2012-11-06, 07:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
Napisane przez Sojka1990
no i kuwa mać co lekarz to lekarz !
Bioderka zdrowe  lewe lekko do tyłu prawe idealne, ale żadnych majtek ortopedycznych ani szelek broń boże nie zakadać! dużo leżakowania na brzuszku i tyle kontrola za 4msc i to badanie przynajmniej wyglądało jak badanie. oprócz usg lekarz sprawdził ruchomość bioderek, kolanek, stopek, nawet ramion i szyjke też
---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------
no i musze pochwalic Zosie! moje dziecko dzis przez cały dzien ani razu nie zaplakało! ma czadowy humorek
|
no to super ze bioderka ok.
---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------
Cytat:
Napisane przez colds
Od kiedy zaczynacie czytać dzieciaczkom bajki?
|
ja juz probuje ale tylko gdy mała na cycu jest to wychodzi
lidka ja tak mam,ze w biodrach mam o wiele wiecej i ten sam problem ze spodniami w pasie wszystkie rzeczy z przed ciazy ok ale o pzejsciu spodnic i spodni przez biodra nie ma mowy
---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------
sory za analfabetyzm al;e mam mała na rekach
---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------
Cytat:
Napisane przez marta1986222
Angel słodka Jagódka
Moja malutka też jada bebilon pepti a powiedz mi miałaś jakieś wskazania by podawać?
Sojka super że z bioderkami Zosi wszystko dobrze  i zazdroszczę dnia bez płaczu ja na razie nie wiem co to takiego.
Zmartwiłyście mnie tą herbatą koperkową bo moja Zuzia pije ją aż miło i myślałam że ona powoduje że może się lepiej odgazować,teraz nie wiem czy podawać czy nie.
Kraven abyś mogła już dziś tulić Jasia 
---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------
Ale Ci zazdroszczę
Mi zostało 5 kg na plusie 
|
mała miała wysypke na buzi i dekoldzie, wiec pediatra stwierdzi la, ze to skaza nie wiem czy to faktycznie od mleka, bo mimo bebilonu czasem ma te krostki
---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------
a tak w ogole to jestem w szoku, bo moje dziecko przespało dzis cała noc spała od 21 do 6 rano!SZOK za to od 6 oczy ma ogromne i tylko cyca chce,mimo,ze zjadła 90 butli
Jagódka
|
|
|