Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-06, 16:24   #327
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
u mnie też się zawsze robi na obiad

Ja też zaszłam na urlopie

Melitele a już miałam pisać że się nie odzywasz dupek z tego kolesia, widać że nie jest nic wart.

cloche mi też lepiej spać na prawym boku. Ale w ciąży powinno się spać na lewym.

MoTyleKsw masakra z tym wirusem

anoxee jak tam wizyta?

zeloth Witaj

pawie oczko ja robię na cellulit peeling kawowy z oliwką.

Gratuluję wizyt i kolejnych tc

A ja jestem mega WKURZONA. Byłam u koleżanki z pracy (ta co była w szpitalu) i ta w pewnym momencie mówi że ciekawe kiedy dostaniemy te pieniądze z f.socjalnego. A ja . I co się okazało? Mogłam dostać 500 zł (a dla mnie to nie mało) tylko trzeba było złożyć podanie do wczoraj! Dyrektorka miała obowiązek poinformowania wszytskich pracowników którzy są na zwolnieniu/urlopie. No i powiedziała dziewczyną że wszyscy wiedzą. Tylko że do mnie nawet nie zadzwoniła! Jak można być takim wrednym? Gadałam z jedną dziewczyną i ma napisać emaila czy jeszcze mogę to złożyć. Jestem strasznie zła. I co ja mam w takiej sytuacji zrobić? Kasa przeleciała mi koło nosa.
Ja bym się przeszła do niej i powiedziała, że Ciebie nikt nie poinformował i może uda się ze wsteczną datą coś załatwić. A swoją drogą, fajnych masz współpracowników, bo u nas w pracy każdy każdemu zawsze mówił o wszystkim?!

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora