2012-11-07, 12:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Cytat:
Napisane przez pani22ka
jestem talibem w kwestii kwasu foliowego. moge isc na krucjate. (jasne, ze nie kazda kobieta zazywa a rodzi zdrowe dziecko, ale miec swiadomosc, ze mozna miec wplyw i nie korzystac - dla mnie czysta glupota)
 moja kolezanka ma teorie ze KFC to na chlopczyka 
(obalilam te teorie, ale ona uparcie wierzy, ze chrapka na McD to dziewczynka)
|
też jestem zdania brać kwas nieważne co i jak. sama przestałam po #, ale tylko na tydzień, do wizyty kontrolnej. gin kazał brać mimo, że nie będziemy się starać bo zalecał przerwę, której mieliśmy się trzymać. no i brałam mimo, że starań nie było.
ja w tej ciąży i w KFC byłam i w McD, ale częściej McD i chłopak 
Cytat:
Napisane przez inutil
|
nie znam się na patelniach, te, które mam kupowałam na promocjach na wagę w tesco. o dziwo jestem z nich bardzo zadowolona. a głęboka patelnia najlepsza, zwłaszcza jak więcej się smaży, nic nie wypada, można swobodnie mieszać. jak robimy porządną jajecznicę, z wędliną, pieczarkami, pomidorem czy czymś co mamy pod ręką to mąż tylko w głębokiej patelni robi bo inaczej wypada mu na kuchenkę.
Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis
Ja jeszcze mam pytanie do akcji mikolajkowej - znak zodiaku 
|
wodnik
Cytat:
Napisane przez pani22ka
ja tez nie  w ogole raczej mnie smieszy jak mi wszyscy do talerza na imprezach zagladaja 
|
mi na weselu zaglądali. zjadłam kawałek ciasta i od razu, że dziewczynka, a my wiedzieliśmy już, że chłopak.
Cytat:
Napisane przez adunia89
Dziewczyny, ma któraś linka do "Ciszy pod sercem" w pdfie?
|
chyba nie ma tej książki na necie, albo już nie ma. w każdym razie ja się naszukałam i nie znalazłam, czytałam papierową wersję pożyczoną od wieki.
Cytat:
Napisane przez kooocur
U mnie i mama i babcia urodziły bliźniaki i same są z bliźniaków i ja zresztą też 
|
ale fajnie 
Cytat:
Napisane przez Luna0
a zapomniałam  dzis skonczony 20 tc także połowa za nami 
|

_________
u mnie choróbska ciąg dalszy, nie mam siły na nic. mam nadzieję, że synkowi to nie zaszkodzi...
|
|
|