|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1983 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
U mnie kazali te aktu dostarczyć, może u Ciebie będzie inaczej, ale lepiej dać od razu bo po co nie potrzebnie przeciągać. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1984 |
Zakorzenienie
|
Sojka, Anusia cudne brzdące
![]() No i cudna wiadomość że u Zosieńki wszystko oki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1985 |
Zadomowienie
|
Witam kobietki!
Nie zacytuję, bo za dużo by tego było po kilku dniach, ale czytałam was w telefonie ![]() u nas na szczęście lepiej z laktacją,nie jest tak jak prze tym kryzysem, ale mała ciągnie i chyba się najada, więc nie panikuję, zapijam się wodą, karmi i herbatką na laktację, jutro z powrotem puszczę w ruch laktator, dziś nie miałam na to czasu z tego co poczytałam i zapamiętałam: Zielona Maggie przykro mi z powodu mężów Zielona 100 lat dla synka Sojka współczuję przeżyć z mężem i doczytałam, że u niuni wszystko ok z bioderkami, więc wspaniała wiadomość Moja Lili zaczyna gaworzyć a dziś byłyśmy na zakupach i mama nabyła dla siebie dwie pary dżinsów, bo w te z przed ciąży się nie mieszczę żadną siłą, choć niby zostało mi dwa kilo do wagi sprzed ale w biodrach ich nie wciągnę, chyba mi się rozeszły te biodra - ma któraś też tak? Katee kiedy idziesz na kontrolę bioderek? |
![]() ![]() |
![]() |
#1986 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1987 | |
Zakorzenienie
|
Angel słodka Jagódka
![]() Moja malutka też jada bebilon pepti a powiedz mi miałaś jakieś wskazania by podawać? Sojka super że z bioderkami Zosi wszystko dobrze ![]() Zmartwiłyście mnie tą herbatą koperkową bo moja Zuzia pije ją aż miło i myślałam że ona powoduje że może się lepiej odgazować,teraz nie wiem czy podawać czy nie. Kraven abyś mogła już dziś tulić Jasia ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
![]() Mi zostało 5 kg na plusie ![]()
![]() |
#1988 |
Zakorzenienie
|
Świetnie, mój tż od dziś znowu ma nocne zmiany i mu Alana nie wcisne do łóżka żebym pospała troche
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
Zakorzenienie
|
Sojka super ze z bioderkami wpirzadku jednak czasami lepiej skontrolować
![]() Lidka ja nie odpowiem bo niestety do wagi z przed ciąży jeszcze dużo mi zostało. Ale niby w swoim czasie biodra wracają do swoich wymiarów. Piszecie o koperkowej ja Jasiowi nue dawalam wogole. Zawsze pił tylko rumiankowa. Po za tym dzisiaj mi sie dziecko popsul0 ![]() Byłam na wizycie u dietetyka i -5 kg ![]() ![]() ![]() Ogólnie leze juz w lozku obok mam Zuzanke no i w lozeczku Jasiek ![]() Angela śliczna mAsz córeczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1990 |
Zadomowienie
|
Lilka. asia dzięki za odpowiedź
![]() ![]() Asia bardzo współczuje poprzedniej nocki i żal Zuziaczka, że się męczyła, ale grunt, że dziś lepiej Bafi też mi przykro, że mąż nie docenia, jaką wspaniałą kobietę ma w domu ![]() zdjęcia w tel mi się nie wyświetlają, ale wiem, że wszystkie nasze wątkowe maluszki to słodziaki nieziemskie, więc tylko wam pogratulować mamuśki ślicznych pociech |
![]() ![]() |
![]() |
#1991 |
Zakorzenienie
|
Kraven obyś dzisiaj tuliła maluszka
![]() dziękujemy za komplementy ![]() Tamlin kupiłam tą maść,oby pomogła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1992 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dodatkowo ja jeszcze jak poosmarowałam to zasypałam mąka ziemniaczana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1993 |
Zakorzenienie
|
Usuneli mi cewnik. Rozwarcie na 5 cm ale szyjka jeszcze troche twarda wiec dostalam zastrzyk z Buskolizyny na zgladzenie i zobaczymy. Ciesze sie z tych 5 cm jak glupia
![]()
#1994 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1995 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1997 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
My też się cieszymy Kochana ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1998 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sojka to świetnie ![]() Ja mojemu dziecku nie daję jeszcze żadnej herbatki. Dziś po 2 godzinach od karmienia wypiła 140 ml odciągnięte w nocy i jeszcze cycka się domagała. Chyba mi rośnie mały żarłoczek ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Moja też to pije bo jak wysłałam męża żeby kupił bebilon (bo takim dokarmiano ją w szpitalu) to mu w aptece właśnie to pepti dała. A ja nie wiedziałam że to dla alergików więc moja dziecina jak ją dokarmiam raz na tydzień to pije właśnie to. A baba w aptece jakaś głupia bo nawet nie spytała.
