2012-10-31, 09:30
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
Napisane przez Debrah
Ale chyba się boję ściąć tak krótko boki i w ogóle cały tył, chociaż grzywka fajna. No i wtedy ombre by się nie dało 
Dam znać co zrobiłam 
|
Debrah, włosy nie kończyny, odrastają 
Ja miałam już chyba wszystkie możliwe warianty fryzur - z grzywką prostą, skośną, bez grzywki, włosy długie, średnie, krótkie.
Taka krótka fryzura jest bardzo twarzowa. Moje znajome, które zawsze miały długie/półdługie włosy się tak ścięły i wyglądają o 100% lepiej.
Cytat:
Napisane przez mademoiselle betti
A u mnie pojawiła się nutella  
|
I tak sama kupiłaś? Ja mam zasadę, że nie kupuję słodyczy. Wiadomo, jak złapie mnie słodyczowy głód to się łamię, ale zawsze jest to zakup kiedy już pojawi się pragnienie zjedzenia słodkiego, którego nie mogę ugasić. Nigdy nie kupuję na zaś, na zapas, na wieczór.
Boję się dzisiejszego dnia. Mając 5kg czekolady w domu zdążyłam już wykształcić w sobie rytuał jedzenia czekolady po obiedzie.
Betti, na sen polecam wieczorny spacer. Ja po wczorajszym wyjściu zasnęłam niesamowicie szybko i głęboko.
Cytat:
Napisane przez asiuk
 Ja mam teraz takie tabletki, które ograniczają obżarstwo, więc może uda mi się jakoś nie przytyć 
|
kiedyś pisałaś jak jesz i do obżarciucha to Ci strasznie daleko. Te tabletki to tylko na obżarstwo?
Cytat:
Napisane przez asiuk
Odebrałam wczoraj wyniki z poniedziałkowej tomografii kręgosłupa lędźwiowego. Mam jakieś dyskretne uwypuklenie krążka dokanałowo, ale bez ucisków, oraz rozszczep kręgosłupa na poziomie s1  Brzmi przerażająco, ale to ponoć częsta wada wrodzona i wiele osób o niej nie wie nawet.
|
Nie, no, nie jest źle. Zwłaszcza w porównaniu ze mną
Edytowane przez xzora
Czas edycji: 2012-10-31 o 09:32
|
|
|