Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX-X - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-05, 17:05   #1981
weronika_91
Zakorzenienie

Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Ja nadal latam z cewnikiem. Skurcze mam odkad mi zalozyli cewnik co 15 - 10 minut. Jak wyciagna go okolo 21 i nadal bede miaa skurcze to ide na porodowke. Jak nie to jutro powtorka z rozrywki + oksytocyna.
Siedze sobie z Ciocia a za chwile przyjedzie TZ.
No dalej niech ten Jaśko w końcu zechce wyjsc na swiat 3mam kciuki zeby to juz było dzis
Stary 2012-11-05, 17:05   #1982
colds
Zakorzenienie

Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX

Od kiedy zaczynacie czytać dzieciaczkom bajki?
Stary 2012-11-05, 17:06   #1983
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Tamllin akt ślubu z eks w sensie??

no to musze jeszcze zaiczyc wycieczke do Lublina po akt zupełny urodzenia, kuwa mać
Tak, ślubu z eks. A rozwód macie?
U mnie kazali te aktu dostarczyć, może u Ciebie będzie inaczej, ale lepiej dać od razu bo po co nie potrzebnie przeciągać.

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Jak to dziewczynki z tym śluzem w kupie jest. Bo u małej zauważyłam ale nie w każdej. To tylko od laktozy czy ogólnie jakaś nietolerancja?
Wiem, że napewno przy laktozie, a czy przy czymś innym to niewiem.

Cytat:
Napisane przez Sara_m7 Pokaż wiadomość
To herbata koperkowa nie pomaga na brzuszek, ale przeszkadza?? Ja zamiast dziecku dawać sama wieczorem wypijam, i przez mleko mała dostaje. A na bolący brzuszek pomaga też rumianek?
Koperek w większości przypadków pomaga, ale sporadycznie może dać efekt przeciwny. Rumianek też pomaga.

Cytat:
no i kuwa mać co lekarz to lekarz !
Bioderka zdrowe lewe lekko do tyłu prawe idealne, ale żadnych majtek ortopedycznych ani szelek broń boże nie zakadać! dużo leżakowania na brzuszku i tyle kontrola za 4msc i to badanie przynajmniej wyglądało jak badanie. oprócz usg lekarz sprawdził ruchomość bioderek, kolanek, stopek, nawet ramion i szyjke też
I komu teraz wierzyć????

Cytat:
Ja nadal latam z cewnikiem. Skurcze mam odkad mi zalozyli cewnik co 15 - 10 minut. Jak wyciagna go okolo 21 i nadal bede miaa skurcze to ide na porodowke. Jak nie to jutro powtorka z rozrywki + oksytocyna.
Powodzenia słońce
Stary 2012-11-05, 17:12   #1984
Iwoncia81
Zakorzenienie

Sojka, Anusia cudne brzdące
No i cudna wiadomość że u Zosieńki wszystko oki
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 17:22   #1985
lidka0308
Zadomowienie

Witam kobietki!

Nie zacytuję, bo za dużo by tego było po kilku dniach, ale czytałam was w telefonie

u nas na szczęście lepiej z laktacją,nie jest tak jak prze tym kryzysem, ale mała ciągnie i chyba się najada, więc nie panikuję, zapijam się wodą, karmi i herbatką na laktację, jutro z powrotem puszczę w ruch laktator, dziś nie miałam na to czasu

z tego co poczytałam i zapamiętałam:

Zielona Maggie przykro mi z powodu mężów

Zielona 100 lat dla synka

Sojka współczuję przeżyć z mężem i doczytałam, że u niuni wszystko ok z bioderkami, więc wspaniała wiadomość

Moja Lili zaczyna gaworzyć
a dziś byłyśmy na zakupach i mama nabyła dla siebie dwie pary dżinsów, bo w te z przed ciąży się nie mieszczę żadną siłą, choć niby zostało mi dwa kilo do wagi sprzed ale w biodrach ich nie wciągnę, chyba mi się rozeszły te biodra - ma któraś też tak?

Katee kiedy idziesz na kontrolę bioderek?
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 17:42   #1986
lilka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość

a dziś byłyśmy na zakupach i mama nabyła dla siebie dwie pary dżinsów, bo w te z przed ciąży się nie mieszczę żadną siłą, choć niby zostało mi dwa kilo do wagi sprzed ale w biodrach ich nie wciągnę, chyba mi się rozeszły te biodra - ma któraś też tak?
Ja już się mieszczę w spodnie sprzed ciąży, na razie bilans - 15 kg, do porodu ważyłam 82, a teraz 67, czyli już mniej niż przed ciążą. Biodra mi się nie rozeszły, ale zawsze miałam bardzo szerokie, ponad stówka w obwodzie.

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Bioderka zdrowe lewe lekko do tyłu prawe idealne, ale żadnych majtek ortopedycznych ani szelek broń boże nie zakadać! dużo leżakowania na brzuszku i tyle kontrola za 4msc i to badanie przynajmniej wyglądało jak badanie. oprócz usg lekarz sprawdził ruchomość bioderek, kolanek, stopek, nawet ramion i szyjke też

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

no i musze pochwalic Zosie! moje dziecko dzis przez cały dzien ani razu nie zaplakało! ma czadowy humorek
Super wieści . My mamy USG bioderek już 12.11 i się zastanawiam, czy to nie za wcześnie . Mój TŻ twierdzi, że przy rejestracji podawał datę urodzenia małej...

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:

Sojka super ze z Zosi bioderkami dobrze
za jak najszybszy rozwój akcji i jak najmniej bolesny poród
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 17:56   #1987
marta1986222
Zakorzenienie

Angel słodka Jagódka

Moja malutka też jada bebilon pepti a powiedz mi miałaś jakieś wskazania by podawać?

Sojka super że z bioderkami Zosi wszystko dobrze i zazdroszczę dnia bez płaczu ja na razie nie wiem co to takiego.

Zmartwiłyście mnie tą herbatą koperkową bo moja Zuzia pije ją aż miło i myślałam że ona powoduje że może się lepiej odgazować,teraz nie wiem czy podawać czy nie.

Kraven abyś mogła już dziś tulić Jasia

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
Ja już się mieszczę w spodnie sprzed ciąży, na razie bilans - 15 kg, do porodu ważyłam 82, a teraz 67, czyli już mniej niż przed ciążą. Biodra mi się nie rozeszły, ale zawsze miałam bardzo szerokie, ponad stówka w obwodzie.

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Ale Ci zazdroszczę

Mi zostało 5 kg na plusie

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-05, 18:57   #1988
Iwoncia81
Zakorzenienie

Świetnie, mój tż od dziś znowu ma nocne zmiany i mu Alana nie wcisne do łóżka żebym pospała troche nienawidze jak ma nocki i na rano bo musze tym rozrabiakczkiem sama sie męczyć chyba zaczne w dzień spać a w nocy będe buszować z młodym
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 19:33   #1989
Asiuulka89
Zakorzenienie

Sojka super ze z bioderkami wpirzadku jednak czasami lepiej skontrolować

Lidka ja nie odpowiem bo niestety do wagi z przed ciąży jeszcze dużo mi zostało. Ale niby w swoim czasie biodra wracają do swoich wymiarów.

Piszecie o koperkowej ja Jasiowi nue dawalam wogole. Zawsze pił tylko rumiankowa. Po za tym dzisiaj mi sie dziecko popsul0 zasypianiem na rękach i tylko tak tylko teraz na noc normalnie zasnął czyżby jakiś skok? Pasowałby ten 3.

Byłam na wizycie u dietetyka i -5 kg powiedział ze to narazie najlepszy miesiąc i dobrze bo teraz były chrzciny święta i ciasteczka kluseczki jeszcze trochę i wejdę w swoje ciuchy z przed ciąży a potem mam nadzieje ze bede musiała wymienić cała garderobę
Ogólnie leze juz w lozku obok mam Zuzanke no i w lozeczku Jasiek

Angela śliczna mAsz córeczkę
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 19:51   #1990
lidka0308
Zadomowienie

Lilka. asia dzięki za odpowiedź może jeszcze kiedyś wejdę w moje stare portki

Asia bardzo współczuje poprzedniej nocki i żal Zuziaczka, że się męczyła, ale grunt, że dziś lepiej

Bafi też mi przykro, że mąż nie docenia, jaką wspaniałą kobietę ma w domu

zdjęcia w tel mi się nie wyświetlają, ale wiem, że wszystkie nasze wątkowe maluszki to słodziaki nieziemskie, więc tylko wam pogratulować mamuśki ślicznych pociech
Stary 2012-11-05, 19:53   #1991
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Kraven obyś dzisiaj tuliła maluszka

dziękujemy za komplementy

Tamlin kupiłam tą maść,oby pomogła

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-05, 19:58   #1992
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Kraven obyś dzisiaj tuliła maluszka

dziękujemy za komplementy

Tamlin kupiłam tą maść,oby pomogła
Anusia napewno masc pomoze, ja za rada dziewczyn tez zakupiłam i po odparzeniach ani sladu
dodatkowo ja jeszcze jak poosmarowałam to zasypałam mąka ziemniaczana

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 20:14   #1993
kraven
Zakorzenienie

Usuneli mi cewnik. Rozwarcie na 5 cm ale szyjka jeszcze troche twarda wiec dostalam zastrzyk z Buskolizyny na zgladzenie i zobaczymy. Ciesze sie z tych 5 cm jak glupia

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 20:15   #1994
Sojka1990
Zadomowienie

Cytat:
Usuneli mi cewnik. Rozwarcie na 5 cm ale szyjka jeszcze troche twarda wiec dostalam zastrzyk z Buskolizyny na zgladzenie i zobaczymy. Ciesze sie z tych 5 cm jak glupia
to pewnie do rana będzie już po wszystkim
Stary 2012-11-05, 20:19   #1995
lidka0308
Zadomowienie

Cytat:
kraven niech teraz szybko idzie akcja, zaciskam kciuki choć już prawie śpię
Stary 2012-11-05, 20:20   #1996
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymamy kciuki oby to było to mam nadzieje ze jak wejdę rano bądź w nocy to przeczytam ze Jaś juz na świecie
Stary 2012-11-05, 20:30   #1997
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:

Ja się nie dopinam w spodnie sprzed ciąży, ale nawet nie wiem ile ważę, bo mi się waga popsuła:P. A strasznie ciekawa jestem.

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:

My też się cieszymy Kochana
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 20:34   #1998
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:

Sojka super ze z Zosi bioderkami dobrze
Kraven oby poszło szybciutko

Cytat:
Witam kobietki!

Nie zacytuję, bo za dużo by tego było po kilku dniach, ale czytałam was w telefonie

u nas na szczęście lepiej z laktacją,nie jest tak jak prze tym kryzysem, ale mała ciągnie i chyba się najada, więc nie panikuję, zapijam się wodą, karmi i herbatką na laktację, jutro z powrotem puszczę w ruch laktator, dziś nie miałam na to czasu

z tego co poczytałam i zapamiętałam:

Zielona Maggie przykro mi z powodu mężów

Zielona 100 lat dla synka

Sojka współczuję przeżyć z mężem i doczytałam, że u niuni wszystko ok z bioderkami, więc wspaniała wiadomość

Ja tak miałam do około miesiąca po porodzie. To znaczy na siłę się zmieściłam ale było mi niewygodnie choć straciłam 10 kg a w ciąży przytyłam tylko 8. Dupsko mi się rozeszło, ale teraz wróciło wszystko do normy.

Sojka to świetnie i tak się zastanawiam jak 30 listopada będę znów z Kamą na kontroli i mi będzie wymyślał, że nie ma poprawy to chyba to skonsultuję z kimś jeszcze.

Ja mojemu dziecku nie daję jeszcze żadnej herbatki. Dziś po 2 godzinach od karmienia wypiła 140 ml odciągnięte w nocy i jeszcze cycka się domagała. Chyba mi rośnie mały żarłoczek

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość

Moja malutka też jada bebilon pepti a powiedz mi miałaś jakieś wskazania by podawać?

