2012-10-24, 08:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biegamy,piszczymy,na szafki wchodzimy,nie możemy się doczekać sanek i zimy.07-0
Cześć
Nadrabiam szynko przed spotkaniem, ale jakoś nie mogę się na niczym skupić Amelce na razie się nie polepsza Tzn. gorączka mniejsza, ale jest, i wysypka się nasila
Cytat:
Napisane przez brumek
Słuchaj, a to nie jest trzydniówka??? Wysoka gorączka _ brak innych objawów - to coś co już tyle razy tu przerabiałysmy...
|
Brumeczku, wyniki badań wskazują na to, że to może być trzydniówka, ale wysypka podobno jest inna i do trzydniówki nie pasuje No i gorączka powinna zniknąć, a ciągle jest
Cytat:
Napisane przez zanetaa88
Wygrałam aukcje z kombinezonem za 34zł 
|
Widziałam fotkę, fajny 
Cytat:
Napisane przez iustyna1
AgaG no Kuba cierpi  prawie nic nie zjadł dzisiaj i CAŁY DZIEŃ PRZELEŻAŁ (piszę drukowanymi, bo to mu się nie zdarzyło nigdy wcześniej... ). Jest strasznie biedny, cały czas gorączkuje i płacze, że głowa go boli. Jutro pewnie dojdzie gardło  .
.
|
Biedny Kubuś Zdrówka 
Cytat:
Napisane przez Natka_

.
|

Cytat:
Napisane przez Stronczek27
Agawoo jak Amelcia teraz? Lepiej sie czuje ?
|
Dalej wysypana, gorączka trochę mniejsza, ale dalej jest Dzisiaj kolejne badania - mocz i po raz n-ty morfologia
Nawet już obstawiamy, że teściowa jej coś dała do jedzenia i uczulenia dostała, ale ani ona, ani TZ się nie przyzna
Wiki rewelka Luuuuzzzz
Cytat:
Napisane przez jacieeeee
Hej. Zadnych nowych wiadomosci nie mam. Rano mu powtorza badania, potem wizyta. Mozliwe ze wyjdziemy na dniach. Ordynatorka polubila moje dziecko i uparla sie ze ona go wypisze, a dzis ma dyzur ktos inny, ale bede rozmawiac.
Dominik wczoraj jadl juz deserki i przeciery ze sloiczkow, pierwsza lyzeczka jest zawsze na sile, bo sie boi. Z piciem dalej trauma, tylko mleko mu pasuje. Juz wszystko pod nos mu podtykamy i ze wszystkiego, ale nie chce. Wiem, ze to uraz a nie bol bo potrafi lyknac dwa razy i nic sie nie dzieje.
Ja mam zmeczenie materialu. Najgorsze jest to ze jak wyjdziemy to na drugi dzien musze sie w pracy stawic  Zycie 
|
Jacieeee, zdrówka dla Domcia i szybkiego wyjścia do domku 
Dziewczynki, potrzebuję kontaktu do Paticzka Może mi któraś podesłać PW ?
Czas edycji: 2012-10-24 o 08:04
|
|
|