Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-07, 12:29   #1246
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
jestem talibem w kwestii kwasu foliowego. moge isc na krucjate. (jasne, ze nie kazda kobieta zazywa a rodzi zdrowe dziecko, ale miec swiadomosc, ze mozna miec wplyw i nie korzystac - dla mnie czysta glupota)

moja kolezanka ma teorie ze KFC to na chlopczyka
(obalilam te teorie, ale ona uparcie wierzy, ze chrapka na McD to dziewczynka)
też jestem zdania brać kwas nieważne co i jak. sama przestałam po #, ale tylko na tydzień, do wizyty kontrolnej. gin kazał brać mimo, że nie będziemy się starać bo zalecał przerwę, której mieliśmy się trzymać. no i brałam mimo, że starań nie było.

ja w tej ciąży i w KFC byłam i w McD, ale częściej McD i chłopak

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Aaa, znacie się na patelniach? kupiliśmy taką http://www.agito.pl/tefal-patelnia-g...27-526187.html
da się na niej bez tłuszczy smażyć? (tż sobie taką wymyślił, bo koniecznie chciał głęboką - nie wiem po co ) to kupiliśmy
nie znam się na patelniach, te, które mam kupowałam na promocjach na wagę w tesco. o dziwo jestem z nich bardzo zadowolona. a głęboka patelnia najlepsza, zwłaszcza jak więcej się smaży, nic nie wypada, można swobodnie mieszać. jak robimy porządną jajecznicę, z wędliną, pieczarkami, pomidorem czy czymś co mamy pod ręką to mąż tylko w głębokiej patelni robi bo inaczej wypada mu na kuchenkę.

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Ja jeszcze mam pytanie do akcji mikolajkowej - znak zodiaku
wodnik

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
ja tez nie w ogole raczej mnie smieszy jak mi wszyscy do talerza na imprezach zagladaja
mi na weselu zaglądali. zjadłam kawałek ciasta i od razu, że dziewczynka, a my wiedzieliśmy już, że chłopak.

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ma któraś linka do "Ciszy pod sercem" w pdfie?
chyba nie ma tej książki na necie, albo już nie ma. w każdym razie ja się naszukałam i nie znalazłam, czytałam papierową wersję pożyczoną od wieki.

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
U mnie i mama i babcia urodziły bliźniaki i same są z bliźniaków i ja zresztą też
ale fajnie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
a zapomniałam dzis skonczony 20 tc także połowa za nami

_________

u mnie choróbska ciąg dalszy, nie mam siły na nic. mam nadzieję, że synkowi to nie zaszkodzi...
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując