Zadomowienie
Przekupka: 32 pkt / 100% pozyt.
|
NIE ZNAM REGULAMINUKosmetyki rosyjskie,zapachy Yves Rocher,wcierka Jantar PAŹDZIERNIK
Nieaktualne
Witam serdecznie w moim wątku i zapraszam do wymiany:
1. Zapach YVES ROCHER SO ELIXIR-edp,limitowana edycja,poj.50ml 2 razy testowany,jest kartonik
2.Zapach YVES ROCHER NATURELLE- edt,poj.75ml,ubytek widoczny na zdjeciu
3.Zapach AVON Today edp,poj.50ml, ubytek 2 raz testowany
4.JANTAR-odżywka do włosow i skóry glowy 08/2014,ubytek na zdjęciu nie ma
5.RECEPTURY BABUSZKI AGAFII. AKTYWNE ODMŁODZENIE.Organiczne SERUM DO TWARZY 35-50+ -poj.30 ml 11/2013 ubytek widoczny na zdjęciu- myślę do spróbowania akurat
6. RECEPTURY BABUSZKI AGAFII. AKTYWNE ODMŁODZENIE.Organiczna MASECZKA DO TWARZY 35- 50+ -poj.50ml,zostało ok.60-65% 10/2013
7. Joanna Natura odżywka z pokrzywą i zieloną herbatą, bez spłukiwania poj.200g 03/2014
użyta 2 razy
8. Dokładam jeszcze odlewki perfum, wszystkie z wymianek niestety zapach nie mój...
Od lewej ( na dole zdjęcie) ilości nie podaje, bo trudno mi dokładnie określić,proszę zerknąć na zdjęcia
- Perles de Lalique - nie ma
- Flowerbomb Rose
-Tresor Midnight Rose
-Flowerbomb edt
Dokładka 02.11.
9. Róż mineralny Lily Lolo OOH LA LA, opakowanie pełnowymiarowe z sitkiem 3g, zostało ok.65-70%, róż mocno napigmentowany-bardzo wydajny, starczy na długo.. oddaje bo używam inny odcień Lily Lolo, ale bede grymasić 
10.Naturalna Szminka Lily Lolo odcień LOVE AFFAIR w odcieniu jasnego brązu z domieszką brudnego różu, tylko testowana.
11.Kolejna dokładka:
Kolekcja miniaturek Lancome- oddam za coś fajnego nie ma
Tresor Midnight Rose edp 5ml
Tresor in Love edp 5ml
Tresor edp edp 7,5ml/zostało ok.5ml
Miracle edp 5ml
O de Lancome edp 7,5ml
12.Flakonik Cacharel NOA edt 25ml/zostało ok.20ml - edycja limitowana
05.11. dokładka zapraszam
13. Odlewka dkny be delicious - ok. 10 ml nie ma
14. Flakonik Ck Euphoria edp - 100ml/zostało ok. 20 ml ( z wymianki) nie ma
15. Organix Cosmetix Push-Up lotion - 250 ml/ubyło 1/4 certyfikat ecocert, ujędrniające mleczko do biustu, opakowanie z pompką, data ważności 04/2014
Mleczko ujędrniające zawiera istotny, aktywny składnik:Voluform wyprodukowany przez Seppic.
Badania kliniczne Seppic wykazały, iż Voluform potrafi znacząco zwiększyć rozmiar piersi, nawet aż o 2 cm!lub o 1 rozmiar! bez zwiększania obwodu pod piersiami. Badania wykazały również, że Voluform zwiększa grubość skóry biustu do nawet 6%, dając efekt "push-up".
Aloes i masło Shea koją i nawilżają skórę. Dodatkowo oliwa z oliwek oraz jojoba nawilżają i odżywiają cienką skórę biustu.
16. Organix Cosmetix Anti Aging Eye Cream- 30 ml/zostało ok.15-14 ml opakowanie z pompką,
data ważności 12/2012
Krem organiczny do okolic do okolic oczu został opracowany w celu spowolnienia procesów starzenia skóry, redukcji zmarszczek oraz polepszenia sprężystości skóry. Zawiera najwyższej jakości, certyfikowane składniki aktywne IBR-Dormin, Epica, Coheliss Bio, Nectapure i wiele innych.
Dokładka 07.11
15. Płyn micelarny Dermedic Hialuro 3, poj.400 ml- nowy, nie otwierany,
2 sztuki po 400 l - nie muszę oddawać, moje zapasy 
Zapraszam.
Szukam:
-kosmetyków Dermedic do skóry odwodnionej,
-kremów do rąk-najchętniej Scandia Cosmetics lub inne organiczne,
-serum do twarzy,
-masek do włosów, najchętniej organicznych lub olejów do włosów
-płyny micelarne,
-mleczka, balsamy do ciała do skóry suchej (chętnie coś Neutrogeny)
oczywiście zapachy i wszystko co mi wpadnie w oko 
szczególnie chciałabym zapach Diora Midnight Posion albo Pure Posion
Edytowane przez Julia1977
Czas edycji: 2012-12-05 o 09:54
Powód: dokładka
|