|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
Pokaż wyniki sondy: Ilu partnerów seksualnych miałaś do tej pory? | |||
jeszcze nie miałam żadnego |
![]() ![]() ![]() ![]() |
807 | 14,68% |
jednego |
1 979 | 36,01% |
dwóch |
841 | 15,30% |
trzech |
517 | 9,41% |
czterech |
332 | 6,04% |
pięciu |
188 | 3,42% |
sześciu |
142 | 2,58% |
powyżej sześciu |
690 | 12,55% |
Głosujący: 5496. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Ilu partnerów seksualnych miałaś/eś?
Cytat:
Cytat:
Co do wartości człowieka - jeśli kobieta jest łatwa, to chyba przekłada się to w sposób bezpośredni na jej wartość. Niezależnie od tego czy wynika to z deficytów osobowościowych, chęci zysku, czy głupoty. Środowisko, które wypowiada się pozytywnie o zaliczających kobietach jest mi po prostu obce. Właściwie nie wiem gdzie można znaleźć takie środowiska - w jakiś dużych miastach tylko w najbardziej liberalnych kręgach osób? Równie dobrze można by zadać pytanie jak alkoholizm, narkomania, złodziejstwo, skłonność do manipulowania itd - mogą wpływać na wartość człowieka. Moglibyśmy uznać, że wszyscy ci ludzie byli kiedyś krzywdzeni i ich życie tak się ułożyło. Tylko co to zmienia? Każdy intuicyjnie wie co jest dobre, a co złe. Dlaczego nie spytamy jak wpływa na wartość faceta fakt, że jest 30 - letnim prawiczkiem? A jak jest niemotą życiową, albo ma kompleksy na punkcie swojego penisa - to już można go obrażać i uważać, że to ma wpływ na jego wartość? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
Przyczajenie
|
"Co do wartości człowieka - jeśli kobieta jest łatwa, to chyba przekłada się to w sposób bezpośredni na jej wartość."
Jeżeli traktuje się ją jak przedmiot, to tak. Wtedy faktycznie im mniej używana, tym lepsza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#903 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ile razy mam pisac? słuchasz Stonesów, podobało się Rehab, kibicujesz Realow, Arsenalowi, Bayernowi czy jakiekolwiek innej top drużynie? może Orlando, albo Phoenix, Lakers? McLaren, Ferrari? Czy z braku szacunku do tych wręcz ☠☠☠☠iarzy czy narkomanów, zbojkotujesz wszystko, przestaniesz słuchać i oglądać? Czy nie masz znajomych mężczyzn którzy bez uczucia całowali się, czy spotykali z dziewczynami? Czy powiedziałeś im kiedyś tak się nie robi, to brak szacunku dla swojej osoby? Czy może zasada o dawaniu dotyczy kobiet, bo jak suka nie da to pies nie weźmie? Cytat:
„Bądźcie dobrzy dla kobiet, gdyż one są u was brankami(…). Jeśli one czynią nieposłuszeństwo widoczne, to pozostawiajcie je w łożach i bijcie je w sposób nieszkodliwy.” (Sahih Ibnu Huzejma, Hadis Nr 2809) |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#904 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wolałbyś w tej ankiecie zaznaczyć 6 lub więcej, czy tyle co obecnie?
„Bądźcie dobrzy dla kobiet, gdyż one są u was brankami(…). Jeśli one czynią nieposłuszeństwo widoczne, to pozostawiajcie je w łożach i bijcie je w sposób nieszkodliwy.” (Sahih Ibnu Huzejma, Hadis Nr 2809) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się. Widzę że niektórzy kobietę traktują jak przedmiot "używana", jak auto "z przebiegiem" albo jak rozrywkę "łatwa". Nie dam tej satysfakcji, nie powiem jak ja traktuję takich.. mężczyzn.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Raczkowanie
|
Dopamine99 mam takie pytanie z czystej ciekawości. A co by było gdybyś się zakochał w dziewczynie z wzajemnością , a potem się dowiedział ,że załóżmy spała ona przed Tobą z 10 facetami ? Powiedział byś jej ,że się jej brzydzisz i ją zostawił ?
Jakby nie patrzeć taka sytuacja mogłaby się zdarzyć ,bo przecież pytania o liczbę partnerów seksualnych się nie zadaje na pierwszych randkach raczej.
![]() |
#908 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2012-11-02 o 23:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#909 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tam pisałeś o wielkości, tu o libido. Określ się czy będziesz próbował czy nie, jeżeli będziesz próbował to są leki, nie tylko na potencje ale pośrednio na nią wpływające które można stosować cały czas, są ćwiczenia, diety a w ostateczności protezy pozycyjne. Jak nie masz zamiaru próbować to szkoda życia aby się nad sobą użalać i wypada się pogodzić. (Mam nadzieję, że będziesz próbował) Możesz odpowiedzieć na pytanie, wolałbyś zaznaczyć więcej niż 6 czy tyle co obecnie?