![]() |
#1999 | ||
Wtajemniczenie
|
Wrocilam z pracy, ogarnelam troche i jestem wpadam do Was
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Anusia slicznych masz synkow ![]() Angel piekna corunia ![]() Kraven kibicujemy kochana ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w nocy pewnie przeczytam,że maluszek na świecie ![]() a tym czasem..dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2001 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja Zuzanka zaczęła podnosić główkę, gdy miała niecałe 4 tygodnie. teraz ma 11 i już na prawie wyprostowanych rączkach się wyciąga. Przy przytrzymaniu do siadania (bardzo rzadko ją w takiej pozycji trzymam) pięknie trzyma główkę. W ogóle uwielbia leżeć na brzuszku i gadać z zabawkami. Ostatnio zaprzyjaźniła się z misiem, który jest wyszyty na ochraniaczu w łózeczku i gada do niego non stop ![]() Cytat:
Lukrecja, to jakaś nowość z tym jedzeniem wszystkiego, bo dziecko ma ochronę wraz z mlekiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Colds, bajki zaczęłam czytać, jeszcze, gdy byłam w ciąży. A po porodzie gdzieś od 2-3 tygodnia. Dużo jej też opowiadam, śpiewam (uwielbia, gdy śpiewam, a fałszuję, że hoho no i jeszcze wymyślam piosenki ![]() zresztą cały dzień jest jakiś szalony. Dziś pierwszą noc przespała w całości ![]() ![]() ![]() Kraven pewnie już finiszuje ![]()
![]() |
#2002 | ||
Zadomowienie
|
Witajcie.
Wybaczcie,czytam wszystko,ale nie mam już siły cytować i pisać ![]() Dziwnie się czuje ostatnio,nie wiem co się do mnie mówi,jednym uchem wpada,drugim wypada,pamięć zawodzi,...stara jestem..i chyba zmęczona tym wszystkim,znowu łapie doła... Cytat:
![]() Ja po pierwszej ciąży czułam te poszerzone biodra,bo też musiałam zakupić szersze spodnie w pasie.Teraz mimo,że do wagi z przed ciąży brakuje jeszcze 6kg ![]() ![]() Cytat:
Dobranoc.
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-11-05 o 22:23 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2004 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o wage to ja już po powrocie ze szpitala miałam taka jak przed ciążą i też od razu wchodziłam w spodnie które nosiłam przed ciążą
![]()
#2005 |
Zakorzenienie
|
Czesc. A gdzie tam. Jasiu ma swoje plany i chociaz rozwarcie sie stopniowo powieksza to skurcze odeszly w sin dal
![]() Dzisiaj dostane oksytocyne i zobaczymy.
#2006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas początek pierdzianego poranka... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Zakorzenienie
|
Kraven Jasiu trzyma za Jasia dzisiaj sie uda
![]() Moja gadula juz wstala ma włączona karuzela i sie cieszy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak wogóle to dzień dobry ![]() u Nas od 3 było ciężkie spanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2009 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- ja juz probuje ale tylko gdy mała na cycu jest to wychodzi ![]() lidka ja tak mam,ze w biodrach mam o wiele wiecej ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- sory za analfabetyzm al;e mam mała na rekach ![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- a tak w ogole to jestem w szoku, bo moje dziecko przespało dzis cała noc ![]() ![]()
![]() |
#2010 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() kraven trzymam kciuki ![]() ledwo zipie ![]() dzis tez nie jest najlepiej,łeb mi peka ![]() nawet Wiktora nie zaprowadzilam do przedszkola
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.