdziłam, że nie mam do niego odpowiednich butów...ale i tak planowałam teraz kupić nowe kozaki, co prawda myślałam o szarych albo czarnych, na jakimś niskim obcasiku, ale mogą przecież być brązowe czemu nie Powiedziałam więc, że się zastanowię jeszcze nad tym kuferkiem i jak wrócimy później do galerii, to pochodzę za butami, popatrzę co jest i wtedy, jak kupię sobie buty, to On może kupić dla mnie tą torebkę Poszliśmy rzucić okiem jedynie do trzech czy czterech sklepów za butami...nic ciekawego nie dojrzałam, po czym poszliśmy na rynek Piękne sobotnie popołudnie, ludzi mnóstwo Posiedzieliśmy chwilę przed sukiennicami, przeszliśmy się Grocką...po czym wróciliśmy na rynek, gdzie mięliśmy zarezerwowany stolik w restauracji Magdy Gessler - Wentzl Cieszyłam się, że tam jesteśmy, bo odkąd oglądamy Kuchenne Rewolucje, ciekawiłam się strasznie czy kuchnia Magdy G. jest tak doskonała jak jej wymagania wobec innych...no i nie wiedziałam do końca czego się spodziewać. Po zdjęciach na stronie Wentzla stwierdziłam, że wnętrze mi się nie podoba, styl nie w moim guście...ale jak już tam byłam osobiście, to zmieniłam zdanie zdjęcia na stronie absolutnie tego nie oddają, co się widzi będąc tam.... doglądani idealne miejsce na szczególne okazje a jedzenie przepyszne! To przy nich śmiało stwierdziłam, że nigdy w życiu nie jadłam czegoś tak pysznego.... zupełnie nowa gama smaków.... TŻ nie jest zbytnim fanem ryb, ale lubi tatar, zaciekawiło Go więc połączenie "tatar z łososia" i jak już go dostał, nie umiał wyjść z zachwytu.... Ja skusiłam się na "muślinowe naleśniki wypełnione po brzegi szpinakiem" i nigdy w życiu nie jadłam szpinaku w takiej odsłonie...sama forma naleśnika też mnie mile zaskoczyła, jak sakiewka pycha! Drugie danie, TŻtowa golonka z dzika i moja kaczka z orzechami i pienikiem tez zachwycały, tak samo jak sama kawa, którą zamówiliśmy po obiedzie Ale jednogłośnie mówimy, że to właśnie przystawki pokazały Nam jak smakuje niebo..... ![]() Po romantycznej i niebiańskiej uczcie, wyszliśmy na rynek, gdzie dojrzeliśmy kilka par młodych, które miały swój plener.... było już ciemno.... TŻ zaprosił mnie na przejażdżkę bryczką- piękna biała bryczka ze ślicznymi konikami z pióropuszami zawiozła Nas pod Wawel cudownie relaksujące przeżycie...Zawsze marzyłam by się przejechać taką bryczką po Krakowie, TŻ też, czuliśmy się więc spełnieni. W świetle latarni, jechaliśmy otuleni, uśmiechając się do pozdrawiających Nas przechodniów, gapiów i turystów robiących zdjęcia dorożce Po dotarciu do punktu wyjazdu, pani woźnica (choć w sumie powoził pan siedzący obok niej...) zrobiła Nam kilka zdjęć i ruszyliśmy Floriańską w stronę Galerii... TŻ zaciągnął mnie jeszcze do jednego jubilera właśnie na Floriańskiej, po czym weszliśmy do obuwniczego niedaleko od tego jubilera..gdzie zakupiłam nowiutkie brązowe skórzane kozaczki ten zakup miałam już więc z głowy, oczywistym więc stalo się, że wracamy po brązowy kuferek HAHA wrzucam fotkę szczęśliwa i mega zadowolona z tak pięknych urodzin, pierwszych urodzin, jako ŻONA
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A maniaków alfy też znam, nasz przyjaciel ma jobla na tym punkcie i dzień bez forum jest dniem straconym...
|
|
#4132 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gosiaczku Kochany podglądałam Was troszeczkę i zdecydowanie powinnam zmienić nick na "córa marnotrawna" Na relację przyjdzie czas, teraz jestem przeziębiona...z nosa mi się leje jak z kuchennego kranu, w którym poszła uszczelka może jutro mi się uda coś naskrobać i jakieś fotki wrzucić A przyjaciel, jeśli też taki alfoholik i przesiaduje na forum "alfaholicy" to całkiem możliwe, że mogą się kojarzyć z moim TŻtem haha
|
|
#4133 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
wrocilam z kursu
wzielam ze sobą pol blachy sernika, wyszedl MIODZIO mm Cytat:
Cytat:
kulary lub szkła kontaktoweMożesz miec wpisane inne numerki: 01.01 – okulary, 01.02 – soczewka (i) kontaktowa (e), 01.03 – szkła ochronne, 01.04 – szkło matowe, 01.05 – przepaska na oko, 01.06 – okulary lub szkła kontaktowe Cytat:
Cytat:
![]() i moglabym to robic... bardzo czesto![]() Cytat:
![]() ![]() Ja w życiu bym nie czekala do ślubu (ale podkereslam, ze podziiwam te to zaczekaly), bo co to by bylo, jakby po 4, 5 czy 8 latach bycia razem, po ślubie nagle sie okazalo ze jest słabo?? dla mnie sex jest mega ważny, zeby z niego zrezygnować, bo sie nie dopasowalismy mozna sobie tak wmawiac, ze nie jest najwazniejszy, ale jak dluzszy czas do niczego by nie doszlo, bo nawet ochoty sie na to nie ma to bylby problem, oboje bysmy o tym mysleli i by sie kumulowalo to, ze cos jednak jest nie tak:P Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a temperamentowo tak jak napisala Madzia.. alebo nuda, bo caly czas chce tak samo po ciemku pod kolderką tylko wieczorami i co wtedy? nie chcialabym takiego faceta, a taki wlasnie byl moj pierwszy sexualny chlopak ubolewam nad tym i chcialabym to usunąć z mojej przeszlosci:P
|
|
|
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie najdziwniejsze prezenty jakie dostali młodzi:
2 białe kury cegłę młotek wałek szpachelkę |
|
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.

Nie przesadzajac, za KAZDYM razem jest MAGIA i trwa to od ponad trzech lat...

z łakomstwa

Nie mam psa, tak mi się wydaje
no i w końcu przemyślała sprawę, że w takim razie nie idzie na chrzciny, ale jak my wychodziliśmy to ona się szykowała, a jak wróciliśmy to jej nie było
Fryzura nie taka jak na próbnej, makijaż to już całkiem klapa... Może niektórym może się wydawać, że było ładnie jednak ja wiem, że mogło być o wiele lepiej.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
zupełnie nowa gama smaków.... TŻ nie jest zbytnim fanem ryb, ale lubi tatar, zaciekawiło Go więc połączenie "tatar z łososia" 
kulary lub szkła kontaktowe