2012-11-03, 16:31
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Dziękuję Dziewczyny za relacje, co tam u Was
Ja po pracy i po... korkach Postanowiłam się nauczyć niemieckiego i dzisiaj była u mnie pierwszy raz dziewczyna, bardzo sympatyczna
Cytat:
Napisane przez iza243
Witam sie z kawką.@ się dziś rozkręciła,niby wiedziałam że przyjdzie ale mi smutno  W poniedziałek będzie 3 dzień cyklu i badania  Szczerze mówiac boje sie tych wyników...
|

Cytat:
Napisane przez BERBIE
z kabaczka, z cukinii, z porów i pieczarek, meksykańską, z warzyw chińskich, serową, szczawiową, grzybową, grochową, fasolową, zupy krem ze szystkiego co się da
|
Łomatko, zjadłabym..... wszystkie.......
Cytat:
Napisane przez Kathe
BERBIE planuje wziac l4 koniecznie po tym co mnie spotyka w pracy, ze strony przelozonych i kolezanek ;/ ale ja jestem taka ze daje im zawsze szanse i ciagle sie zastanawiam czy moje odejsciie na l4 nie bedzie im czegos komplikowac
|
No to się nie zastanawiaj Praca to praca, dzisiaj masz tę, jutro masz inną.
Cytat:
Napisane przez alonka00
Izo łączę się z tobą w bólu, dziś w nocy małpiasta przylazła, dokuczała okropnie! ale powiem szczerze że i tak nie męczę się tak bardzo jak dostanę @, przed # znacznie dłużej i bardziej bolał mnie i brzuch i kręgosłup
ale ale byłam na zakupach  kupiłam kurtkę na zimę, komin, czapkę, buty na zimę, leginsy, spodnie dla siebie, spodnie dla TŻ, rajstopy dla babci i to chyba wszystko  aha no i skarpetki dla TŻ i gatki dla siebie, jaka ja małostkowa jestem, zakupy humor mi poprawiły ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
Łomamoooooo jak ja chcę takie zakupy!! I wszystko, buty, spodnie, kurtka, dodatki....
Pokaż, co kupiłaś!
Ja nigdy nie umiem kupić więcej niż 2 rzeczy na raz :/
Cytat:
Napisane przez sofciaa
proszę bardzo 
|
Słodkości
|
|
|