|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
moze pipi ??
o widzisz to nie byloby takie trudne kuce da sie jej zrobic a to juz polowa sukcesu
Kurcze nie wiem czy ja to tylko tak odbieram ale mam wrazenie ze jest taka jakas nagonka na to matki ktore podaja mm. Ze sie nie staraly , ze nie probowaly wystarczajaco dlugo. Tylko siegnely po mm = poszly na latwizne.
|
tez to niestety zauwazylam ja nie karmilam piersia i wszyscy mysleli ze mloda jest na mm a jak powiedzialam ze sciagam i Maja je moje a nie mm to nie dosc ze bylo wielkie zdziwko jak to tak chce mi sie sciagac a po chwili stwierdzenie ze juz wolalyby dawac mm a nie meczyc sie z laktatorem 
Cytat:
Napisane przez Amani
 niezle, co to moze do takiej blond glowki przyjsc 
|
nooo a pomysl ze ona ma dopiero 2 lata 
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
Widzisz , tylko ze u Ciebie karmienie przyszlo latwo. Mala od razu zlapala cyca Ty maz pokarm.
Ale sa sytuacje gdzie dziecko placze , prezy sie , odpycha , boli go brzuszek .. i myslisz ze wtedy dalej bys sie upierala przy kp? Popatrz np na strong jakie Kamilek mial problemy z brzuszkiem . Przeszla na mm i jak reka odjal.
Czasm mam wrazenie ze te kobiety ktora kp uwazaja sie za lepsze niz te ktore podaja mm. A to czym karmimy nasze dzieci nie jest wyznacznikiem naszej milosci. 
|
zgadzam sie.....u mnie nie bylo problemow brzuszkowych tylko mloda nie potrafila ssac....moze inaczej..potrafila ale po chwili zasypiala nawet pojechalam do poradni laktacyjnej z Maja i mile panie same zobaczyly ze nie da sie jej za chiny obudzic 
i uwazam ze nie wazne co dziecko je czy mm czy kp wazne ze mama szczesliwa a wiadomo jak mama szczesliwa to i dzidziol szczesliwy
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
Tez wlasnie nie wiem kiedy podawac cale 
|
hmmm ja bym poprostu zwiekszala dawke az dojdziecie do calego sloiczka.....z Maja robilam tak ze najpierw dostala ze 2 lyzeczki i nic jej nie bylo dalam jej pol sloiczka i jak nic jej nie bylo dalam jej caly....ale znajoma tez tak chciala zrobic ale dzidzius nie chcial zjesc calego bo tak jakby najadal sie 3/4 sloiczka.
Hej
chyba mnie gdzies przewialo bo jakos tak sie czuje ide se zrobic herbatke z sokiem malinowym