Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ilu partnerów seksualnych miałaś/eś?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-03, 20:31   #910
Dopamine99
Zadomowienie

Dot.: Ilu partnerów seksualnych miałaś/eś?

Cytat:
"Co do wartości człowieka - jeśli kobieta jest łatwa, to chyba przekłada się to w sposób bezpośredni na jej wartość."
Jeżeli traktuje się ją jak przedmiot, to tak. Wtedy faktycznie im mniej używana, tym lepsza.
Ja ją raczej traktuje jako człowieka, którego podejście do seksu, relacji damsko-męskich i przeszłe doświadczenia mi nie odpowiadają.

Cytat:
słuchasz Stonesów, podobało się Rehab, kibicujesz Realow, Arsenalowi, Bayernowi czy jakiekolwiek innej top drużynie? może Orlando, albo Phoenix, Lakers? McLaren, Ferrari?
Czy z braku szacunku do tych wręcz ☠☠☠☠iarzy czy narkomanów, zbojkotujesz wszystko, przestaniesz słuchać i oglądać?
Nie lubię Stonseów, ale jak już coś, to słucham ich muzyki, jako ludzie mnie nie interesują.

Cytat:
Czy nie masz znajomych mężczyzn którzy bez uczucia całowali się, czy spotykali z dziewczynami?
Mam znajomych mężczyzn, którzy są w stałych związkach, ewentualnie jak kończą jeden, to zaraz przechodzą w inny.

Cytat:
Czy powiedziałeś im kiedyś tak się nie robi, to brak szacunku dla swojej osoby?
Ja się w ogóle nie wypowiadałem o szacunku do swojej osoby.

Cytat:
Dopamine99 mam takie pytanie z czystej ciekawości. A co by było gdybyś się zakochał w dziewczynie z wzajemnością , a potem się dowiedział ,że załóżmy spała ona przed Tobą z 10 facetami ? Powiedział byś jej ,że się jej brzydzisz i ją zostawił ?
To nawet nie kwestia tego co bym powiedział, tylko uczuć. Ja próbowałem być z taką osobą.
Dopamine99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując