Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-28, 09:12   #2104
Wojtusia
Zakorzenienie

Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)

Cześć
Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Czytałam coś o tym w przelocie, a powiedz mi, czym przytrzymujesz język i w którym miejscu? Bo ja spróbowałam na sobie i w ogóle nic nie udało mi się powiedzieć, a do tego miałam odruch wymiotny
A przytrzymuje tak mniej więcej na środku, lekko odsuwając do tyłu i naciskając. Robię to palcem, albo patyczkiem takim lekarskim, ale palcem mam lepsze wyczucie. Oli nie lubi tego i powie to KA góra 3-4 razy i daję jej spokój. Nie ma odruchu wymiotnego, staram sie nie robić tego na siłę ani za mocno. Ale nie wiem czy nie wybrać się do logopedy...

Jeju jak czytam o tych wszystkich butach o których piszecie, to aż mi słabo, takie ceny mają.

My mamy śniegowce z zeszłego roku i są dobre jeszcze. One są z lidla, grube ciepłe. Nigdy Oli nie zmarzła noga w nich. Nie mam zastrzeżeń.

A teraz jesienne kupiliśmy w ccc, takie do kostki z lekkim kożuszkiem w środku. Bardzo mi się podobały. Oli jest zadowolona.

Kurtkę mamy z zeszłego roku z h&m, ale już trochę się zbiła i cieńsza się zrobiła i jest taka na pogodę teraz. Na zimę kupilismy wczoraj w reserved TAKĄ. jest cieplutka, ma świetnego misia w całym kapturku.
jeszcze tylko spodnie takie nieprzemakalne chcę kupić takie na szelkach. Ale też szukam tańszych niż za 150 zł
To przegięcie takie ceny ubrań dla dzieci, gdzie i tak na sezon tylko się kupuje.
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora