![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() NIE ZNAM REGULAMINUKosmetyki rosyjskie,zapachy Yves Rocher,wcierka Jantar PAŹDZIERNIK
Nieaktualne
Witam serdecznie w moim wątku i zapraszam do wymiany: 1. Zapach YVES ROCHER SO ELIXIR-edp,limitowana edycja,poj.50ml 2 razy testowany,jest kartonik 2.Zapach YVES ROCHER NATURELLE- edt,poj.75ml,ubytek widoczny na zdjeciu 3.Zapach AVON Today edp,poj.50ml, ubytek 2 raz testowany 4.JANTAR-odżywka do włosow i skóry glowy 08/2014,ubytek na zdjęciu nie ma 5.RECEPTURY BABUSZKI AGAFII. AKTYWNE ODMŁODZENIE.Organiczne SERUM DO TWARZY 35-50+ -poj.30 ml 11/2013 ubytek widoczny na zdjęciu- myślę do spróbowania akurat ![]() 6. RECEPTURY BABUSZKI AGAFII. AKTYWNE ODMŁODZENIE.Organiczna MASECZKA DO TWARZY 35- 50+ -poj.50ml,zostało ok.60-65% 10/2013 7. Joanna Natura odżywka z pokrzywą i zieloną herbatą, bez spłukiwania poj.200g 03/2014 użyta 2 razy 8. Dokładam jeszcze odlewki perfum, wszystkie z wymianek ![]() Od lewej ( na dole zdjęcie) ilości nie podaje, bo trudno mi dokładnie określić,proszę zerknąć na zdjęcia - Perles de Lalique - nie ma - Flowerbomb Rose -Tresor Midnight Rose -Flowerbomb edt Dokładka 02.11. 9. Róż mineralny Lily Lolo OOH LA LA, opakowanie pełnowymiarowe z sitkiem 3g, zostało ok.65-70%, róż mocno napigmentowany-bardzo wydajny, starczy na długo.. oddaje bo używam inny odcień Lily Lolo, ale bede grymasić ![]() 10.Naturalna Szminka Lily Lolo odcień LOVE AFFAIR w odcieniu jasnego brązu z domieszką brudnego różu, tylko testowana. 11.Kolejna dokładka: Kolekcja miniaturek Lancome- oddam za coś fajnego ![]() Tresor Midnight Rose edp 5ml Tresor in Love edp 5ml Tresor edp edp 7,5ml/zostało ok.5ml Miracle edp 5ml O de Lancome edp 7,5ml 12.Flakonik Cacharel NOA edt 25ml/zostało ok.20ml - edycja limitowana 05.11. dokładka zapraszam 13. Odlewka dkny be delicious - ok. 10 ml nie ma 14. Flakonik Ck Euphoria edp - 100ml/zostało ok. 20 ml ( z wymianki) nie ma 15. Organix Cosmetix Push-Up lotion - 250 ml/ubyło 1/4 certyfikat ecocert, ujędrniające mleczko do biustu, opakowanie z pompką, data ważności 04/2014 Mleczko ujędrniające zawiera istotny, aktywny składnik:Voluform wyprodukowany przez Seppic. Badania kliniczne Seppic wykazały, iż Voluform potrafi znacząco zwiększyć rozmiar piersi, nawet aż o 2 cm!lub o 1 rozmiar! bez zwiększania obwodu pod piersiami. Badania wykazały również, że Voluform zwiększa grubość skóry biustu do nawet 6%, dając efekt "push-up". Aloes i masło Shea koją i nawilżają skórę. Dodatkowo oliwa z oliwek oraz jojoba nawilżają i odżywiają cienką skórę biustu. 16. Organix Cosmetix Anti Aging Eye Cream- 30 ml/zostało ok.15-14 ml opakowanie z pompką, data ważności 12/2012 Krem organiczny do okolic do okolic oczu został opracowany w celu spowolnienia procesów starzenia skóry, redukcji zmarszczek oraz polepszenia sprężystości skóry. Zawiera najwyższej jakości, certyfikowane składniki aktywne IBR-Dormin, Epica, Coheliss Bio, Nectapure i wiele innych. Dokładka 07.11 15. Płyn micelarny Dermedic Hialuro 3, poj.400 ml- nowy, nie otwierany, 2 sztuki po 400 l - nie muszę oddawać, moje zapasy ![]() Zapraszam. Szukam: -kosmetyków Dermedic do skóry odwodnionej, -kremów do rąk-najchętniej Scandia Cosmetics lub inne organiczne, -serum do twarzy, -masek do włosów, najchętniej organicznych lub olejów do włosów -płyny micelarne, -mleczka, balsamy do ciała do skóry suchej (chętnie coś Neutrogeny) oczywiście zapachy i wszystko co mi wpadnie w oko ![]() szczególnie chciałabym zapach Diora Midnight Posion albo Pure Posion ![]()
Edytowane przez Julia1977 Czas edycji: 2012-12-05 o 09:54 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki rosyjskie, zapachy Yves Rocher,wcierka Jantar
Zapraszam
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za:
Zapach AVON Today edp,poj.50ml, ubytek 2 raz testowany Mój wątek kosmetyczny: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=619469 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos za so elixir?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za so elixir?
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- niestety nic nie upatrzyłam,pozdrawiam serdecznie ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- niestety nic...pozdrawiam ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za so elixir?
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za perfumy today ? mam nowe pret a porte w puszce idealne na prezent
![]() p.s odpisz u mnie w watku
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję za propozycję... pret a porte- lubie,używam,mam pół buteleczki, a jaką masz pojemność?
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za kosmetyki Babuszki Agafii??
Odpisz u mnie... Jakby co mam poza wątkiem apteczny krem do rąk Avene - uzyty 2-3 razy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
1. Zapach YVES ROCHER SO ELIXIR-edp,limitowana edycja,poj.50ml 2 razy testowany,jest kartonik 2.Zapach YVES ROCHER NATURELLE- edt,poj.75ml,ubytek widoczny na zdjeciu 3.Zapach AVON Today edp,poj.50ml, ubytek 2 raz testowany ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
4.JANTAR-odżywka do włosow i skóry glowy 08/2014,ubytek na zdjęciu 5.RECEPTURY BABUSZKI AGAFII. AKTYWNE ODMŁODZENIE.Organiczne SERUM DO TWARZY 35-50+ -poj.30 ml 11/2013 ubytek widoczny na zdjęciu- myślę do spróbowania akurat ![]() 6. RECEPTURY BABUSZKI AGAFII. AKTYWNE ODMŁODZENIE.Organiczna MASECZKA DO TWARZY 35- 50+ -poj.50ml,zostało ok.60-65% 10/2013
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Duzo oddam za so elixir
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za któryś ??? oddam wszystko
![]() 2.Zapach YVES ROCHER NATURELLE- edt,poj.75ml,ubytek widoczny na zdjeciu 3.Zapach AVON Today edp,poj.50ml, ubytek 2 raz testowany
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hej
może coś u mnie chociaż za jeden zapach ? YVES ROCHER SO ELIXIR-edp,limitowana edycja,poj.50ml 2 razy testowany,jest kartonik 2.Zapach YVES ROCHER NATURELLE- edt,poj.75ml,ubytek widoczny na zdjeciu 3.Zapach AVON Today edp,poj.50ml, ubytek 2 raz testowany
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie za odżywkę Jantar?
![]()
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]() ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
u Ciebie wpadła mi w oko Puma jamaica 2 ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- wpadło mi w oko Givenchy Eaudemoiselle, nic innego nie upatrzyłam... ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za kosmetyki rosyjskie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś za Naturelle?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
niestety nic, pozdrawiam
![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Witaj, niestety nic nie upatrzyłam, pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.