„Bądźcie dobrzy dla kobiet, gdyż one są u was brankami(…). Jeśli one czynią nieposłuszeństwo widoczne, to pozostawiajcie je w łożach i bijcie je w sposób nieszkodliwy.” (Sahih Ibnu Huzejma, Hadis Nr 2809) Edytowane przez feelsotight Czas edycji: 2012-11-03 o 10:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#910 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#911 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma jak słuchać kogoś kogo uważa się za ścierki, muzyka nie się ze sobą przekaz, słuchasz przekazu od ścierek? - nie odpowiadaj, znam odpowiedź Do swojej osoby, czyli czy powiedziałeś, że kolega nie ma szacunku do swojej osoby, ale już mniejsza o to. Dopamine, jeżeli nie znajdziesz Maryi zawsze dziewicy, a nie znajdziesz, to pamiętaj, że Twoja nowa dziewczyna nawet jeżeli miała tylko i wyłącznie jednego partnera najprawdopodobniej: - w rękach którymi Cię dotyka, trzymała czyjegoś ku...sa - ustami którymi Cię całuje, całowała czyjegoś ku...sa - w ustach którymi Cię całuje, trzymała czyjąś spermę - na brzuch który będziesz głaskał, który będziesz całował by poczuć potomka, ktoś wcześniej się spuścił. Nawet jeżeli trafisz na tą która "kwiat" trzyma, to powyższe punkty nie są wykluczone, a i tak może Cię oszukać bo hymenoplastyka to 15 minut i ok 2000 złotych. Powodzenia w szukaniu niepokalanej, życzę Ci aby te 4 podpunkty przypominały się zawsze kiedy będziesz poznawał nową dziewczynę, kiedy weźmie Cię za rękę i kiedy muśnie Cię po twarzy, tak na dobry początek ![]() Jeżeli te podpunkty będą nie do przejścia(a mam nadzieję, że nie będą, szkoda mi dziewczyny której będziesz wypominał za jakiś czas, że przed Tobą z kimś się puściła) to kup sobie niepokalaną lalkę, nówkę w folii, będziesz miał wór na spermę który nie miał żadnych doświadczeń czy nie popełnił żadnych błędów. Nie chce mi się dłużej dziecinady wałkować, z mojej strony EOT pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 | ||
Zadomowienie
|
Spokojnie, facet, bo zawału dostaniesz.
Cytat:
Cytat:
Mam wrażenie, że czerwienisz się przed monitorem - ze złości. Miło mi, że wzbudzam w kimś tak skrajne emocje. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#913 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Wtajemniczenie
|
Kurczę, miałam więcej niż jednego partnera, ale dla mnie też bardzo dziwne (i niesmaczne) jest uprawianie seksu z kimś, z kim się nie jest - ot tak, dla sportu. Cieszę się, że mój TŻ ma dokładnie takie samo podejście. I robi mi różnicę ilu partnerów ktoś miał, jeśli mam zamiar z tym kimś wejść w głębszą relację... Tzn. już nie zamierzam, bo już weszłam, mam nadzieję że w ostatnią
![]() ![]() Edytowane przez szarri Czas edycji: 2012-11-04 o 01:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#916 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Szkoda mi tylko czasu na kogoś kto odpisuje na to co mu bardziej leży i wybiórczo stosuje swoje zasady.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Konto usunięte
|
![]()
To ja napiszę bardzo nieromantycznie: mój pierwszy partner guru nie był, a ja chciałam wypróbować wszystkiego, co mi sie podoba. miałabym chodzić sfrustrowana?
drugi był bardziej otwarty, ale mnie to nie wystarczało. Potem kochałam się, ale nie byłam w związkach, bo nie chciałam żadnych zobowiązań. Nie spotkałam dotychczas osoby, która zgadzałaby się na wszystko, co chcę wypróbować. A NA PEWNO chcę i to zrobię. Nie krzywdzę nikogo. Obecnie mam stałego partnera, z nim też nie na wszystko sobie pozwalam, i nie tak często, jak bym chciała (codziennie), więc nigdy nie mówię nigdy. Seks jest dla mnie szalenie ważny. Nie zdradzam, nie kłamię, nie krzywdzę partnera. U mnie ilość partnerów równa się więcej róznych doznań, bo niemożliwe jest znalezienie osoby, z którą wypróbuje się wszystko, na co ma ochotę. Jednej ze stron zawsze coś nie będzie odpowiadać. Jak się "wyszaleję", to ustatkuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#920 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#921 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#922 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#923 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
W tej chwili wystarczy mi to co napisałeś, że zasady stosujesz jak chcesz, taka chorągiewka, zależy jak i do kogo podejdą. Cytat:
Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Rozeznanie
|
Ze tak zapytam: jak mozna oceniac kogos po ilosci partnerow? Intymnosc to chyba sprawa indywidualna kazdego czlowieka. Co komu do tego z iloma osobami ktos spal? Czy to wplywa negatywnie na nasze zycie? Nie, wiec co za roznica ilu ktos mial partnerow?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Rozeznanie
|
A ja nie chcę dziewczyny która spała ze stadem murzynów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#927 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Ty... ty.... ty... ale nie jestes sam na swiecie! moze jakas kobieta nie bedzie chciala prawiczka albo faceta ktory nie ma doswiadczenia bo nie bedzie umial sie nia zajac jak nalezy? Zyj i daj zyc innym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie rozumiem Twoich pytań o idoli muzycznych i jaki związek ma szacunek z muzyką, której słucham. Ja w ogóle nie rozumiem kultu idoli muzycznych, rozkoszuję się dźwiękami i nic mnie nie obchodzi ich życie prywatne. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#930 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.