Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX-X
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-30, 14:14   #1490
Katee27
Zadomowienie

Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Cudny widok

Dzień Dobry.

U nas noc bez zmian pobudki jak zawsze o tych samych porach,nad ranem troszkę marudzenia.
Teraz moja królewna przysypia a ja gotuję krupnik.
Łazienkę już posprzątałam,pranie właśnie się wiruje,zaraz powieszę,po południu zostanie mi umycie podłóg i mam luz.

Mam nadzieję ze dzisiaj nie będzie malutka miała ataku

Orientujecie się może czy na usg brzuszka trzeba mieć skierowanie od pediatry?

U nas jeszcze nic a już 8 tygodni po porodzie,mam jakąś blokadę ze na samą myśl ściskam nogi

Najpiękniejsze 8 tygodni w życiu,pomimo czasem trudu,rozdrażnienia,braku sił nie wyobrażam sobie już innego życia
Ja na usg brzuszka miałam skierowanie,inaczej kosztuje 80zł.

My chyba spróbowaliśmy po 3tyg,ja nie krwawiłam po łyżeczkowaniu tylko trochę plamiłam.W ogóle to czuje się tam sucha jak wiór,chyba musze nabyć "naoliwienie"w aptece,bo mąż mówi,że w płaszczyku teraz

Kochana Ty jeszcze masz siłe na sprzątanie jak mała daje do wiwatu?Odpocznij kobieto!Buziak dla 8tygodniowej panienki

Cytat:
Napisane przez I_K Pokaż wiadomość
25.10 o 17.31 na świat przez cc przyszedł PIOTRUŚ. Miał 3700g i 55 cm.

jesteśmy już w domu i czujemy się dobrze
Witamyczekałyśmy tu na WasGratulacje!!!Piotruś taki jak mój Jureczek kiedy się urodził,choć wydaje się na tym zdjęciu taki malutki

Cytat:
Napisane przez martusia26 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,
wpadłam przedstawić Wam Polę, bo jeszcze nie miałyśmy okazji się tu pokazać.
Mała od wczoraj tylko na cycu by wisiała. Jak zaśnie i się oddale na chwilę to budzi się i w ryk. Wczoraj nie spała cały dzień. Myślałam że padnę. Dziś podobnie inaczej wyobrażałam sobie to macierzyństwo...

gratuluje
Załącznik 4953841
Urocza i jak włoski jej śmiesznie sterczą,cudnie to wygląda
Też myślałam,że przy drugim będzie mi łatwiej,ale to trudniejszy egzemplarz,ale nie wyobrażam sobie życia bez niego

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Czytam tu że niektore z Was mają problemy bo czas sie przestawił
Chciałabym taki problem że dziecko zamiast o 7 wstało o 6.
Ja nie spie dziennie po 20 godzin i żyje...
Ide spać o 21 albo 22 i pobudka o 1 czy 2 i tak mi wojuje dzieciak do 21
I co ja mam powiedzieć
biedna
A pytałaś kogoś pediatrę/położną czemu on nie chce spać?gdzie może leżeć przyczyna?

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
Iwoncia moj tez ma takie dni że nie chce spać ... jest marudny i w ogóle chciałby tylko na rękach . Śpi czasem po 10 - 15 minut i koniec spania ... więc wiem co czujesz
Ja mówie zawsze no nie śpi to nie śpi ale mógłby chociaż grzecznie poleżeć w łóżeczku na macie czy w bujaku a tu dupcia
Dokładnie to samo przerabiam z Kubą

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
A tu uchwyciłam minkę jak ciśnie kupe
Rozbraja tą minąWyczaiłaś moment

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora