Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - część 15
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-25, 09:16   #454
kotekk81
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
moze pipi ??

o widzisz to nie byloby takie trudne
kuce da sie jej zrobic a to juz polowa sukcesu

Kurcze nie wiem czy ja to tylko tak odbieram ale mam wrazenie ze jest taka jakas nagonka na to matki ktore podaja mm. Ze sie nie staraly , ze nie probowaly wystarczajaco dlugo. Tylko siegnely po mm = poszly na latwizne.
tez to niestety zauwazylam ja nie karmilam piersia i wszyscy mysleli ze mloda jest na mm a jak powiedzialam ze sciagam i Maja je moje a nie mm to nie dosc ze bylo wielkie zdziwko jak to tak chce mi sie sciagac a po chwili stwierdzenie ze juz wolalyby dawac mm a nie meczyc sie z laktatorem
Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
niezle, co to moze do takiej blond glowki przyjsc
nooo a pomysl ze ona ma dopiero 2 lata
Cytat:
Widzisz , tylko ze u Ciebie karmienie przyszlo latwo. Mala od razu zlapala cyca Ty maz pokarm.

Ale sa sytuacje gdzie dziecko placze , prezy sie , odpycha , boli go brzuszek .. i myslisz ze wtedy dalej bys sie upierala przy kp? Popatrz np na strong jakie Kamilek mial problemy z brzuszkiem . Przeszla na mm i jak reka odjal.

Czasm mam wrazenie ze te kobiety ktora kp uwazaja sie za lepsze niz te ktore podaja mm. A to czym karmimy nasze dzieci nie jest wyznacznikiem naszej milosci.
zgadzam sie.....u mnie nie bylo problemow brzuszkowych tylko mloda nie potrafila ssac....moze inaczej..potrafila ale po chwili zasypiala nawet pojechalam do poradni laktacyjnej z Maja i mile panie same zobaczyly ze nie da sie jej za chiny obudzic

i uwazam ze nie wazne co dziecko je czy mm czy kp wazne ze mama szczesliwa a wiadomo jak mama szczesliwa to i dzidziol szczesliwy

Cytat:
Tez wlasnie nie wiem kiedy podawac cale
hmmm ja bym poprostu zwiekszala dawke az dojdziecie do calego sloiczka.....z Maja robilam tak ze najpierw dostala ze 2 lyzeczki i nic jej nie bylo dalam jej pol sloiczka i jak nic jej nie bylo dalam jej caly....ale znajoma tez tak chciala zrobic ale dzidzius nie chcial zjesc calego bo tak jakby najadal sie 3/4 sloiczka.

Hej

chyba mnie gdzies przewialo bo jakos tak sie czuje ide se zrobic herbatke z sokiem malinowym

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora