2012-11-03, 20:31
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ilu partnerów seksualnych miałaś/eś?
Cytat:
"Co do wartości człowieka - jeśli kobieta jest łatwa, to chyba przekłada się to w sposób bezpośredni na jej wartość."
Jeżeli traktuje się ją jak przedmiot, to tak. Wtedy faktycznie im mniej używana, tym lepsza.
|
Ja ją raczej traktuje jako człowieka, którego podejście do seksu, relacji damsko-męskich i przeszłe doświadczenia mi nie odpowiadają.
Cytat:
słuchasz Stonesów, podobało się Rehab, kibicujesz Realow, Arsenalowi, Bayernowi czy jakiekolwiek innej top drużynie? może Orlando, albo Phoenix, Lakers? McLaren, Ferrari?
Czy z braku szacunku do tych wręcz ☠☠☠☠iarzy czy narkomanów, zbojkotujesz wszystko, przestaniesz słuchać i oglądać?
|
Nie lubię Stonseów, ale jak już coś, to słucham ich muzyki, jako ludzie mnie nie interesują.
Cytat:
Czy nie masz znajomych mężczyzn którzy bez uczucia całowali się, czy spotykali z dziewczynami?
|
Mam znajomych mężczyzn, którzy są w stałych związkach, ewentualnie jak kończą jeden, to zaraz przechodzą w inny.
Cytat:
Czy powiedziałeś im kiedyś tak się nie robi, to brak szacunku dla swojej osoby?
|
Ja się w ogóle nie wypowiadałem o szacunku do swojej osoby.
Cytat:
Dopamine99 mam takie pytanie z czystej ciekawości. A co by było gdybyś się zakochał w dziewczynie z wzajemnością , a potem się dowiedział ,że załóżmy spała ona przed Tobą z 10 facetami ? Powiedział byś jej ,że się jej brzydzisz i ją zostawił ?
|
To nawet nie kwestia tego co bym powiedział, tylko uczuć. Ja próbowałem być z taką osobą.
|
|
|