Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-03, 16:31   #910
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV

Dziękuję Dziewczyny za relacje, co tam u Was
Ja po pracy i po... korkach Postanowiłam się nauczyć niemieckiego i dzisiaj była u mnie pierwszy raz dziewczyna, bardzo sympatyczna

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Witam sie z kawką.@ się dziś rozkręciła,niby wiedziałam że przyjdzie ale mi smutnoW poniedziałek będzie 3 dzień cyklu i badaniaSzczerze mówiac boje sie tych wyników...

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
z kabaczka, z cukinii, z porów i pieczarek, meksykańską, z warzyw chińskich, serową, szczawiową, grzybową, grochową, fasolową, zupy krem ze szystkiego co się da
Łomatko, zjadłabym..... wszystkie.......

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
BERBIE planuje wziac l4 koniecznie po tym co mnie spotyka w pracy, ze strony przelozonych i kolezanek ;/ ale ja jestem taka ze daje im zawsze szanse i ciagle sie zastanawiam czy moje odejsciie na l4 nie bedzie im czegos komplikowac
No to się nie zastanawiaj Praca to praca, dzisiaj masz tę, jutro masz inną.

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
Izo łączę się z tobą w bólu, dziś w nocy małpiasta przylazła, dokuczała okropnie! ale powiem szczerze że i tak nie męczę się tak bardzo jak dostanę @, przed # znacznie dłużej i bardziej bolał mnie i brzuch i kręgosłup

ale ale byłam na zakupach kupiłam kurtkę na zimę, komin, czapkę, buty na zimę, leginsy, spodnie dla siebie, spodnie dla TŻ, rajstopy dla babci i to chyba wszystko aha no i skarpetki dla TŻ i gatki dla siebie, jaka ja małostkowa jestem, zakupy humor mi poprawiły
Łomamoooooo jak ja chcę takie zakupy!! I wszystko, buty, spodnie, kurtka, dodatki....
Pokaż, co kupiłaś!
Ja nigdy nie umiem kupić więcej niż 2 rzeczy na raz :/

Cytat:
Napisane przez sofciaa Pokaż wiadomość
proszę bardzo
Słodkości
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując