Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-30, 13:35   #122
meduzza
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Heej

Jakaś obolała jestem ostatnio, brzuch mi bardziej twardnieje, mięśnie ciągną i źle mi się w nocy śpi. Chyba dopiero teraz zaczynam odczuwać, że faktycznie jestem w tej ciąży..:P Bo wcześniej, poza drobiazgami było w zasadzie całkiem normalnie.

Nie mogę się doczekać usg, a dopiero 21.11.... nie mam pojęcia ile moja Mała waży, szkoda, chciałabym wiedzieć czy wszystko w porządku - bo mam jakąś paranoję odnośnie przedwczesnego porodu i chciałabym być już w okresie, kiedy mam stosunkowo dużą (całkowitej nie ma nigdy) pewność, że Mała ma już teraz szansę przeżycia, bez miesięcy pod respiratorem itp... Ale to chyba po 32 tygodniu bardziej, jak surfaktant zaczyna się wytwarzać? ( o płuca mi chodzi)?
Tak jakoś zaczynam czekać na ten okres, żeby odetchnąć z ulgą..

Mała kopie intensywnie cały dzień, lubię wiedzieć, że jest wszędzie tam gdzie ja

Hmm, jutro fryzjer - maaam taaaki dylemat co zrobić z włosami. Wiecie jak wyglądam, może inspiracje jakieś??
Debrah, nie znałam pixie haircutów Ale już obczaiłam. Myślę, że po pierwsze Tobie pasują krótkie bo masz szczupłą, ładną twarz-jak modelka a po drugie będzie Ci wygodnie Więc jak chcesz zaszaleć to czemu nie?
A u mnie z kolei taka tragedia, że została mi może połowa włosów jakie kiedyś miałam-no wypadają od roku i nie chcą przestać I jak tak dalej pójdzie to w nosie mam zapuszczanie (po co komu smętne strąki) i jakiegoś boba walne ale nie takiego od linijki bo nie będzie czasu na układanie

A pisałyście o lini nigra- ja mam już dość mocno widoczną ale za to krzywą jak fale dunaju
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora