Wątek
:
Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
2012-11-06, 20:12
#
377
JennyAniolek
Zakorzenienie
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Cytat:
Napisane przez
sharpnowaja
A ja jestem mega WKURZONA. Byłam u koleżanki z pracy (ta co była w szpitalu) i ta w pewnym momencie mówi że ciekawe kiedy dostaniemy te pieniądze z f.socjalnego. A ja
. I co się okazało? Mogłam dostać 500 zł (a dla mnie to nie mało) tylko trzeba było złożyć podanie do wczoraj! Dyrektorka miała obowiązek poinformowania wszytskich pracowników którzy są na zwolnieniu/urlopie. No i powiedziała dziewczyną że wszyscy wiedzą. Tylko że do mnie nawet nie zadzwoniła! Jak można być takim wrednym? Gadałam z jedną dziewczyną i ma napisać emaila czy jeszcze mogę to złożyć. Jestem strasznie zła. I co ja mam w takiej sytuacji zrobić? Kasa przeleciała mi koło nosa.
Co za wredne babsko
Mam nadzieję, że jednak uda Ci się otrzymać pieniądze
Cytat:
Napisane przez
elizabarbara
Dziewczyny, lece na usg, trzymac kciukasy
Cytat:
Napisane przez
Meliitele
A ja licze tak po cichu ze ktoras z Was sie odwazy i wstawi tez zdjecie brzuszka. Chcialabym zobaczyc!
Ja się pochwalę jak już będzie czym
---
U nas dziś na obiad był żurek (który zjadłam przed chwilą na kolację) z jajem
i domowa pizza
A co do owoców to uwielbiam i pochłaniam ostatnio w duuużych ilościach i na szczęście wszystko ok
/
Ślub
Wiktor -
28.05.2013
Lilka & Emilka -
16.05.2015
Antoś -
12.02.2017
Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2012-11-06 o
20:14
JennyAniolek