Moja też to pije bo jak wysłałam męża żeby kupił bebilon (bo takim dokarmiano ją w szpitalu) to mu w aptece właśnie to pepti dała. A ja nie wiedziałam że to dla alergików więc moja dziecina jak ją dokarmiam raz na tydzień to pije właśnie to. A baba w aptece jakaś głupia bo nawet nie spytała.

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 20:56   #1999
katiem
Wtajemniczenie

Wrocilam z pracy, ogarnelam troche i jestem wpadam do Was

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
Hm u nas jakoś kolek nie ma, tak mi się wydaje. Wpada ostatnio w jakieś histerie, ale z moich obserwacji wynika, że tak się dzieje jak chce spać, a ona tak sama to usnąć nie potrafi... trzeba przytulić, szumieć do uszka i bujać i to na stojąco.

Co do kolek to u nas się skończyły jak zaczęłam się orientować kiedy chce sobie beknąć.

Mleka z butli dalej nie tknie. Próbowałam na głoda i zamieniać cycka na butle, ale od razu sie orientuje, że to nie jej kochany cycek.
Cwaniak mały

Cytat:
Kraven trzymam mocno kciuki by poszło szybko i żebyś już Jasia tuliła w ramionach

Asiulka biedna Zuzia,dobrze że już lepiej.

Maggie to prawda nic nie poprawia tak dobrze samopoczucia jak zakupy

Lukrecja ja też stosuję delicol już tydzień ale na razie nie mogę się jeszcze o nim w 100% wypowiedzieć bo zmieniłam małej też mleko.

Zielona super że urodzinki udane a torcik boski

My właśnie wróciliśmy z zakupów,pogoda dzisiaj pod psem wiec reszta dnia w domku.
Zuzia jeszcze śpi ale pewnie zaraz wstanie na mleczko.

I normalnie nie wierzyłam dzisiaj w nocy jak pierwsza pobudka była dopiero o 2.Przespała 5 godzin w całości

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Wczoraj skończyłyśmy 2 miesiące
100 lat

Anusia slicznych masz synkow

Angel piekna corunia

Kraven kibicujemy kochana

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 21:10   #2000
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Kochana Buskolizyna szybko daje efekty
w nocy pewnie przeczytam,że maluszek na świecie

a tym czasem..dobranoc

Gracjanek

Fabianek
Stary 2012-11-05, 21:49   #2001
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
jejku ale ma wielkie oczęta, śliczna durige foto zabójcze

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

ale z niej śpiący Aniołek jejku ja już ni pamętam kiedy moja Jagódka taka mała była teraz to z dnia na dzień coraz większa pannica

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

kochane, bo tylko Iwoncia mi odpisała, więc ponawiam pytanko, głównie do mam, których skarbeczki nie długo skończą lub skończył 2m-ce
czy trzymają ładnie główkę? kiedy zaczęły?

dobra idę zmienic mega kupę, bo moja niunia już chyba skończyła ją robic, bo wyje jak syrena
Angel, słodzinkową masz Jagódkę
moja Zuzanka zaczęła podnosić główkę, gdy miała niecałe 4 tygodnie. teraz ma 11 i już na prawie wyprostowanych rączkach się wyciąga. Przy przytrzymaniu do siadania (bardzo rzadko ją w takiej pozycji trzymam) pięknie trzyma główkę. W ogóle uwielbia leżeć na brzuszku i gadać z zabawkami. Ostatnio zaprzyjaźniła się z misiem, który jest wyszyty na ochraniaczu w łózeczku i gada do niego non stop
Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Brokuł jest na liście warzyw dozwolonych, którą dostałam w szpitalu. Pomarańczowa galaretka faktycznie może być alergizująca ale doszłam z mamą i mężem do wniosku, że z prawdziwą pomarańczą ma to raczej niewiele wspólnego oprócz aromatu identycznego z naturalnym

Z mlekiem działo się od razu po urodzeniu Henia - byłam w 9 dobie życia u lekarza i pediatra kazała odstawić mleko (ale tylko mleko, jogurty, twarogi i inne pozwoliła jeść) na 2-3 tygodnie, ze względu na kwaśną kupkę. Także ja trochę na wyrost odstawiłam na dłużej i nie tylko mleko, a wszystkie produkty mleczne...

Kraven trzymam kciuki, oby poszło szybko i "mało boleśnie", bo na bezboleśnie chyba nie możemy liczyć

Iwoncia ja mam ajfona i u mnie nie ma multicytowania
ja w każdym źródle znalazłam, że brokuł, jak kalafior zakazany.
Lukrecja, to jakaś nowość z tym jedzeniem wszystkiego, bo dziecko ma ochronę wraz z mlekiem

Cytat:
Kraven trzymam mocno kciuki by poszło szybko i żebyś już Jasia tuliła w ramionach

Asiulka biedna Zuzia,dobrze że już lepiej.

Maggie to prawda nic nie poprawia tak dobrze samopoczucia jak zakupy

Lukrecja ja też stosuję delicol już tydzień ale na razie nie mogę się jeszcze o nim w 100% wypowiedzieć bo zmieniłam małej też mleko.

Zielona super że urodzinki udane a torcik boski

My właśnie wróciliśmy z zakupów,pogoda dzisiaj pod psem wiec reszta dnia w domku.
Zuzia jeszcze śpi ale pewnie zaraz wstanie na mleczko.

I normalnie nie wierzyłam dzisiaj w nocy jak pierwsza pobudka była dopiero o 2.Przespała 5 godzin w całości

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Wczoraj skończyłyśmy 2 miesiące
Wszystkiego najlepszego dla Zuzi

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
a tak swoją drogą Jagódka kończy dzisiaj dwa miesiące z te okazji foty malutkiej próbowałam uchwycic na zdjęciu jej uśmiech ale coś mi nie wychodziudało się u babci na raczkach ale wyglada mała jak mega paczus

Cytat:
Napisane przez Sara_m7 Pokaż wiadomość
To herbata koperkowa nie pomaga na brzuszek, ale przeszkadza?? Ja zamiast dziecku dawać sama wieczorem wypijam, i przez mleko mała dostaje. A na bolący brzuszek pomaga też rumianek?
Z ta dieta można oszaleć. Ja nie jadam mięsa i powinnam jeść strączki, a tu klop bo one ciężkostrawne są. I d*pa. Nie wiem co jeść :/
ja piję po 2 herbaty koperkowe dziennie. ble.. paskudztwo... ale piję. A mała kolek nie miała wcale.
Cytat:

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

no i musze pochwalic Zosie! moje dziecko dzis przez cały dzien ani razu nie zaplakało! ma czadowy humorek
no i co kochana? jeszcze z kimś konsultujesz? Cieszę się, że ten lekarz powiedział, że jest ok
Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Colds, bajki zaczęłam czytać, jeszcze, gdy byłam w ciąży. A po porodzie gdzieś od 2-3 tygodnia. Dużo jej też opowiadam, śpiewam (uwielbia, gdy śpiewam, a fałszuję, że hoho no i jeszcze wymyślam piosenki). gadam z nią non stop. Dziś w ogóle Zuzia ma dzień gaduły. Buźka jej się nie zamyka.
zresztą cały dzień jest jakiś szalony. Dziś pierwszą noc przespała w całości karmiłam ją o 23 i obudziła się 6.17. podjadła i wstałyśmy o 9. o 10.30 zebrałyśmy się na zakupy i do cukierni zamówić ciasto na niedzielę na chrzciny. Jedynie w drodze do cukierni spała troszkę, później u moich rodziców z pół godziny drzemki i w domu może też z pół godziny się uzbiera. Teraz prawie 23 a ona nadal gada i spać nie chce zaraz będę ją cycem zapychać na dobranoc

Kraven pewnie już finiszuje

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 22:18   #2002
Katee27
Zadomowienie

Witajcie.
Wybaczcie,czytam wszystko,ale nie mam już siły cytować i pisać
Dziwnie się czuje ostatnio,nie wiem co się do mnie mówi,jednym uchem wpada,drugim wypada,pamięć zawodzi,...stara jestem..i chyba zmęczona tym wszystkim,znowu łapie doła...

Cytat:

Jutro idziemy na usg bioderek,na 19.00,choć ciekawe,o której wejdziemy i czy ten doktorek umyje ręce

Ja po pierwszej ciąży czułam te poszerzone biodra,bo też musiałam zakupić szersze spodnie w pasie.Teraz mimo,że do wagi z przed ciąży brakuje jeszcze 6kg o dziwo wchodze w dżinsy,tylko fałda brzucha mnie przerażaniech to zniknie...

Cytat:
Powodzenia kochana,choć pewnie już tulisz Jasieńka...

Dobranoc.

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...

Edytowane przez Katee27
Czas edycji: 2012-11-05 o 22:23
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 03:53   #2003
weronika_91
Zakorzenienie

KRAVEN powodzenia ! Choć nie ukrywam że weszłam tu z myślą że już tulisz malenstwo a może tak już jest ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-06, 03:56   #2004
weronika_91
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o wage to ja już po powrocie ze szpitala miałam taka jak przed ciążą i też od razu wchodziłam w spodnie które nosiłam przed ciążą
Stary 2012-11-06, 05:02   #2005
kraven
Zakorzenienie

Czesc. A gdzie tam. Jasiu ma swoje plany i chociaz rozwarcie sie stopniowo powieksza to skurcze odeszly w sin dal
Dzisiaj dostane oksytocyne i zobaczymy.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 05:10   #2006
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc. A gdzie tam. Jasiu ma swoje plany i chociaz rozwarcie sie stopniowo powieksza to skurcze odeszly w sin dal
Ojejuuu jaka męczarnia bidulko! Ale wyśpij się jeszcze trochę zanim się wszystko zacznie na dobre

U nas początek pierdzianego poranka...
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 05:51   #2007
Asiuulka89
Zakorzenienie

Kraven Jasiu trzyma za Jasia dzisiaj sie uda

Moja gadula juz wstala ma włączona karuzela i sie cieszy wogole wczoraj skończył 12 tygodni i z tej okazji wrzuce zdjecia dzisiaj tylko najpierw trzeba zrobić
Stary 2012-11-06, 06:40   #2008
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Kraven trzymam kciuki,żeby się ruszyłooby Cię nie męczyli długo.

A tak wogóle to dzień dobry
u Nas od 3 było ciężkie spaniemały nie mógł sobie zasnąć na dłużej tylko sie przebudzał i marudził,ale nie płakał. Teraz go odstawiłam od cyca i chwilowo śpi

Gracjanek

Fabianek
Stary 2012-11-06, 07:20   #2009
angel166
Zakorzenienie

Cytat:

no to super ze bioderka ok.

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
ja juz probuje ale tylko gdy mała na cycu jest to wychodzi

lidka ja tak mam,ze w biodrach mam o wiele wieceji ten sam problem ze spodniamiw pasie wszystkie rzeczy z przed ciazy ok ale o pzejsciu spodnic i spodni przez biodra nie ma mowy

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

sory za analfabetyzm al;e mam mała na rekach

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Angel słodka Jagódka

Sojka super że z bioderkami Zosi wszystko dobrze i zazdroszczę dnia bez płaczu ja na razie nie wiem co to takiego.

Zmartwiłyście mnie tą herbatą koperkową bo moja Zuzia pije ją aż miło i myślałam że ona powoduje że może się lepiej odgazować,teraz nie wiem czy podawać czy nie.

Kraven abyś mogła już dziś tulić Jasia

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Ale Ci zazdroszczę

Mi zostało 5 kg na plusie
mała miała wysypke na buzi i dekoldzie, wiec pediatra stwierdzi la, ze to skaza nie wiem czy to faktycznie od mleka, bo mimo bebilonu czasem ma te krostki

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

a tak w ogole to jestem w szoku, bo moje dziecko przespało dzis cała noc spała od 21 do 6 rano!SZOKza to od 6 oczy ma ogromne i tylko cyca chce,mimo,ze zjadła 90 butli

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 07:29   #2010
sandra23s
Zadomowienie

dzien dobry

kraven trzymam kciuki

ledwo zipiewczoraj dostalam 39,6 goraczki.w nocy sie telepałam jakbym padaczke miala
dzis tez nie jest najlepiej,łeb mi peka
nawet Wiktora nie zaprowadzilam do przedszkola

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości