Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-31, 11:00   #251
Ifwka
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI

Cytat:
Napisane przez suzi31 Pokaż wiadomość
Ifwka na Twoim miejscu wliczyłabym teściową do wspólnego gospodarstwa domowego, czyli wasze dochody + dochody teściowej + alimenty (jeśli córka TŻ ma zasądzone) podzieliłabym przez 5.
Tak myślę że jakby tego nie liczył to i tak się nie załapiemy no ale trudno
Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Witam Przyjmiecie do swojego grona jeszcze jedną lutową mamusię??
Podczytuję Was od jakiegoś czasu (mam nadzieję, że się nie gniewacie...) Ale jakoś nie było czasu i weny, żeby się ujawnić. A teraz jestem pierwszy dzień na zwolnieniu, więc myslę, że bedzie więcej czasu
Witaj
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Już niedaleko do rozwiązania, niedługo znów będziesz się cieszyć dobrym samopoczuciem. Myślę, że każda z nas ma powoli dość tego brzuchola (tzn ogólnie ciąży) i nie ma w tym niczego złego ani samolubnego...
Ja to tylko czasem jak się okazuje jaka niwezgrabna teraz jestem i w ilu pozycjach siedzących/leżących jest mi mega niewygodnie.
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
czy Wy tez tak macie, jak mówicie "coraz blizej swieta" to Wam sie przypomina reklama coca coli ? j a tak mam
Ja od razu widze ciężarówkę
Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
hello

ewulka ja mam to samo. Wczoraj przyglądałam się sobie w lustrze przed kąpielą i o ile brzusio, mimo że już ogromny, jeszcze mi się podoba (ale to chyba tylko dlatego, że wiem, że Ola w nim siedzi), o tyle cycki masakra: wielkie jak wymiona u krowy, sutki na pół cycka, tragedia normalnie Też się czuję baaaaaaaaaaaaaaaardzo grubo, ciężko się chodzi, oddycha, jak stara baba normalnie. Ale z drugiej strony tak się pocieszam, że jakie mam wyjście??? Żadne, muszę to przetrwać i już, tymbardziej, że tak długo czekałam na moją Olę. Jeszcze trochę kobitki, jeszcze trochę...
No ja to tez niezdawałam sobie sprawy że cycyki takie wielkie dopiero jak się u bratowej w lustrze przeglądnęłam... na szczęscie Tż nie narzeka
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
jednym z wazniejszych zakupów na mojej liscie jest wiec pas poporodowy. no i mam nadzieje ze piersi po karmieniu nie bedą przypominały obwisłych cyców tylko wróca do swojego stanu sprzed ciązy
To coś takiego jak te majtki uciskowe poporodowe???
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
ja slyszalm tylko jak dzik w sosne, ale róznorodnosc jak najbardziej wskazana
Ja znam jak jeleń na rykowisku
Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
Przyjeżdża dzisiaj mój brat i ma przywieść rzeczy od kuzynki tj. kombinezon, pajacyki, body, czapeczki no i laktator aventujuż się nie moge doczekać
miłego dnia mamuśki
Ja dużo dostałam od bratowej a teraz jak się okazało że będzie drugi chłopka to może coś jeszcze będe od niej mieć, no i od kuzynki tez mase rzeczy. A bratanica Tż sie deklarowała co to ona nam nie da ale na razie cisza.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora