|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Hej!
Ja też dziś założyłam kozaki, choć zarzekałam się, że w październiku tego nie zrobię ![]() Muszę dziś załatwić pewną sprawę odwlekaną ponad pół roku... Przekręca mi się wszystko w środku na myśl o tym... |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Pomorzu pogoda taka, że lepiej nigdzie nie wychodzić. Pada od rana śnieg z deszczem i jest jakoś nieprzyjemnie zimno |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Wtajemniczenie
|
Emilki powodzenia
![]() Te z deezee? I co do nich? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja dziś pracowalam tylko godzinę, a teraz każe po sklepach... Przynajmniej mi ciepło ![]() ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2012-10-30 o 09:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki! Cytat:
![]() Czarne spodnie/legginsy, tunika w pomarańczowo-różowe pasy, czarny cienki kardigan ![]() ![]() Ja sobie zamówiłam podkład wiadomej firmy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A podkład polecam Double Wear od EL. Wracam do niego zawsze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() DW kiedyś miałam, ale koloru dobrać nie mogłam, muszę mieć jasny bez z żółtym pigmentem a one wszystkie jakieś różowe były, teraz są nowe kolory i wzięłam właśnie próbkę i zobaczymy. Mam jeszcze Benefit Hello Wow Fowless czy jak mu tam ![]()
![]() |
#2677 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() ale tu ruch duży... |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja już od jakiegoś czasu chodzę w kozakach, a wczoraj wyciągnęłam swoją zimową parkę. emi_lko, ostatnio pisałyśmy o doborze ubrań natknęłam się na ciekawą serię dot. figur i ubrań na każdą z nich: SYLWETKI cz. 1 PODSTAWY http://www.youtube.com/watch?v=zBwLp...feature=relmfu SYLWETKI cz. 2 SUKIENKI NA LATO http://www.youtube.com/watch?v=dMene...feature=relmfu SYLWETKI cz. 3 STROJE KĄPIELOWEhttp://www.youtube.com/watch?v=h1rpEx0Jngo&featu re=relmfu SYLWETKI cz. 4 SZORTY, KRÓTKIE SPODENKI http://www.youtube.com/watch?v=m-dGa...feature=relmfu SYLWETKI cz. 5 SPÓDNICEhttp://www.youtube.com/watch?v=yLal5Padt58&featu re=relmfu SYLWETKI cz. 6 Jesienne kurtki i płaszcze http://www.youtube.com/watch?v=ZZ24W...feature=relmfu SYLWETKI cz.7 SWETRY http://www.youtube.com/watch?v=FbjcC...hannel&list=UL Pod wpływem pierwszego filmu odkryłam, że przez cały czas żyłam w nieświadomości dotyczącej mojej figury. Nie zauważałam tego, że mam szersze ramiona od reszty ciała i że jestem typem C! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
'
Fajnie, wygodne? ![]() Cytat:
Xzora: ty to masz wiedzę na każdy temat ![]() A u mnie jutro fryzjer. Zobaczymy co wymyślę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obejrzę! Zgadzam się z Debrą, że jesteś niezłym researcherem ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Dzięki Dziewczyny za kciuki, załatwiłam sprawę pomyślnie! Bardzo się denerwowałam, a było miło - większe były moje obawy, niż rzeczywistość. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
![]() Debrah, zdecydowałaś się na ombre? właśnie wróciłam ze spaceru z TŻ, a wcześniej ćwiczyłam Skalpel Chodakowskiej. Jutro rano biegam. Nie ma to jak powrót do aktywności ![]() A i dzisiaj skończyła się czekolada ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- no i super! |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Chyba, chociaż idę bez konkretnej koncepcji, nawet mi wczoraj pod wpływem filmu Transporter 2 chodziła po głowie wizja pixie cut, o takiego.
Ale chyba się boję ściąć tak krótko boki i w ogóle cały tył, chociaż grzywka fajna. No i wtedy ombre by się nie dało ![]() Dam znać co zrobiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Obejrzałam juz wszystko w tv prawo agaty, kube wojewódzkiego i dalej spać mi się nie chce ![]() ![]()
![]() |
#2684 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Wygodne ![]() Dokładnie to mi się nasuwa za każdym razem, gdy Xzora coś wklei ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Odebrałam wczoraj wyniki z poniedziałkowej tomografii kręgosłupa lędźwiowego. Mam jakieś dyskretne uwypuklenie krążka dokanałowo, ale bez ucisków, oraz rozszczep kręgosłupa na poziomie s1 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam już chyba wszystkie możliwe warianty fryzur - z grzywką prostą, skośną, bez grzywki, włosy długie, średnie, krótkie. Taka krótka fryzura jest bardzo twarzowa. Moje znajome, które zawsze miały długie/półdługie włosy się tak ścięły i wyglądają o 100% lepiej. I tak sama kupiłaś? Ja mam zasadę, że nie kupuję słodyczy. Wiadomo, jak złapie mnie słodyczowy głód to się łamię, ale zawsze jest to zakup kiedy już pojawi się pragnienie zjedzenia słodkiego, którego nie mogę ugasić. Nigdy nie kupuję na zaś, na zapas, na wieczór. Boję się dzisiejszego dnia. Mając 5kg czekolady w domu zdążyłam już wykształcić w sobie rytuał jedzenia czekolady po obiedzie. Betti, na sen polecam wieczorny spacer. Ja po wczorajszym wyjściu zasnęłam niesamowicie szybko i głęboko. Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez xzora Czas edycji: 2012-10-31 o 08:32 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te tabletki są na nastrój, kolokwialnie pisząc, stosuje się je też w przeciwdziałaniu napadów obżarstwa w bulimii. Wiem, że nie jest źle, więc w ogóle się nie przejmuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
asiuk, no to jak na nastrój to możesz brać
![]() Ostatnio spotkałam się z dosyć ciekawym spojrzeniem na nasze decyzje, zachowania. Otóż czynności, które podejmujemy świadomie, to tylko jakieś 3% naszych wszystkich czynności. Przykład: Kiedy np. wstajemy z krzesła, to robimy to nieświadomie - nie myślimy o tym, żeby napiąć mięśnie, podnieść kończyny itd. Nasza świadomość jest szefem, który wydaje rozkazy nieświadomości. Także często sami siebie programujemy do różnych działań - jeśli szef powie, że nie da rady, to wszystkie inne procesy pójdą zgodnie z jego zaleceniem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I jak się czujesz po nowych tabletkach? Cytat:
![]() ![]() 2. Nutelle oczywiście sama kupiłam ![]() ![]() ![]() 3. Spacerów sprobuje ![]() Debrah jak fryzjer? ![]()
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
Bob troszkę inny, i ombre lekkie
![]() Jak się uda dobrą fotę zrobić to wstawię. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wczoraj byłam na 8 cmentarzach, zrobiłam 350km, jak wyjechaliśmy z domu o 8 tak wróciliśmy o 19 ![]() ![]() ![]() Dzisiaj pewnie tylko ja w pracy ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2012-11-02 o 07:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Sanetka urodziła? |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
Nie i proszę mnie nie poganiać
![]() ![]() Ale bóle i skurcze codziennie ![]()
#2693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Wtajemniczenie
|
sanetko
![]() Edytowane przez biia Czas edycji: 2012-11-02 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Po tabletkach czuję się zupełnie dobrze, czyli normalnie. Cytat:
Mój TŻ był dziś w pracy. Cytat:
Jestem nieco przygnębiona. Tak to już jest, jak się czytuje pewne blogi, których autorzy odchodzą. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Sanetko : kciuki zaciskam!
Betti : spróbuję w dzień jakąś fotę strzelić, aczkolwiek nie wiem czy będzie widać, bo włosy są delikatnie cieniowane kolorem, a to tego jednak dośc krótkie bo to bob, więc nie ma takiego wyraźnego efektu jak przy długich. Ale jak się uda to pokażę. Cytat:
Dziewczyny po ciążach: macie rozstępy? Zaczął się u mnie 7 miesiąc i się boję, że teraz rośnie prawdopodobieństwo, że się zrobią. I zauważyłam małą (1cm) kreseczkę na piersi, ale nie wiem czy to śladzik rozstępowy, bo ja nie miałam rozstępów, nie wiem jak wygląda skóra czy robią się świeże,,, A jeśli macie rozstępy : to zbladły, coś się po czasie poprawiło? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
Mi na szczęście nie zrobił się ani jeden rozstąp. Ani w ciąży ani po.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że u mnie też się nie zrobią... bo nigdy nie miałam. A przyrostu wagi nie mam dużego, zaczęłam 29 tydzień i mam +4kg.
Tylko ta jedna mała kreseczka na piersi - nie wiem co to, możliwe, że rozstęp malutki.. więc będę się teraz smarować jeszcze bardziej.. Brzuch i ciało mam czyste, bez żadnych zmian. Tylko jakoś się bać zaczęłam, bo teraz chyba wkraczam w najtrudniejszy okres ciąży.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, rośnie takie prawdopodobieństwo i ciężko przewidzieć, jak u Ciebie będzie. Ja nie mam rozstępów po ciąży, jakoś udało mi sie tego uniknąć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() My wczoraj wróciliśmy ze Śląska a byliśmy tam od wtorku. Dzieciaki dzielnie zniosły podróż a my zdecydowaliśmy się na przeprowadzkę tam. Piotrek ma pracę w kopalni a ja będę czegoś szukać ale dopiero za rok. Teściowa jest jeszcze leżąca ale roboty przy niej jest niewiele i nie jest upierdliwa. Orientujecie się w jaki sposób przepisać mieszkanie żeby było dla nas korzystnie, ominąć płacenie podatku i u notariusza nie zostawić góry pieniędzy? Sanetko zaciskaj nogi do środy przynajmniej. A co do rozstępów to ja mam okropne :/ Zrobiły mi się po Dawidzie no ale czego się spodziewać jak ten brzuch mieścił 5-kilogramowego kloca ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.